Superlux HD 681 evo Power Buy II

Re: Superlux HD-681 Evo

Παιδιά καλησπέρα.
Βάλτε και μένα μέσα.
Για τα άσπρα βλέπουμε, σωστά;

Τα ασπρα θελουμε εμεις διοτι τα μαυρα δεν υπαρχουν αυτο το διαστημα, λογικα οποιος θελει μπορει να παρει και αλλα ακουστικα εφοσον δεν αλλαζουν τα μεταφορικα προς τα πανω.

Στο προηγούμενο Power buy τα χρήματα ειχαν κατατεθεί στον λογαριασμό ενος μέλους που εκανε την παραγγελία μετα την κατάθεση και οταν παρέλαβε μοιράστηκαν σε όλους.

Αν μαζευτουμε αρκετοι και πιασουμε τα 300 ευρω τα μεταφορικά ειναι δωρεαν..

Εννοείται οτι οποιος θέλει μπορει να παρει και κατι αλλο.

Μεχρι στιγμης ποσα ατομα ειμαστε, επισης μπορουμε να το βαλουμε καπου στο σαιτ ωστε να το δουν και αλλα ατομα μηπως και θελουν να αγορασουν τιποτα και να μειωθουν τα μεταφορικα

list:
pelopis85
black tiger
guybrush
gech
modright

Τώρα για τα παιδιά που μένουν επαρχία, είδα ένα μέσο κόστος αποστολής από αθήνα λίγο κάτω από 4.
http://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx

Οπότε αν υπολογίσουμε το μέσο μεταφορικό κόστος: (20+χ*4)/συμμετοχες, όπου χ =3 τώρα, βγάινει 6.4 ευρώ ανά άτομο.
Οπότε όλοι θα επιβαρυνθούμε και για την αποστολή στην επαρχία.

Παιδια εγω αποσυρω ττη συμμετοχη καθοτι κατοχος των 668Β λεω να δοκιμασω κατι εντελως διαφορετικο

Παιδια ποτε θα κανουμε την παραγγελια και ποιος θα την κανει; (την προηγουμενη φορα ποιος την ειχε κανει;)
Επισης οταν θα κανουμε την καταθεση η πληρωμη με paypal πως θα ξερει αυτος που θα παρει τα χρημματα απο ποιον θα ειναι;

Αυτός που την έκανε την προηγούμενη φορα μάλλον θα εχει ακουστικά.....

Οργανωθείτε μεταξύ σας, στα εμβάσματα μπορείς να γράψεις την αιτιολογία και φυσικά το όνομα του αποστολέα.

Αυτός που την έκανε την προηγούμενη φορα μάλλον θα εχει ακουστικά.....

Οργανωθείτε μεταξύ σας, στα εμβάσματα μπορείς να γράψεις την αιτιολογία και φυσικά το όνομα του αποστολέα.

Θελω να τον ρωτησουμε πως οργανωσε ολη την διαδικασια

ΟΚ, πρεπει να ξεκαθαρίσουμε καποια πράγματα.

Το AVClub σύμφωνα με τον κανονισμο δεν απαγορεύει τα power buys αλλα δεν φερει καμία ευθύνη για αυτα. Στο παρών νημα μπορείτε να κανετε μια λιστα ενδιαφερομένων αλλα απο εκει και περα το πως θα το οργανώσετε μπορει να γινει και με προσωπικά μηνύματα (pm) η μέσω τηλεφώνου κτλ.

To νημα ειχε ανοιχτεί για να συζητήσουμε τα ακουστικα, τις επιδόσεις και την ποιότητα τους. Καλο θα ηταν να μην γινει περαιτέρω κατάχρηση.

Ο τροπος που ειχε τεξει την προηγουμενη φορα, τον εγραψα ηδη, ηταν ο εξης:

Ενα μελος ελαβε τα χρήματα απο τον καθένα με τραπεζικό έμβασμα, εκανε την παραγγελία και οταν έφτασαν συναντηθήκαμε σε μια καφετερία και τα μοιράσαμε.

Προσωπικά λογω φορτου εργασίας δε θα μπορουσα να αναλάβω power buy που θα χρειαστει να αποστειλλω δεματα στην επαρχια.

Εφοσον καποιος απο Αθηνα θελει να το αναλάβει, ευχαριστως.
Αλλιως αν καποιος ειναι αθηνα και ενδιαφερεται για powerbuy μονο για αθηνα ευχαριστως να επικοινωνήσει μαζι μου με πμ

Και δυο να μαζευτουμε αμεσως τα 20 ευρω γινονται 10.

Παιδια ενδιαφερεται κανεις αλλος για το powerbuy;
Επισης τι pads προτεινεται να παρω μαζι με τα ακουστικα;

Παιδια ενδιαφερεται κανεις αλλος για το powerbuy;
Επισης τι pads προτεινεται να παρω μαζι με τα ακουστικα;

Έχουν μαζί στην συσκευασία και τα απομίμηση δέρμα, και τα βελούδινα, δεν χρειάζεται να πάρεις εξτρά...

Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

Έχω την αίσθηση ότι το powerbuy πρέπει να γίνει ξεχωριστά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το έξτρα κόστος αποστολής από τη μια πόλη στην άλλη δε βοηθάει στο εγχείρημα.

Οπότε για θεσσαλονίκη υπάρχει ενδιαφερόμενος?

Μπορώ να το αναλάβω εγώ, και 3 άτομα να μαζευτούμε αξίζει τον κόπο (πιστεύω).

Re: Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

Έχω την αίσθηση ότι το powerbuy πρέπει να γίνει ξεχωριστά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το έξτρα κόστος αποστολής από τη μια πόλη στην άλλη δε βοηθάει στο εγχείρημα.

Οπότε για θεσσαλονίκη υπάρχει ενδιαφερόμενος?

Μπορώ να το αναλάβω εγώ, και 3 άτομα να μαζευτούμε αξίζει τον κόπο (πιστεύω).

Εγω που δεν ειμαι απο κανενα απο τα 2 (απο Κρητη), τι κανω;
Σε περιπτωση που μαζευτουμε μερικα ατομα απο Θεσσαλονικη ή Αθηνα και μετα μου στειλουν το προιον στην τοποθεσια θα το πληρωσω εξ'ολοκληρου αρκει να μην περνανε τα μεταφορικα τα 15 ευρω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

Εγω που δεν ειμαι απο κανενα απο τα 2 (απο Κρητη), τι κανω;
Σε περιπτωση που μαζευτουμε μερικα ατομα απο Θεσσαλονικη ή Αθηνα και μετα μου στειλουν το προιον στην τοποθεσια θα το πληρωσω εξ'ολοκληρου αρκει να μην περνανε τα μεταφορικα τα 15 ευρω

Μόλις ρώτησα στο περίπου στα ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα που έχω λογαριασμό και μου είπανε 6,15 για όλη την ελλάδα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Thomann λέει επόμενη παραλαβή από 15.04 και μετά.

Προλαβαίνουμε να οργανωθούμε μέχρι τότε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

Παρέλαβα σήμερα, δύο ζευγαράκια άσπρα.(το ένα δώρο για έναν φίλο). Σε σχέση με τα Sennheiser PC 30 που είχα μέχρι τώρα, μπορώ να πω..........ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΟ ρε παιδί.
Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από άλλα ακουστικά και μπορεί οι παρατηρήσεις μου σε κάποιους να φανούν αστείες. Στην αρχή ξενέρωσα με το τόσο πολύ μπάσο, αλλά στην συνέχεια που άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται έφαγα κόλλημα.
Αφού βγήκα για καφέ και σκεφτόμουν πότε θα γυρίσω σπίτι να γουστάρω.
Εννοείται πως δεν είμαι σε θέση να τα προτείνω ή όχι, αφού δεν έχω ιδέα που στέκονται απέναντι σε άλλες προτάσεις, απλά για μένα και για την ώρα είναι κάτι πολύ ωραίο, σε βαθμό αστείο, χεχεχε! και ήθελα να το μοιραστώ.
Καλησπέρα σε όλους Κώστας.
υ.γ. τα ακούω από PC με onboard κάρτα ήχου.

Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

φίλος με ενημέρωσε ότι τα άσπρα είναι διαθέσιμα, οπότε αν θέλουν κάποιοι φίλοι μπορούμε να πάρουμε αυτά.

Εννοείται ότι το avclub δεν έχει καμία ευθύνη-ανάμειξη στο όλο εγχείρημα, απλά μας προσφέρει την πλατφόρμα για να συννενοηθούμε.

Αναμένω συμμετοχές από τους φίλους.