Καλησπερα και παλι σε ολους. Ηρθε η ωρα για να τελειωσω με την υποθεση Ηome Cinema (για το αμεσο μελλον) με την τελικη προσθηκη υπογουφερ. Το συστηματακι αποτελειται απο ενισχυτη Denon AVR 1610 , δορυφορακια της Canton (CX 80) και ο χωρος ειναι στα 15 τ.μ. Το sub που ειχαν τα canton στο σετακι πουληθηκε γιατι για τα γουστα μου κριθηκε ανεπαρκες και ειμαι σε μικρο πονοκεφαλο για την αγορα νεου. Το budget κυμαινεται σε πολυ αυστηρα πλαισια 250-280 ευρω. Να σημειωσω και το εξης δευτερο περιορισμο οτι στον χωρο μου ταιριαζουν μονο μαυρη λακα ή κατι σε χρωμα βενγκε. Ενα ακομη στοιχειο που θελω ειναι να εχει απο πισω speaker terminals για να μπορω να πειραματειστω και με το στερεοφωνικο συστημα που εχω. Η χρηση του home cinema θα ειναι 70% ταινιες, 10% xbox 360 και 20% μουσικα dvd.
Με ενα πρωτο ψαξιμο κατεληξα στα εξής. Τangent evo e 10 βρηκα μια ακρη μεσα στο budget μου και στα θετικα ειναι οτι εχω ακουσει το πιο μικρο (evo e8) και μου αρεσε ιδιαιτερα.
Δευτερη επιλογη το PB 150 της Roister που ταιριαζει γαντι στον χωρο μου αλλα θα ηθελα γνωμες απο συμφορουμιτες για το πως παιζει.
Απο κει και περα το χαος....Ωρα μηδεν γιατι τα χρηματα τα εχω για αμεση αγορα. Να επισημανω οτι λογω προβληματος δε μπορω να χρησιμοποιησω πιστωτικη(για παραγγελια απο εξω). Καθε προταση δεκτη καθε γνωμη σεβαστη και ευχαριστω εκ τον προτερων!
Με ενα πρωτο ψαξιμο κατεληξα στα εξής. Τangent evo e 10 βρηκα μια ακρη μεσα στο budget μου και στα θετικα ειναι οτι εχω ακουσει το πιο μικρο (evo e8) και μου αρεσε ιδιαιτερα.
Δευτερη επιλογη το PB 150 της Roister που ταιριαζει γαντι στον χωρο μου αλλα θα ηθελα γνωμες απο συμφορουμιτες για το πως παιζει.
Απο κει και περα το χαος....Ωρα μηδεν γιατι τα χρηματα τα εχω για αμεση αγορα. Να επισημανω οτι λογω προβληματος δε μπορω να χρησιμοποιησω πιστωτικη(για παραγγελια απο εξω). Καθε προταση δεκτη καθε γνωμη σεβαστη και ευχαριστω εκ τον προτερων!