Super-Φακοι led, 2000+ lumens!!

Έχει δει κανείς αυτόν το νέο Fenix με 3500 Lumens? Είναι ακριβός αλλά φαίνεται κτήνος:

http://www.fenix-store.com/product_info.php?cPath=22_467&products_id=2977

FX-RC40_10.jpg

νταξει τον εχουν βαθμονομημενο χαμηλα....Παινει ανετα τα 2500 αν τον στησεις αλλιως, αφου το mtg ειναι 4 xml ενωμενα

4000 Lumens οκ! Γενικά πάντως το DX δεν το εμπιστεύομαι για μπαταρίες και specifications ιδιαίτερα ειδικά μετά από περιστατικά με fake Eneloops που έχω διαβάσει (το ίδιο και στο manafont / dinodirect). Χίλιες φορές fasttech.

Και με τόσες κόπιες της κόπιας που κυκλοφορούν αποφάσισα να δίνω προσοχή και στο ποιος πουλάει τι.

Re: Απάντηση: Super-Φακοι led, 2000+ lumens!!

Δε ξέρω, τα reviews http://club.dx.com/reviews/text/146528 λενε καλά λογια πάντως. έχει και φωτο που τον κανουν βίδες!!! http://club.dx.com/reviews/photos/146528/206091

μπορει να αναγνωρισει ακνεις την πλακετα?
Καλοι αυτοι οι φακοι αλλα τα ηλεκτρονικα τους παντα θα τα φοβαμαι

Λοιπον ηρθε ο Fandyfire 1800 lumens απο fasttech, βρηκα μπαταριες που δεν μου εστειλαν απο λαθος, και τον συγκρινα με τον Thrunite ΤΝ30 που εχω, των 3000 lumens.
http://www.fasttech.com/products/0/...fire-uv-s5-cree-xm-l-t6-1800lm-flashlight-4-x

Το περίεργο είναι ότι τώρα τα specs αναφέρουν 3000 lumens !! Δεν έχω την εμπειρία να καταλάβω πόσα από αυτά είναι πραγματικά (δεν μπόρεσα να τον συγκρίνω ακόμα έστω και με τον πιο δυνατό μου φακό, έναν Nitecore SRT7) αλλά πάντως είναι πολύ δυνατός...

καλα, 3000 λουμενς δεν υπαρχει περιπτωση...(1000 λουμενς το καθε λεντ...!!!). Στην καλυτερη, κατα τη γνωμη μου, θα ειναι κατι πιο πανω απο 2000.

Παντως αυτος ο Fandyfire που κερδισες ειναι oντως γυρω στα 1800, οπως ειχα υπολογισει συγκρινοντας τον με αλλους φακους.

καλα, 3000 λουμενς δεν υπαρχει περιπτωση...(1000 λουμενς το καθε λεντ...!!!). Στην καλυτερη, κατα τη γνωμη μου, θα ειναι κατι πιο πανω απο 2000.

Παντως αυτος ο Fandyfire που κερδισες ειναι oντως γυρω στα 1800, οπως ειχα υπολογισει συγκρινοντας τον με αλλους φακους.

Ναι, σίγουρα είναι γύρω στα +1800 lm... και θα τον λέω πλέον Heotyfire :idea:;)

Βλεποντας την κατασκευη του διακοπτη νομιζω οτι ο φακος δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σε μερες με αυξημενη υγρασια.

ο πρωτος ειναι κοροιδια.....για τον δευτεο το συζηταμε....

γενικα -και για λογους θερμοαπαγωγης- παραπανω απο 2500-3000 λουμεν δεν προκειται να παρεις δεν παει να εχει 1546854 λεντ....

Αν θες, ελα να σου δωσω ενα skyray king μαυρο (απο fasttech) που εχω για να παιξεις για μια βδομαδα και μετα, αν σου αρεσει, προχωρας στην αγορα απο manafont.

H γνωμη μου ειναι να μην πετιωνται λεφτα σε πραματα που ειναι δευτερα. Προσωπικα ηθελα να τα δοκιμασω για να εχω αποψη και λογω συλλογης βεβαια.

Τον συγκεκριμενο skyray θα τον αξιολογουσα γυρω στα 25-30δολλαρια, εκει ισως αξιζε τον κοπο να τον δοκιμασει κανεις. Παραπανω ειναι τσαμπα λεφτα.

Ο αλλος, των ...16,000 λουμενς, ειναι για να ψηνεις αυγα στο 10λεπτο.

Απάντηση: Re: Super-Φακοι led, 2000+ lumens!!

Αν θες, ελα να σου δωσω ενα skyray king μαυρο (απο fasttech) που εχω για να παιξεις για μια βδομαδα και μετα, αν σου αρεσει, προχωρας στην αγορα απο manafont.

H γνωμη μου ειναι να μην πετιωνται λεφτα σε πραματα που ειναι δευτερα. Προσωπικα ηθελα να τα δοκιμασω για να εχω αποψη και λογω συλλογης βεβαια.

Τον συγκεκριμενο skyray θα τον αξιολογουσα γυρω στα 25-30δολλαρια, εκει ισως αξιζε τον κοπο να τον δοκιμασει κανεις. Παραπανω ειναι τσαμπα λεφτα.

Ο αλλος, των ...16,000 λουμενς, ειναι για να ψηνεις αυγα στο 10λεπτο.

Επειδη εχω τον ιδιο skyray σε μαυρο (λογικα ιδιος με τον δικο σου) δεν εχω παρατηρήσει κατι το μεμπτό επάνω του. και πολύ φως έχει και κατασκευή αξιοπρεπέστατη. Τι καλύτερο στο ίδια χρήματα και με το ιδιο φως θα βρει σε κάτι που να μην θεωρείται "δεύτερο" ? Μήπως με το ιδιο σκεπτικό κάτι ιδιαίτερα πανάκριβο με το ίδιο φως θα ήταν τσάμπα λεφτά? Φυσικά δέχομαι τις καλύτερες υλοποιήσεις κατασκευαστικά, αλλά για τον απλό χρήστη ήδη ο skyray είναι ήδη...high end αναλογιζόμενοι τι κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά.