Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

Φαγωθήκατε με τους trinnov... Άντε, ψωνίστε άφοβα. Όσο ένα δίμετρο valhalla ρεύματος:

• Like
Reactions: billpeppas
Η μόνη πραγματικότητα που βλέπω εγώ είναι πως όσοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, απλώς κατάπιαν τη γλώσσα τους. Ειδικά όσοι ήταν και στις δύο παρουσιάσεις.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους, κάθε καλύτερο εξάρτημα κάνει διάφορα ακόμα κι αν αποτελεί την αρχή της αλυσίδας. Πιο κάτω έχει καλύτερη δουλειά να κάνει η αλυσίδα και έτσι γίνεται να υπάρχει διαφορά ακόμα και με dsp.

Την έχουμε γράψει συγκεκριμένα τη διαφορά και έχει να κάνει με τη λιγότερη διόρθωση.
Αυτά βέβαια για να τα κατανοήσει κάποιος, θα πρέπει να ξέρει πως λειτουργούν ή έστω να έχει ασχοληθεί με το άθλημα.

Από κει και πέρα, απόψεις μπορεί να έχουν πολλοί, ακόμα και όσοι δεν είχαν ποτέ sub στο σύστημά τους. Δε βαριέσαι...

Η παιδική χαρά εδώ είναι;

Έχε γούστο λέει οι μηχανικοί της trinnov να γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ένα διαφορετικό εξάρτημα και να το χρησιμοποίησαν. 😁

Απαπα. Τι ξέρουν αυτοί... Αν ήξεραν θα άλλαζαν το καλώδιο μόνο. 😅😎

• Haha
Reactions: billpeppas
Η μόνη πραγματικότητα που βλέπω εγώ είναι πως όσοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, απλώς κατάπιαν τη γλώσσα τους. Ειδικά όσοι ήταν και στις δύο παρουσιάσεις.

Όχι;
Έχουν γράψει τις εντυπώσεις τους.

Έχε γούστο λέει οι μηχανικοί της trinnov να γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ένα διαφορετικό εξάρτημα και να το χρησιμοποίησαν. 😁

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...

Από κει και πέρα, απόψεις μπορεί να έχουν πολλοί, ακόμα και όσοι δεν είχαν ποτέ sub στο σύστημά τους. Δε βαριέσαι...
Γνωριζω ατομο που ειναι του " το πικαπ πεθανε" που τα παρατησε μολις εφτασε ( μετα απο σοβαρες μελετες ................) σε "επαγγελματικη" ΜΜ κεφαλη των 55 ευρω και εσυ λες για subs των 2-3 k ?
Δε βαριεσαι...............

Όχι;
Έχουν γράψει τις εντυπώσεις τους.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...

Nope. Γιατί ξέρουν πια τι ήταν λάθος στην πρώτη περίπτωση.

Όσο για τα βουνά, καλά είναι κι αυτά το καλοκαίρι όταν κάνει ζέστη.
Ειδικά αν γνωρίζεις τι μπορεί να κάνει το εξάρτημα καλύτερα και αναλόγως προσαρμόζεις το dsp.

Ψιλά γράμματα αυτά. Οι μπύρες έχουν περισσότερο ενδιαφέρον το καλοκαίρι, και στο βουνό και στη θάλασσα. 👌😁

• Haha
Reactions: Tzimisce
Γνωριζω ατομο που ειναι του " το πικαπ πεθανε" που τα παρατησε μολις εφτασε ( μετα απο σοβαρες μελετες ................) σε "επαγγελματικη" ΜΜ κεφαλη των 55 ευρω και εσυ λες για subs των 2-3 k ?
Δε βαριεσαι...............

Φυσικά. Τα παραδείγματα εδώ στο νήμα για τη βελτίωση που φέρνουν, έχουν γραφτεί. Ακόμα και με απλές κινήσεις και χωρίς dsp και χωρίς hi pass.
Το αμφισβητείς;

Nope. Γιατί ξέρουν πια τι ήταν λάθος στην πρώτη περίπτωση.

Οπότε, τελικά έπαιξε καλά όταν το άκουσαν τα παιδιά, επειδή μετά βρήκαν τι έφταιγε;

Χωροχρονικό παράδοξο μας βρήκε..

Φυσικά. Τα παραδείγματα εδώ στο νήμα για τη βελτίωση που φέρνουν, έχουν γραφτεί. Ακόμα και με απλές κινήσεις και χωρίς dsp και χωρίς hi pass.
Το αμφισβητείς;
Ουτε πιστευω, ουτε αμφισβητω αν δεν ακουσω πρωτα στο συστημα μου οτιδηποτε με ενδιαφερει να ακουσω.

Πάντως τα Subs δεν φέρνουν την άνοιξη σε ένα δικαναλο Setup, όσο και να το ισχυρίζονται κάποιοι..
Σε ορισμένα σύστηματα είναι απαραίτητα, όλα εξαρτώνται από το τύπο και το μέγεθος του χώρου, όπως και τα ηχεία που θα χρησιμοποιηθούν σε αυτόν φυσικά..
Επιλογες υπάρχουν για όλους, απορώ γιατί η κουβέντα κάνει συνέχεια κύκλους...

Οπότε, τελικά έπαιξε καλά όταν το άκουσαν τα παιδιά, επειδή μετά βρήκαν τι έφταιγε;

Χωροχρονικό παράδοξο μας βρήκε..

Καθόλου παράδοξο. Δύο διαφορετικά συστήματα με sub σε διαφορετικές μέρες.
Γιατι βλέπεις υπήρχαν κοινοί ακροατές.

Ουτε πιστευω, ουτε αμφισβητω αν δεν ακουσω πρωτα στο συστημα μου οτιδηποτε με ενδιαφερει να ακουσω.

Ποιος ισχυρίστηκε το αντίθετο;

Αλλά το παράδειγμα με την κεφαλή, κάπως άκαιρο για το νήμα.
Δεν μιλάμε για θεωρητικές δυνατότητες, αλλά για διάφορες στην πράξη.

Ποιος ισχυρίστηκε το αντίθετο;

Αλλά το παράδειγμα με την κεφαλή, κάπως άκαιρο για το νήμα.
Δεν μιλάμε για θεωρητικές δυνατότητες, αλλά για διάφορες στην πράξη.
Καθολου ακαιρο το παραδειγμα........για αποψεις δεν μιλησες ;
Αποψεις εχουν πολλοι για τα παντα. Αναφερα και γω αυτη του γνωστου μου .
Ουτε αυτος δεν ειχε μια κεφαλη της προκοπης , αλλα ειχε αποψη .................
Εσυ συμφωνεις μαζι του ;

Καθολου ακαιρο το παραδειγμα........για αποψεις δεν μιλησες ;
Αποψεις εχουν πολλοι για τα παντα. Αναφερα και γω αυτη του γνωστου μου .
Ουτε αυτος δεν ειχε μια κεφαλη της προκοπης , αλλα ειχε αποψη .................
Εσυ συμφωνεις μαζι του ;

Εντελώς άκαιρο.

Στην περίπτωση που αναφέρεις ο γνωστός σου δεν είχε κεφαλή της προκοπής, στο νήμα μιλάμε για βελτίωση και προκοπή που είδαν εδώ τα μέλη.

Πως κατάφερες και τα συνδύασες αυτά τα δυο, δεν ξέρω. Κάποιο παράδειγμα με sub έχεις να πεις; Εσύ έχεις κατ' αρχάς;

Καθόλου παράδοξο. Δύο διαφορετικά συστήματα με sub σε διαφορετικές μέρες.
Γιατι βλέπεις υπήρχαν κοινοί ακροατές.

Οι δυο παρουσιάσεις δεν είναι 1) αυτή που ήταν με τα 6 REL στην Heaven, και 2) αυτή που ήταν με τα 12 sub και τα MBL?

Με δεδομένο ότι έχουμε πολλές μαρτυρίες ότι κάτι πήγε πολύ στραβά στην πρώτη παρουσίαση, από που προκύπτει το "Η μόνη πραγματικότητα που βλέπω εγώ είναι πως όσοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, απλώς κατάπιαν τη γλώσσα τους. Ειδικά όσοι ήταν και στις δύο παρουσιάσεις." ;

Οι δυο παρουσιάσεις δεν είναι 1) αυτή που ήταν με τα 6 REL στην Heaven, και 2) αυτή που ήταν με τα 12 sub και τα MBL?

Με δεδομένο ότι έχουμε πολλές μαρτυρίες ότι κάτι πήγε πολύ στραβά στην πρώτη παρουσίαση, από που προκύπτει το "Η μόνη πραγματικότητα που βλέπω εγώ είναι πως όσοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, απλώς κατάπιαν τη γλώσσα τους. Ειδικά όσοι ήταν και στις δύο παρουσιάσεις." ;

Ε, αυτό λέμε. Ενώ υπήρχαν μαρτυρίες ότι κάτι πήγε στραβά στην πρώτη παρουσίαση, για τη δεύτερη δεν λένε τίποτε. Δεν σου κάνει εντύπωση;