Μια τρύπα στο νερό πετυχαίνει για το 99% του κόσμου που βλέπει σε TV.
Κι όμως, χθες που έβλεπα το Sinners πχ, ήταν πραγματικά καθηλωτικό όταν άλλαζε.
Μια τρύπα στο νερό πετυχαίνει για το 99% του κόσμου που βλέπει σε TV.
Προσωπικά για να χρησιμοποιήσω την λέξη καθηλωτικό σε εικόνα πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είναι πολλά μέτρα πλάτος.Κι όμως, χθες που έβλεπα το Sinners πχ, ήταν πραγματικά καθηλωτικό όταν άλλαζε.
Mα είναι γνωστό το μέγεθος μετράει...όταν με ρωτάνε γνωστοί μου τι τηλεόραση να πάρουν τους λέω το μεγαλύτερο μέγεθος που σηκώνει η τσέπη σας ή προβολέα...αν έχετε φράγκα δείτε και για Oled κλπ, χωρίς να θυσιάζεται το μέγεθος.Προσωπικά για να χρησιμοποιήσω την λέξη καθηλωτικό σε εικόνα πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είναι πολλά μέτρα πλάτος.
Και μετά πάμε στα υποδεέστερα π.χ. φως, μαύρο κλπ![]()
Κυκλοφορεί κανένα βιντεάκι που να το δείχνει αυτό real time?Εγω πάλι, τωρα που εβαλα multiformat οθονη και θα την συγχρονίζω (μεσω Lumagen ή madVR) να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα αναλόγως κάδρου (''online'' μεσα στην ταινία), πολύ το γουστάρω
Κατα τα άλλα, τρελό μουτράκι η πιτσιρίκα, δηλώνω ερωτευμένος (μπαμπόγερος)
Εγω πάλι, τωρα που εβαλα multiformat οθονη και θα την συγχρονίζω (μεσω Lumagen ή madVR) να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα αναλόγως κάδρου (''online'' μεσα στην ταινία), πολύ το γουστάρω![]()

Αν δεν εχετε ανοιξει ποτε σας κομικ τι ανοιγετε καν το νημα ?
αφου βλακεια θα ειναι a priori.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.