Supergirl (2026)

Κι όμως, χθες που έβλεπα το Sinners πχ, ήταν πραγματικά καθηλωτικό όταν άλλαζε.
Προσωπικά για να χρησιμοποιήσω την λέξη καθηλωτικό σε εικόνα πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είναι πολλά μέτρα πλάτος.
Και μετά πάμε στα υποδεέστερα π.χ. φως, μαύρο κλπ 😉

• Like
Reactions: karamela
Όντως, καθηλωτικό δεν μπορεί να είναι τπτ σε τηλεόραση....

Προσωπικά για να χρησιμοποιήσω την λέξη καθηλωτικό σε εικόνα πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είναι πολλά μέτρα πλάτος.
Mα είναι γνωστό το μέγεθος μετράει...όταν με ρωτάνε γνωστοί μου τι τηλεόραση να πάρουν τους λέω το μεγαλύτερο μέγεθος που σηκώνει η τσέπη σας ή προβολέα...αν έχετε φράγκα δείτε και για Oled κλπ, χωρίς να θυσιάζεται το μέγεθος.

Εγω πάλι, τωρα που εβαλα multiformat οθονη και θα την συγχρονίζω (μεσω Lumagen ή madVR) να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα αναλόγως κάδρου (''online'' μεσα στην ταινία), πολύ το γουστάρω ;)

Κατα τα άλλα, τρελό μουτράκι η πιτσιρίκα, δηλώνω ερωτευμένος (μπαμπόγερος :ROFLMAO: )
Κυκλοφορεί κανένα βιντεάκι που να το δείχνει αυτό real time?

Εγω πάλι, τωρα που εβαλα multiformat οθονη και θα την συγχρονίζω (μεσω Lumagen ή madVR) να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα αναλόγως κάδρου (''online'' μεσα στην ταινία), πολύ το γουστάρω ;)

Ωραία φάση, θα κάνει γκρ γκρ η οθόνη ασταμάτητα

Αν δεν εχετε ανοιξει ποτε σας κομικ τι ανοιγετε καν το νημα ?

αφου βλακεια θα ειναι a priori.

Ναι αλλά υπάρχει ο γνωστός χρυσός άγραφος κανόνας, ότι μια βλακεία DC βλέπεται πάντα πιο εύκολα/ευχάριστα από μια βλακεία Marvel. Βάλε και την πιτσιρίκα, μια χαρά θάναι πιστεύω.

Όντως, καθηλωτικό δεν μπορεί να είναι τπτ σε τηλεόραση....

Υπερβολές, όλα είναι θέμα baseline. Προφανώς, όταν από τις 150-200" ίντσες πάτε να δείτε στις 77 θα σας φαίνεται σαν Game Boy, αλλά για κάποιον που είναι συνηθισμένος στις 77 και συνήθως του κόβουν το 1/3 με ultra widescreen, μια χαρά immersion βιώνει, εννοείται όταν κάθεται κοντά στην τηλεόραση, όχι στην άλλη άκρη του σαλονιού.

Μάλιστα με την εμμονή του μακρόστενου κάδρου να έχει γίνει της μόδας ακόμα και στις σειρές, κάθε φορά που γεμίζει η οθόνη το νιώθεις πραγματικά σαν αλλαγή και το ευχαριστιέσαι, αφού δε σε αφήνουν να το συνηθίσεις. :p

αντι να ειναι ευγνωμονες που στις αλλαγες καδρων δεν εχουν αρχισει ακομα να βαζουν 9:16 οπως γινεται συχνα στα γυρισματα για τα social γκρινιαζουν κι ολας :ROFLMAO:

Ωραία φάση, θα κάνει γκρ γκρ η οθόνη ασταμάτητα
gr gr κανει αν δεν την εχεις παρει με silent μοτέρ ;)

(βεβαια μπορεις να βάλεις και το Audyssey στον ενισχυτη και δεν θα ακούς τίποτα......(γενικά)..... :sneaky: )

περαν της πλακας, οι εναλλαγές κάδρου δεν γίνονται συνηθως 100 φορες και διαρκούν και κάποια ώρα....

Κυκλοφορεί κανένα βιντεάκι που να το δείχνει αυτό real time?
Δεν εχω ψάξει αλλά τεχνικά γίνεται (μέσω IP control).

Ειναι ωραιο προτζεκτάκι

<offtopic>
Την αναγνώριση αλλαγής κάδρου την υποστηρίζει και το γνωστό MadVR, στα PC?
Αν ναι, έχω βρει άλλο ένα project να κάνω.. :D
</offtopic>
lol @ sync

Για το PC δεν ξέρω, να σου πω την αλήθεια / χλωμό το κόβω

Αναφέρομαι στο Envy, το madVR μηχάνημα.

Θελω να το κάνω μέσω https://www.home-assistant.io/

Έχω στημένο Home Assistant εδώ και χρόνια, με Music Assistant εδώ και 1-2 μήνες. Πολύ ωραία φάση.

Τα AI μου λένε ότι και το free MadVR έχει black bar detection, και την πληροφορία μπορείς να την περάσεις έξω με διάφορους τρόπους, με πιο χρήσιμο το εργαλείο HTWebRemote.

Οπότε πρέπει να πάμε σε νέο νήμα και να ξεκινήσει η σοβαρή μελέτη.. :D

• Like
  • Haha
Reactions: vadergr and takisot
Έχω στημένο Home Assistant εδώ και χρόνια, με Music Assistant εδώ και 1-2 μήνες. Πολύ ωραία φάση.

Τα AI μου λένε ότι και το free MadVR έχει black bar detection, και την πληροφορία μπορείς να την περάσεις έξω με διάφορους τρόπους, με πιο χρήσιμο το εργαλείο HTWebRemote.

Οπότε πρέπει να πάμε σε νέο νήμα και να ξεκινήσει η σοβαρή μελέτη.. :D
Αντε, βρηκα κατι να σε ιντριγκάρω (γιατι με τα ποταπά τροφοδοτικά δεν ασχολείται πλέον η αυτού μεγαλειότητά σου) :p

gr gr κανει αν δεν την εχεις παρει με silent μοτέρ ;)

(βεβαια μπορεις να βάλεις και το Audyssey στον ενισχυτη και δεν θα ακούς τίποτα......(γενικά)..... :sneaky: )

περαν της πλακας, οι εναλλαγές κάδρου δεν γίνονται συνηθως 100 φορες και διαρκούν και κάποια ώρα....

Ναι, κορόιδευε τώρα και τους πτωχούς κάτοχους Audyseey
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΞΑΡΙΣΜΑ

Sent from my iPhone using Tapatalk