Στυλ - Φαντασία

Αφιερωμένη στον Ηλία μας... :BDGBGDB55:

possessed by dimiko, on Flickr

Παντως αυτη μου θυμισε ενα σαιτ που μιλουσε για τεχνικες και κολπακια και εκανε κατι παρομοια τρυκ, αλλα χωρις ενθεσεις και φωτοσοπ, απλα τραβουσε απο περιεργες γωνιες και με περιεργες συνθεσεις... αν το θυμηθω θα το βαλω...

πχ. εβαζε το μοντελο να ξαπλωνει στον δρομο και να παταει στον τοιχο και τραβουσε απο ψηλα και φαινοταν σα να ειναι ο σπαιντερμαν και άλλα τετοια ενδιαφεροντα...

Πρεπει πρωτα να ερθεις απο δω να βγαλεις φωτογραφιες... το downloading απαγορευεται...:antlers:

Παλιοτερα ειχες πει, οτι χρησιμοποιεις και δικες σου που τραβηξες εσυ και αλλες που βρισκεις στο ιντερνετ... συνεχιζεις ετσι ή αλλαξε κατι? Καλο θα ηταν σε καθε μια, να γραφεις εν συντομια, τι εχεις βγαλει εσυ και τι ειναι εξτρα...

το 90% είναι δικες μου, ακομα πχ σε ενα τοπίο που βάζω καπνους - σύννεφα για ομίχλη κλπ ειναι απο δικες μου φωτογραφίες....Ξένο βαζω μόνο οταν δεν μπορω να εχω κατι...πχ είχα κάνει μια δημιουργία με τον Χριστό....εεεε αυτο βέβαια είναι απο αλλου, δεν θα μπορούσα να ειχα κλικαρει τον Χριστό!!χεχε

Παντως αυτη μου θυμισε ενα σαιτ που μιλουσε για τεχνικες και κολπακια και εκανε κατι παρομοια τρυκ, αλλα χωρις ενθεσεις και φωτοσοπ, απλα τραβουσε απο περιεργες γωνιες και με περιεργες συνθεσεις... αν το θυμηθω θα το βαλω...

πχ. εβαζε το μοντελο να ξαπλωνει στον δρομο και να παταει στον τοιχο και τραβουσε απο ψηλα και φαινοταν σα να ειναι ο σπαιντερμαν και άλλα τετοια ενδιαφεροντα...

χμμμμ πολύ ενδιαφέρον αυτο που λες!! πολύ θα το ήθελα να το διαβάσω, σίγουρα θα εχει και διάφορα αλλα για να γίνει...!!... Δεν μου λες, δεν μου τραβας κανενα ομορφο καστρο που εχει πολλα και ωραία εκει να μου την δωσεις να κάνω καμια dark δημιουργία;;; :grinning-smiley-043 .... Δεν μου λες...την πρηγούμενη με το δάσος πως την είδες;;; δεν σχολίασε κανεις..

Μια απο τις αγαπημένες μου δημιουργίες...εχω χτύσει ολόκληρο έργο πάνω σε αυτο το concept με διαφορετικές φωτογραφίες, με αρχή , μέση , τέλος....κάποια στιγμή θέλω να κάνω ενα φωτομπουκ με οργανομένες ολες μαζί.....

My secret life... by dimiko, on Flickr

Εχεις γινει εξπερ σε αυτα... σιγουρα θα ηταν καλο να τις συγκεντρωσεις ολες και να τις οργανωσεις σε μια παρουσιαση ειτε ηλεκτρονικη (με συνοδεια μουσικης) ειτε εντυπη με συνοδεια κειμενου (και να δοκιμασεις να βρεις και εναν εκδοτη :a0210:)...

Ειδα σημερα ενα περιοδικο, ξενο, που πλησιαζει στη θεματολογια του με αυτα που κανεις, αν και ειναι στο πιο... χειροποιητο... εχει και σαιτ

Εχεις γινει εξπερ σε αυτα... σιγουρα θα ηταν καλο να τις συγκεντρωσεις ολες και να τις οργανωσεις σε μια παρουσιαση ειτε ηλεκτρονικη (με συνοδεια μουσικης) ειτε εντυπη με συνοδεια κειμενου (και να δοκιμασεις να βρεις και εναν εκδοτη :a0210:)...

Ειδα σημερα ενα περιοδικο, ξενο, που πλησιαζει στη θεματολογια του με αυτα που κανεις, αν και ειναι στο πιο... χειροποιητο... εχει και σαιτ

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο Ηλία!! Ειδικά σε αυτο το concept εχω τραβήξει αρκετές και εχω ακόμα να κλικάρω πολλες, το εχω στο μυαλό μου σαν μια ταινία, ειναι οσο μπορώ, με αρχη μεση τέλος...
Αυτο σίγουρα θα το βάλω σε κάποιο μπουκ...Για τον εκδότη που λες είναι πολύ καλη ιδέα....θέλει πολλες φωτογραφίες βέβαια..αλλά δεν είναι ακατόρθωτο...σε ευχαριστώ για την ιδεα σου!! :grinning-smiley-043

Ωραία... Τι της έχεις κάνει; Της φωτογραφίας, όχι της κοπέλας! :devil-smiley-029:

Ωραία... Τι της έχεις κάνει; Της φωτογραφίας, όχι της κοπέλας! :devil-smiley-029:

τίποτα...είναι οπως το βλέπεις το κλικ... :drummer: χεχεχε... αρκετά με level /curves, έπαιξα με χρώματα, με radial, με burn, με φιλτρα, με λιγο noise οπου ηθελα, ενα ελαφρυ pattern, ενθεσεις σε προσωπο και σε διάφορα αλλα σημεία κλπ..!! Ευχαριστώ πολύ !!

Δεν ήξερα που να την χώσω, abstract thread δεν είδα, οπότε είπα να ζωντανέψω αυτό εδώ :D

Μέσα στο διαστημόπλοιο... ευτυχώς τα alien κοιμόντουσαν :D

1395165_10203004171923732_991900594_n.jpg

high res: http://500px.com/photo/60127218