Τον έχω και τον χρησιμοποιώ απο 6-12-2012 (Fenix TK75) με τις AmpMax 3,7V 3400mah panasonic inside.
Είναι όντως πανέμορφος, μικρός, αξιόπιστος και πολύ δυνατός φακός. ΟΜΩΣ...δεν δουλεύει με CR123A και για μένα αυτό είναι μειονέκτημα. Επίσης όσο αφορά το turbo mode, προσωπικά είναι απογοητευτικά τα 20 λεπτά λειτουργίας. Με το που πέσουν οι μπαταρίες, το turbo κρατάει μόλις 2-3 δευτερόλεπτα και αμέσως πηγαίνει στα 1100 lumen και έπειτα στα 400 και πάει λέγοντας.
Δεν κατάλαβα γιατί οι φακοί πρέπει να διαβάζουν χρόνο ή τάση και όχι θερμοκρασία??? Να συγκρίνω με τον Olight SR50 ο οποίος θα καταναλώσει τις μπαταρίες μέχρι τέλους, δουλεύοντας κανονικά τα mode που διαθέτει, απλά με χαμηλότερη ένταση φωτός φυσικά.
Με συγχωρείται που είμαι καυστικός και αυτό δεν σημαίνει πως ο TK75 δεν είναι ένας απ' τους καλύτερους φακούς που έχω, αλλά οι νυχτερινές μου εξορμήσεις διαρκούν σχεδόν ολόκληρη τη νύχτα και αυτό με κάνει να χρησιμοποιώ σαν κύριο φακό κάποιον άλλο, όχι πάντως τον εν λόγω.
Διαβάζει τάση για προστασία από έκρηξη ή φωτιά της μπαταρίας. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν ΕΙΔΙΚΑ με τις λιθίου. Αλλά και εκτός της έκρηξης το απόλυτο ξελίγωμα της μπαταρίας μειώνει δραματικά το χρόνο ζωής της καθώς και τη γενικότερη απόδοση της. Αν διάβαζε θερμοκρασία μόνο δεν θα επαρκούσε για απορτοπή τέτοιων προβλημάτων ή θα ήταν τέτοιο το throttling που πάλι δεν θα σου άρεσε. Για τα led βέβαια και τη δική τους προστασία καθώς και του driver μερικοί φακοί διαβάζουν θερμοκρασία ούτως ή άλλως.
Λύση=πάρε έξτρα battery holders.