SUN AUDIO SV2A3 - GIANT TERMINATOR!?!

Status
Not open for further replies.
Προς θεού κύριοι, "διαολιζόμαστε" γιατί έχουμε ή μας αρέσουν ηχεία που αρνούνται να παίξουν με 3,5 βαττ?
Φαντάζεστε να διαλέγουμε ηχεία με αυτό τον γνώμονα? Αλοίμονο!.
χαβαλέ κάνουμε .. αλώστε έχουμε μια γκάμα ηχεία γύρω μας από 79 db μέχρι 105 και δοκιμάζουμε ακούμε πειραματιζόμαστε , και προπαντός διασκεδάζουμε -bye-

και ψαχνοντας για το συγκεκριμενο ενισχυτη καθοτι, μαλλον, ματσαρει πολυ καλα με τα ηχεια μου, βρισκω αυτο.............

http://www.enjoythemusic.com/Magazine/equipment/0101/sunaudiosv2a3pe.htm

Το τεστ ειναι του 2001, οποτε ελπιζω να μην ισχυουν αυτα που γραφει,
αλλα απο την αλλη η τιμη του ειναι ακριβοτερη απο την "σημερινη".

Ενα αποσπασμα απο το συμπερασμα.....
The Sun Audio SV-2A3PE was simply too slow and unrefined within a system consisting of the likes of the ultra-fi Avantgarde Acoustic Uno and also Duo hornspeakers plus the merely outstanding conrad-johnson Premiere 17LS preamplifier... let alone the Clearaudio Insider Reference Gold cartridge and VOYD turntable. Cabling? i tried Nirvana, Kimber, some custom jobbies and even the collecting dust in the corner MonsterCable just to make sure no stone was left unturned. Maybe if my system was more basic lower-fi it would hide the flaws of the SV-2A3PE? If my system was less than neutral tonally, maybe the punchy bass would be needed in a system lacking lower frequency reproduction capabilities?

Και ελατε στην θεση μου, αφου το ειχα "παρακολουθησει" το μηχανακη, διαβαζοντας το στο stereophile, μη μπορωντας να το ακουσω στο χωρο μου.

Δεν βάζατε την 300B στην ηλεκτρική σκούπα καλύτερα... Μια χαψιά και τέλος. Για να δείτε πως παίζει η 300B με τα ATC μάλλον πρέπει να κατεβάσετε κανά μπουκαλάκι πρώτερα. Ωχ, ξεθάψατε αυτό το θανατηφόρο review από το enjoythemusic βρε κακοί ανθρώποι....εγώ πάντως δεν συμφωνώ με τα γραφώμενα..τον άκουσα ο ίδιος. Εντάξει, μην βαράτε, δεν έχω Avant Garde. Αλλά και κάτι μονομλόκ που άκουσα πρόσφατα με Avant Garde 16w/channel δεν έλεγε τίποτε το πράγμα...Eκατσε στραβά το matching.

Last edited:
Ποσο Giant Killer να ειναι με αυτην την τιμη και με αυτους τους περιορισμους?
Δηλαδη ο trends τι ειναι που κανει 140 ευρω ?

Επειδή έτυχε να ακούσω και τον SV-2A3PE θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Μην μπερδευεστε.

Απάντηση: Re: SUN AUDIO SV2A3 - GIANT TERMINATOR!?!

και ψαχνοντας για το συγκεκριμενο ενισχυτη καθοτι, μαλλον, ματσαρει πολυ καλα με τα ηχεια μου, βρισκω αυτο.............

http://www.enjoythemusic.com/Magazine/equipment/0101/sunaudiosv2a3pe.htm

Το τεστ ειναι του 2001, οποτε ελπιζω να μην ισχυουν αυτα που γραφει,
αλλα απο την αλλη η τιμη του ειναι ακριβοτερη απο την "σημερινη".

Ενα αποσπασμα απο το συμπερασμα.....
The Sun Audio SV-2A3PE was simply too slow and unrefined within a system consisting of the likes of the ultra-fi Avantgarde Acoustic Uno and also Duo hornspeakers plus the merely outstanding conrad-johnson Premiere 17LS preamplifier... let alone the Clearaudio Insider Reference Gold cartridge and VOYD turntable. Cabling? i tried Nirvana, Kimber, some custom jobbies and even the collecting dust in the corner MonsterCable just to make sure no stone was left unturned. Maybe if my system was more basic lower-fi it would hide the flaws of the SV-2A3PE? If my system was less than neutral tonally, maybe the punchy bass would be needed in a system lacking lower frequency reproduction capabilities?

Και ελατε στην θεση μου, αφου το ειχα "παρακολουθησει" το μηχανακη, διαβαζοντας το στο stereophile, μη μπορωντας να το ακουσω στο χωρο μου.

Το έχω διαβάσει.Είναι γι' άλλο μηχάνημα με παρόμοιο κωδικό(ΡΡ τάξη ΑΒ 2Χ15 WRMS).

Last edited:
Δηλαδη Μιχαλη, αν θελουμε να δουμε πως "παιζουν πραγματικα" οι ενισχυτες μας, θα πρεπει να τους βαλουμε στα ηχεια σου ?

Βρε συ, θα μας μοιραζεις και πιστοποιηση :flipout:?

Αμέ! Θα φεύγετε όλοι με μία στάμ πα!
Έλα εσύ με τον Βασίλη και μη σε νοιάζει!

Θα φωνάξω και τον Internet King να παίξουμε ξύλο κορνάκηδες εναντίον μονιτοράκηδων! :BDGBGDB55:

Για να δείτε πως παίζει η 300B με τα ATC μάλλον πρέπει να κατεβάσετε κανά μπουκαλάκι πρώτερα.

Μπα... Φτάνει να είσαι βλαμμένος σαν και εμάς... :flipout:

Αμέ! Θα φεύγετε όλοι με μία στάμ πα!
Έλα εσύ με τον Βασίλη και μη σε νοιάζει!

Θα φωνάξω και τον Internet King να παίξουμε ξύλο

Να παιξουμε καμια ποκιτσα καλυτερα ρε συ, γιατι γερασα και δεν το αντεχω το ξυλο.... Παω πασο λοιπον.

ΥΓ. Πως και δεν δοκιμασετε και τιποτα μαγνεπαν, να δειτε αν τα οδηγαει? :grinning-smiley-043

ΥΓ. Πως και δεν δοκιμασετε και τιποτα μαγνεπαν, να δειτε αν τα οδηγαει? :grinning-smiley-043
Με 85dB ευαισθησία στα 500Hz θα είχαμε ιδανικό συνδυασμό γι αυτό που οι φίλοι μας οι Άγγλοι λένε... elevator music. :a0210:

Να παιξουμε καμια ποκιτσα καλυτερα ρε συ, γιατι γερασα και δεν το αντεχω το ξυλο.... Παω πασο λοιπον.

:grandpa: Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...
Φέρε εσύ να τα στήσουμε και γιατί όχι;

Τα ρέστα μου!

Πολλααααα τα Watt βρε παιδι μου ενα πραμα!!!!!!!!!!Πως να τα τιθασευσεις?????
Χειμαρος...πωπωπω!!!

?
Κρίμα που βγάζει λίγα watt;
Κρίμα που δεν παίζει καλά με τα ATC;
Κρίμα που πήρε την αντιπροσωπεία η Music Lover;
Κάπου σε έχασα...

Ο ενισχυτής προφανώς απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.
Τα λιγοστά watts είναι ένα θέμα για τους περισσότερους από εμάς.
Αν θέλετε να οδηγήσετε δύσκολα ηχεία σε υψηλότερες στάθμες θα μπορούσατε ενδεχομένως να τον χρησιμοποιήσετε ως driver stage το οποίο θα ακολουθείται από ένα τρανσιστοράτο buffer ( με κάποιο ίσως μικρό κέρδος τάσης). Ενα κλασσικό buffer stage είναι και ο supercharger της Musical Fidelity.

Αλλη επιλογή είναι ένας αντίστοιχος με τον MF ισχυρός buffer ιδιοκατασκευής.

Και μην ανησυχείτε. Η χροιά του SUN AUDIO SV2A3 ενισχυτή σας δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί μια προσεγμένη τρανσιστοράτη κατασκευή buffer είναι αν μη τι άλλο εντελώς ουδέτερη . Αρκεί να φτιαχτεί με τη λογική της "τάξης Α", ή της 'σχεδόν τάξης Α" μέχρι τα 20 πρώτα Watts !!!

Last edited:
Κρίμα που ενα thread για ενα αξιόλογο μηχάνημα κατα την ταπεινη μου γνωμη πάντα, εχει καταντησει πεδίο αντιπαράθεσεις και ......
Εχουν γραφτεί 6 σελίδες και οι ουσιαστικές δεν είναι ούτε μία.
Βέβαια θα μου πεις αυτός δεν είναι ό λογος των Forum.
Ισως αλλά πάλι εχω την εντυπωση πως πολλοί είναι ''με λυμένο το ζωνάρι'' που λένε και στα μέρη μου.

Βασικά μία παρουσίαση ενός μηχανήματος δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1 σελίδα. Λογικό είναι αν υπάρχουν 6 να υπάρχουν μέσα και σχόλια χρηστών.
Αυτή είναι η φιλοσοφία και η γλύκα αν θες των fora...
Αλλιώς θα μέναμε στα περιοδικά. -bye-

Συμφωνω, και δεν το λέω ως υπόδειξη αλλά μάλλον ως παράπονο....
Μία σελίδα η παρουσίαση, τρείς-τεσσερις σελίδες οι γνωμες κατόχων και απο εκεί και πέρα γνωμες για βελτιωση κλπ.
Κάπως έτσι το φαντάζομαι..........
Καλο ή κακό δεν ξέρω αλλά σίγουρα επικοδομιτικό....

Ειδικά τα σχόλια που ακολούθησαν, για τις τιμές Ελλάδος και τις τιμές εξωτερικού, ήταν εντελώς απαράδεκτα.

Μεγάλα παιδιά είμαστε ας αγοράζουμε απ'οπου θέλουμε. Κάθε φορά που θα βρίσκουμε κάτι μέσω Διαδικτύου σε χαμηλότερη τιμή δεν είναι ανάγκη και να το φωνάζουμε. Εκτός κι αν ο σκοπός μας δεν είναι τελικά αυτός της ενημέρωσης αλλά είναι άλλος.

Status
Not open for further replies.