Supergirl (2026)

Κι όμως, χθες που έβλεπα το Sinners πχ, ήταν πραγματικά καθηλωτικό όταν άλλαζε.
Προσωπικά για να χρησιμοποιήσω την λέξη καθηλωτικό σε εικόνα πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είναι πολλά μέτρα πλάτος.
Και μετά πάμε στα υποδεέστερα π.χ. φως, μαύρο κλπ 😉

• Like
Reactions: karamela
Προσωπικά για να χρησιμοποιήσω την λέξη καθηλωτικό σε εικόνα πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είναι πολλά μέτρα πλάτος.
Και μετά πάμε στα υποδεέστερα π.χ. φως, μαύρο κλπ 😉
Mα είναι γνωστό το μέγεθος μετράει...όταν με ρωτάνε γνωστοί μου τι τηλεόραση να πάρουν τους λέω το μεγαλύτερο μέγεθος που σηκώνει η τσέπη σας ή προβολέα...αν έχετε φράγκα δείτε και για Oled κλπ, χωρίς να θυσιάζεται το μέγεθος.

Εγω πάλι, τωρα που εβαλα multiformat οθονη και θα την συγχρονίζω (μεσω Lumagen ή madVR) να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα αναλόγως κάδρου (''online'' μεσα στην ταινία), πολύ το γουστάρω ;)

Κατα τα άλλα, τρελό μουτράκι η πιτσιρίκα, δηλώνω ερωτευμένος (μπαμπόγερος :ROFLMAO: )
Κυκλοφορεί κανένα βιντεάκι που να το δείχνει αυτό real time?

Εγω πάλι, τωρα που εβαλα multiformat οθονη και θα την συγχρονίζω (μεσω Lumagen ή madVR) να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα αναλόγως κάδρου (''online'' μεσα στην ταινία), πολύ το γουστάρω ;)

Ωραία φάση, θα κάνει γκρ γκρ η οθόνη ασταμάτητα

Αν δεν εχετε ανοιξει ποτε σας κομικ τι ανοιγετε καν το νημα ?

αφου βλακεια θα ειναι a priori.

Ναι αλλά υπάρχει ο γνωστός χρυσός άγραφος κανόνας, ότι μια βλακεία DC βλέπεται πάντα πιο εύκολα/ευχάριστα από μια βλακεία Marvel. Βάλε και την πιτσιρίκα, μια χαρά θάναι πιστεύω.