Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

Με το συγκεκριμένο τρακ έχουν απορήσει πολλοί,πιστέψτε με και μερικοί έτρεχαν στα live της ΤΟΤΕ για τα εξακριβώσεις.
Έχω στείλει και ένα άλλο slow πριν 10 χρόνια στον Panoramix για κάτι που αφορά την 'πρόσθεση' στους υπόηχους...
Το έχω ξανα-ποστάρει, μιλάμε για πολύ συζήτηση ακόμα και σε δικούς μας αντιπροσώπους...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Panoramix θυμάσαι ?
Άλλαξα 3 ηχεία εκείνη την εποχή..
Ακούγεται ένα 'αθώο' αλλά η 'έκταση' κάποιων σημείων ...σου 'φωνάζει'...
Έχω πάρει στα χέρια κάποια wofers ....μέχρι που το ξέχασα ακ και τέτοια κομματάρα δεν ξεχνιέται.

Panoramix θυμάσαι ?
Έχω πάρει στα χέρια κάποια wofers ....μέχρι που το ξέχασα ακ και τέτοια κομματάρα δεν ξεχνιέται.
Τελικά με το ΄φτύσιμο΄ που 'δίνει' το χαμηλό αυτού του τρακ (πρώτος δίσκος των Crusaders που πρόσθεσαν ηλεκτρική κιθάρα) ,κατέληξα μαζί με άλλους μουσικόφιλους around the world ,ότι η εισαγωγή του και μέχρι το ξεκίνημα των vocals έχει εγγραφεί ψηλότερα και 'βαθύτερα'.
Και μ αυτό το αθώο τρακ υπήρχαν συντονισμοί σε διάφορα συστήματα πολλών χιλιάδων σε Εκθέσεις αλλά και κάποιων γνωστών.

Panoramix θυμάσαι ?
Συγκροτήματαρα ρε φίλε!

• Like
Reactions: westsound
Συγκροτήματαρα ρε φίλε!
Αν δεν τα έχεις ακόμα,να αναφέρω για την υπόλοιπη κοινότητα ότι αντέγραψα το cd αυτό μέσω του εγγραφέα SONY 33 σε TDK 1x 1 (των 17 ευρώ με τα πνευματικά δικαιώματα ),σε μορφή flac μέσω EAC σε εγγράψιμο αξιόπιστο SONY CDr , σε άλλο CDr SONY μέσω σουίτας NERO και με ένα SAMSUNG στην χαμηλότερη ταχύτητα σε άλλης μάρκας CDr.
Επειδή πήγα να σκάσω εκείνη την περίοδο, τα ίδια έστειλα και σε περιοδικό ξένο, το υπέδειξα στον κ. Σταματάκο και σε 'γνωστούς' του χώρου.
Τέλος πάντων κατά την γνώμη μου για να αισθανθεί κάποιος το groove αυτού του άλμπουμ (και να τον ακουμπήσει).. ακόμα και μέσω tidal θέλει 'προσθετική' χαμηλών .
Σε όποιο δικάναλο σετ απ που το άκουσα είχα πάντα την αίσθηση απώλειας της 'πληρότητας χαμηλών' χωρίς sub.
Την ίδια άποψη είχαν και άλλοι γνωστοί και άγνωστοι.