για 40 λές καλύτερα 15αρι εε?θα είναι τόσο ''αναιμικό'' το 12αρι!το λεώ δημήτρη γιατί είναι και διπλάσια τιμή μην το ξεχνάμε.....
από την άλλη πιστέυω ότι το 12 άρι θα είναι και λίγο πιο ''γρήγορο'' σε απόκριση οπότε να μου ακούγεται πιο σφιχτό και στακάτο...
πάντως συμφωνείτε με την επιλογή της velodyne απότι βλέπω...
Εξάλλου, στη μουσική σπάνια θα βρεις πολύ χαμηλές συχνότητες
μια χαρα ειναι και το 10αρι παιζει ακομα πιο ωραιο μουσικουλαπαιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
σκεφτόμαι κάτι σε velodyne σαν αυτό
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=1332
ναι δεν αντιλέγω το ''quadraphonic'' setup που έχω απιλέξει ....δεν είναι και τόσο μουσικά ορθό αλλά απο την άλλη τα 4 ηχεία μου γεμίζουν πολύ καλύτερα τον μεγάλο χώρο που έχω και απο την άλλη αν θές εφόσον ο musical fidelity παρότι ανεβάζει θερμοκρασία δεν έχει βγάλει άχνα ακόμα και σε ψηλές στάθμες για πολύ ώρα μου το επιτρέπει!!ναι ναι ξέρω χαλάει τη στέρεο εικόνα αλλά προσωπικά το προτιμώ να νιώθεις οτι ο ήχος έρχεται απο παντού...τεσπα γούστα είναι αυτά...
τι λέτε για αυτό το sub....?φανταστείτε ότι στην τιμή του μπορώ να βρώ και 2 8'' και να τα βάλω απέναντι το ένα στο άλλο...για πείτε...
12αρι με 15αρι διαφορές...
1. 2 hz πιο κάτω το 15αρι (αμελητέο)
2. τριπλάσια rms το 15αρι (σημαντικό)
3. διπλάσια τιμή το 15άρι(ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΌ)....ΛΟΛ!
ασε που μετο 15άρι θα αρχίσουν να χάνονται οι μεσαιοχαμηλές και οι μεσαίες...θα ακούω μπάσο ...μπάσο....και τα πολύ πρίμα...χεχε!!
παίδιά σας ευχαριστώ και αν έχετε να προτείνετε και άλλη μάρκα κάντε το ..δεν έχω μεγάλη ''ακουστική εμπερία'' στα sub..
Ο μόνος τρόπος να "σκεπάσει" το sub τα υπόλοιπα ηχεία είναι να γίνει λανθασμένη ρύθμιση. Δεν παίζει ρόλο αν το sub είναι 8" ή 18".
Οπότε, πάρε ότι sub αντέχεις, και μην ανησυχείς για το μέγεθος, αρκεί φυσικά να το "αντέχει" ο χώρος σου. Για παράδειγμα, 15" είναι μεγάλο για 15 τ.μ., αλλά ότι πρέπει για 40..
Όχι απαραίτητα. Μπορεί ένα 15" να είναι πιο γρήγορο από ένα 12".
Προσωπικά τα συμπαθώ πολύ για HC χρήση. Για δικάναλο δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
μια χαρα ειναι και το 10αρι παιζει ακομα πιο ωραιο μουσικουλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.