Supergirl (2026)

Ναι, κορόιδευε τώρα και τους πτωχούς κάτοχους Audyseey
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΞΑΡΙΣΜΑ

Sent from my iPhone using Tapatalk
πτωχούς δεν νομίζω (Tim FTW), μάλλον αναφέρεσαι στους κουφούς (που βρήκαν την υγειά τους ενεργοποιώντας το) :ROFLMAO:

πτωχούς δεν νομίζω (Tim FTW), μάλλον αναφέρεσαι στους κουφούς (που βρήκαν την υγειά τους ενεργοποιώντας το) :ROFLMAO:

Εκτός και από φτωχοί, τώρα γίναμε και κουφοί…

Αν και ξεφύγαμε, ο Dimdim μου είχε προτείνει να ενεργοποιήσω το Audyseey και είχε δίκιο

Αν εισαι ευχαριστημένος, μια χαρα.

Κατα τα άλλα, το τι κάνει το Audyssey ειναι γνωστο:

Και το Dirαc το ίδιο θα έκανε στην περίπτωσή μου. Μιλάω για το δικό μου setup/δωμάτιο κλπ. Πάλι θα ήθελα custom curves. Global speaking....

Και το Dirαc το ίδιο θα έκανε στην περίπτωσή μου. Μιλάω για το δικό μου setup/δωμάτιο κλπ. Πάλι θα ήθελα custom curves. Global speaking....
Το χαλι του Audyssey, οχι, δεν θα το εκανε.

Εξαλλου αυτό που περιγράφεις δεν αφορά το δωμάτιό σου (που ειναι και φροντισμένο / ενας λόγος παραπάνω για να μην προκύψει αυτό το γνωστό χάλι) αλλά την συντριπτική (μη πω απόλυτη) πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Είναι προφανώς καλύτερο από το τίποτα, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά (και του Δημήτρη)

Έχω στημένο Home Assistant εδώ και χρόνια, με Music Assistant εδώ και 1-2 μήνες. Πολύ ωραία φάση.

Τα AI μου λένε ότι και το free MadVR έχει black bar detection, και την πληροφορία μπορείς να την περάσεις έξω με διάφορους τρόπους, με πιο χρήσιμο το εργαλείο HTWebRemote.

Οπότε πρέπει να πάμε σε νέο νήμα και να ξεκινήσει η σοβαρή μελέτη.. :D

H φάση ειναι cringe :P