AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,976
Ειχα καποτε ( σε δυο περιπτωσεις )Κάποιο παράδειγμα με sub έχεις να πεις; Εσύ έχεις κατ' αρχάς;
Ειχα καποτε ( σε δυο περιπτωσεις )Κάποιο παράδειγμα με sub έχεις να πεις; Εσύ έχεις κατ' αρχάς;
Όχι ιδιαίτερη. Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους setups.
Το ότι βρέθηκε ένα setup με 12 subs που παίζει σχετικά καλά δεν μου λέει πολλά. Αλίμονο, αν σκεφτούμε πόσο έκανε όλο το σύστημα.
Ειχα καποτε ( σε δυο περιπτωσεις )
Και μάλιστα για να ακριβολογουμε, το δεύτερο σύστημα δεν είχε κανένα sub. Οι καμπινες με τα 2 x 6 12ιντσα είναι μέρος του ηχείου, δεν ειναι subwoofers.
Ως απλα ( μετρημενο ) συμπληρωμα των κυριως (μικρων) ηχειων που ειχα τοτε.Δεν ξέρω τι μήνυμα προσπαθείς να μεταδώσεις, πάντως δεν μεταδώθηκε.
Το είχες κάποτε δεν λέει τίποτε. Με ποιο τρόπο τα ενσωμάτωσες;
Δεν πειραζει......... return to sender ...........Δεν ξέρω τι μήνυμα προσπαθείς να μεταδώσεις, πάντως δεν μεταδώθηκε.
Ως απλα ( μετρημενο ) συμπληρωμα των κυριως (μικρων) ηχειων που ειχα τοτε.
Θεωρείς δηλαδή και το infinity irs v ηχείο με subwoofer;![]()
Εσύ πρέπει να δώσεις 600k για να ακούσεις μουσική..Θεωρείς δηλαδή και το infinity irs v ηχείο με subwoofer;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.