Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

Όχι ιδιαίτερη. Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους setups.

Το ότι βρέθηκε ένα setup με 12 subs που παίζει σχετικά καλά δεν μου λέει πολλά. Αλίμονο, αν σκεφτούμε πόσο έκανε όλο το σύστημα.

Και μάλιστα για να ακριβολογουμε, το δεύτερο σύστημα δεν είχε κανένα sub. Οι καμπινες με τα 2 x 6 12ιντσα είναι μέρος του ηχείου, δεν ειναι subwoofers.

Ειχα καποτε ( σε δυο περιπτωσεις )

Δεν ξέρω τι μήνυμα προσπαθείς να μεταδώσεις, πάντως δεν μεταδώθηκε.

Το είχες κάποτε δεν λέει τίποτε. Με ποιο τρόπο τα ενσωμάτωσες;

Και μάλιστα για να ακριβολογουμε, το δεύτερο σύστημα δεν είχε κανένα sub. Οι καμπινες με τα 2 x 6 12ιντσα είναι μέρος του ηχείου, δεν ειναι subwoofers.

Subwoofers είναι. Subwoofer Towers για την ακρίβεια όπως τα αποκαλεί η εταιρία.

Παίζουν μέχρι τα 85Hz. Δεν είναι μεγάλα γούφερ.

Εδώ λοιπόν με τα 12 12ιντσα subwoofer όπου το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, γιατί δεν ακούμε για τη συγκεκριμένη περίπτωση τίποτε;

Θα σου απαντήσω κι όλας, για να μην παίζουμε την κολοκυθιά. Γιατί χαλάει λιγάκι την πλάκα. ;)

Δεν ξέρω τι μήνυμα προσπαθείς να μεταδώσεις, πάντως δεν μεταδώθηκε.

Το είχες κάποτε δεν λέει τίποτε. Με ποιο τρόπο τα ενσωμάτωσες;
Ως απλα ( μετρημενο ) συμπληρωμα των κυριως (μικρων) ηχειων που ειχα τοτε.

Ως απλα ( μετρημενο ) συμπληρωμα των κυριως (μικρων) ηχειων που ειχα τοτε.

Και τι ήταν εκείνο που δεν σου άρεσε; Όταν λες μετρημένο, φαντάζομαι χρονική ευθυγράμμιση, καμπύλη, trimming, τοποθέτηση, συχνότητα cross τα πάντα όλα.

Θεωρείς δηλαδή και το infinity irs v ηχείο με subwoofer; 😂

Εσύ σαν τι το θεωρείς δηλαδή; Ένα ηχείο, δύο μέρη, το ένα μέρος 6x30cm (12ιντσα δηλαδή) που παίζουν μέχρι τα 70Hz και μετά το άλλο κομμάτι για από κει και πάνω. Και έχει και εξωτερικό crossover βλέπω.

Κάτσε να στο κάνω πιο εύκολο και πιο απλό, γιατί εσύ όπως το πας δεν θα μας αφήσεις φράγκο με το Hi-End.

Τα Definitive Technology τα ξέρεις; Εκτός από κάτι μικρά δαπέδου, σχεδόν όλα είναι με ενεργά sub επάνω τους. Και με ξεχωριστές ρυθμίσεις για αυτά. Η εταιρία, μάντεψε πως τα αποκαλεί αυτά που είναι κομμάτι του ηχείου. Εδώ στην ίδια καμπίνα μάλιστα.

• Haha
Reactions: Tzimisce