SUN AUDIO SV2A3 - GIANT TERMINATOR!?!

Status
Not open for further replies.
Σωστά. Κι επειδή ακόμα και μέτριες εγγραφές έχουν κορυφές τουλάχιστον 20db, η μέση στάθμη ακρόασης είναι 76-77 db.

Θα μου επιτρέψετε όμως, μιας και μιλάμε για μετ/τες εξόδου να παρατηρήσω ότι και μόνο το όνομα του κατ/τή δεν μου λέει κάτι.
Tamura είναι και ο
F-475 -5k/7,5w (16.000 γιεν) αλλά και ο F-2004, 5k/8w (50.000 γιεν).
Αφού χρησιμοποιείται λοιπόν σαν επιχείρημα προώθησης πωλήσεων (και δη το σημαντικότερο - το υπόλοιπο κύκλωμα είναι στάνταρ τοπολογία που χρησιμοποιείται από πολλούς - Reichert, audio note uk, cary ), θα ήταν καλό να αναφέρεται ποιό μοντέλο χρησιμοποιείται, ή αν είναι παραγγελία για τη sun audio, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του?

Η Sun audio αγαπητε μου κυριε ειναι παραρτημα της Tamura, κι ο νοων νοειτο...(Η μαμα φροντιζει για οτι το καλυτερο)

Τωρα το συγκεκριμενο μηχανακι (SV2A3) ειναι απο τα πιο..."ταπεινα" της φιρμας, καμια σχεση π.χ. με τους monoblock SV300BSM των 17000 ευρω..

Αν ειχε μετασχηματιστες με κοστος γυρω στα 180000 γιεν η τιμη του θα ηταν....απλησιαστη (διπλασια)

Η Sun audio αγαπητε μου κυριε ειναι παραρτημα της Tamura, κι ο νοων νοειτο...(Η μαμα φροντιζει για οτι το καλυτερο)

Τωρα το συγκεκριμενο μηχανακι (SV2A3) ειναι απο τα πιο..."ταπεινα" της φιρμας, καμια σχεση π.χ. με τους monoblock SV300BSM των 17000 ευρω..

Αν ειχε μετασχηματιστες με κοστος γυρω στα 180000 γιεν η τιμη του θα ηταν....απλησιαστη (διπλασια)

Δεν είπα ότι δεν είναι καλό το μηχανάκι. Ίσα-ίσα για την τιμή που διάβασα εδώ είναι μια τίμια πρόταση. Το ίδιο νομίζω θα έλεγε και οποισδήποτε άλλος DIYer, που όπως κι εγώ κατ/ζει χρόνια και ξέρει τιμές υλικών, μεταφορικών κ.τ.λ.

Αλλά ο νοών δεν νοείτω καθόλου. Από που προκύπτει ότι η sun audio είναι "παράρτημα" της tamura?
Τι θα πει "η μαμά φροντίζει" πέρα από το ότι κάνει για διαφημιστικό σλόγκαν? Δεν απαντάει στην ερώτησή μου: ποιούς tamura φοράει?

Το επαναλαμβάνω: Αν π.χ. έχει τους F-475 μέσα από τα καπάκια, τότε tamura - ξεtamura, πρόκειται στην καλύτερη περίπτωση για μετριότατο σίδερο.

Το πλεονέκτημά του κατ´εμέ είναι ότι αν ακόμα χρησιμοποιεί το μετ/τη τροφοδοσίας που είχει πριν 3-4 χρόνια, μετατρέπεται σε 300Β με ελάχιστες αλλαγές. Δεν θα βγάζει βέβαια πάνω από 5-6 βαττ, λόγω τάσης τροφοδοσίας, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα αναβάθμιση για μετά.

Re: Απάντηση: SUN AUDIO SV2A3 - GIANT TERMINATOR!?!

Συμφωνοι αλλα δεν θα ειχες την made in japan συναρμολογηση και κολλησεις (πληρως hard wired το μηχανακι) απο το χερακι του Ιαπωνα μαστορα...
Ε βέβαια, παίζει μεγάλο ρόλο. Το ίδιο είναι να κάνει τις κολλήσεις ένας σαμουράι και το ίδιο να τις κάνει ένας ταπεινός έλληνας ντιούης (που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του); Το γιαπωνέζικο καλάι δε, είναι μεγαλείο σκέτο! :flipout:

Last edited by a moderator:
Εχω ξαναγράψει,αρκετές σελίδες πρίν,ότι το θέμα δεν έχει πλέον νόημα,δεδομένου ότι ζητήθηκε σαν σύντομη ενημέρωση,ανοίχθηκε σαν υπερθετικό review και τελικά τώρα πλέον κύρια εξυπηρετεί flames.

M' αυτή την έννοια,δεν έχει λόγο συνέχισης.Κλειδώνεται.

Status
Not open for further replies.