Εχω συνδεσει στον υπολογιστη μου εναν ενισχυτη 2.1 Υamaha WXA-50 με δυο ηχειακια Jamo sur. 120. Eιναι μικρα σε μεγεθος, διπολα, τριων δρομων και ασηκωτα (που λεει ο λογος), τα εχω κρεμασει στον τοιχο ΔΕ-ΑΡ της οθονης. Τα ηχειακια ειναι για περιφερειακα, αφου γερνουσαν στα κουτια τους, ειπα να τα δοκιμασω και το αποτελεσμα που περνω με ικανοποιει, για παιχνιδια, ταινιες και μουσικουλα (δεν ακουω και σε πολυ μεγαλες εντασεις). Επιδει ομως δεν κατεβαινουν πολυ χαμηλα, ψαχνω για ενα γουφερακι που θα συμπληρωνε το σετ και θαθελα την γνωμη σας για την επιλογη του.
Εφερα απο το home cinema του σαλονιου ενα Rel Strata II που εχω, αλλα πολυ μεγαλο για τον χωρο. Το δωματιο ειναι 13-14 τ.μ.
Δοκιμασα κι ενα Fenton SHFS, που εχει φιλος, αλλα μαπα το καρπουζι και πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μου. Θελω ενα γουφερ που να συπληρωνει τον ηχο μου κι οχι κανενα μπαπα μπουπα λες και ειναι κανενα Honda Civic που περναει στον δρομο.
Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια
Εφερα απο το home cinema του σαλονιου ενα Rel Strata II που εχω, αλλα πολυ μεγαλο για τον χωρο. Το δωματιο ειναι 13-14 τ.μ.
Δοκιμασα κι ενα Fenton SHFS, που εχει φιλος, αλλα μαπα το καρπουζι και πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μου. Θελω ενα γουφερ που να συπληρωνει τον ηχο μου κι οχι κανενα μπαπα μπουπα λες και ειναι κανενα Honda Civic που περναει στον δρομο.
Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια