Superlux HD 681 evo Power Buy II

Παίδες, σας άνοιξα νεο νήμα για το επικείμενο Power buy. Καλη συνέχεια.

Καλησπέρα,
Δεν ενδιαφερομαι να συμμετασχω. Νομιζω το ιδιο ισχύει και για το μελος barr αλλα ας επιβεβαιωσει ο ιδιος

Στέργιε,

Δεν ξέρω αν είναι εύκολο, αν η παραγγελία γίνει στου Thomann, να συμπεριλάβης για λογαριασμό μου και ένα ανταλλακτικό καλώδιο ισιο για Beyedynamic DΤ770Pro.
Σύνδεσμος http://www.thomann.de/gr/beyerdynamic_dt_770_pro_ersatzkabel_glatt.htm. Και πες μου το ακριβές ποσό που πρέπει να σου στείλω.

Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Στέργιε,

Δεν ξέρω αν είναι εύκολο, αν η παραγγελία γίνει στου Thomann, να συμπεριλάβης για λογαριασμό μου και ένα ανταλλακτικό καλώδιο ισιο για Beyedynamic DΤ770Pro.
Σύνδεσμος http://www.thomann.de/gr/beyerdynamic_dt_770_pro_ersatzkabel_glatt.htm. Και πες μου το ακριβές ποσό που πρέπει να σου στείλω.

Εφόσον πιάσαμε τα 300 ευρώ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Απλά αν αλλάξει κάτι και πέσουμε κάτω από αυτό το ποσό θα πρέπει να επιβαρυνθούμε κάτι παραπάνω για τα μεταφορικά το οποίο σαν ποσό δε θα είναι τίποτα ιδιαίτερο (20 ευρώ σύνολο).

Θέλω να πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα!

Στέργιε,

Φλυαρώντας δεν σου είπα το ποσό το οποίο είναι 22+28=50 ευρώ

Πριν απο λίγο ο Γιώργος έκανε κατάθεση 28 ευρώ.

Θα ήθελα στην αιτιολογία της κατάθεσης να βάζετε το username που έχετε εδώ για να μη μπερδευτούμε, και με pm τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο)

Update:

Modright 1
Βαγγέλης Σ. 3( ή 4?) + ψιλολόγια
Έκτωρ Κατσίκης 1
Phatt 1
Gech 1
Peter52 1 + καλώδιο
Guybrush 1
Barr 1
Κακαλιός Στέργιος 2
v_peri 1

Σύνολο:13 ή 14 (Βαγγέλη ξεκαθάρισε το λίγο και στείλε και τα λινκς για τα ψιλολόγια που θες)

Και εγώ ακόμη μέσα είμαι αρκεί να μην περάσει τα 40 ευρώ για να μου έρθουν

Και εγώ ακόμη μέσα είμαι αρκεί να μην περάσει τα 40 ευρώ για να μου έρθουν

Σε καμία περίπτωση δε θα ξεπεράσει τα 12 ευρώ τα μεταφορικά απο Θεσσαλονίκη για εσένα.

Μέχρι στιγμής έχουν κάνει κατάθεση 2 άτομα.

Εκτιμώ ότι μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι που κλείνουν οι τράπεζες δε θα προλάβουν οι υπόλοιποι φίλοι να κάνουν την κατάθεση.

Για το λόγο αυτό θα ορίσουμε ως καταληκτική ημερομηνία την 01-04-2014.

Δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει τα χρήματα μέχρι και τις 14:00 της 01-04-2014.

Το απόγευμα-βράδυ της ίδιας μέρας θα κάνω την παραγγελία.

Πόσα χρήματα να καταθέσω στον λογαριασμό για να μου τα στείλεις στην Κρήτη

Πόσα χρήματα να καταθέσω στον λογαριασμό για να μου τα στείλεις στην Κρήτη

Όπως είχα γράψει και προηγουμένως, είχα πάρει μια τιμή 6,15 για Κρήτη.

Πιθανότατα όμως με πρακτορείο μεταφορών η τιμή να είναι μικρότερη. Αυτό δε μπορώ να το ξέρω αν δε παραλάβω τα κουτιά στα χέρια μου.

Προς το παρών τα 28 για τα ακουστικά είναι αρκετά.

Εξαιρετικά ακουστικα παιδια!! Μπραβο στους φιλους που τα ανακαλυψαν.. Με έχει γοητευσει πολυ το μπασο τους...

Παιδιά τελικά με τους Αθηναίους τι παίζει? Θα τα στείλει ο Στέργιος σε έναν έναν? Γιατί αρχικά είδα οτι πήγαινε για 2 group buys.

Παιδιά τελικά με τους Αθηναίους τι παίζει? Θα τα στείλει ο Στέργιος σε έναν έναν? Γιατί αρχικά είδα οτι πήγαινε για 2 group buys.

Μπορώ να στείλω ένα δέμα με όσους μαζευτείτε με μεταφορική εταιρία (5 ευρώ μάξιμουμ για παραλαβή από μεταφορική, λίγο περισσότερο για παραλαβή στο σπίτι).

Εμένα θα με βολέψει περισσότερο έτσι βέβαια.

Το θέμα είναι να μπορείτε να συννενοηθείτε μεταξύ σας για το που θα πάει το δέμα, είναι και μεγάλες οι αποστάσεις στην Αθήνα.

Re: Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Μπορώ να στείλω ένα δέμα με όσους μαζευτείτε με μεταφορική εταιρία (5 ευρώ μάξιμουμ για παραλαβή από μεταφορική, λίγο περισσότερο για παραλαβή στο σπίτι).

Εμένα θα με βολέψει περισσότερο έτσι βέβαια.

Το θέμα είναι να μπορείτε να συννενοηθείτε μεταξύ σας για το που θα πάει το δέμα, είναι και μεγάλες οι αποστάσεις στην Αθήνα.

Μπορω να βοηθησω εγω στη διανομη των ακουστικων

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Εμείς εδώ κάτω στο νησί μαζευόμαστε αρκετοί για Τομανν και όχι όλοι για ακουστικά. Έτσι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεπεράσουμε μόνοι μας το 300άρι. Και επειδή πιθανά θα υπάρξουν και ογκώδη αντικείμενα στην παραγγελία δεν νομίζω πως είναι βολικό αυτό το power buy και για μας αλλά και για τον Στέργιο.
Από την άλλη δεν θέλω να σας κρεμάσω και να πληρώσετε μεταφορικά. Ίσως, σκέφτηκα πως αν βολέψει, να σπάσω την παραγγελία και να σας δώσω κι εσάς ένα μέρος ώστε να φτάσετε τα 300 ευρώ σε περίπτωση που δεν τα φτάνετε. Έτσι θα γλυτώσετε το 20άρικο αλλά αν συμφωνείτε θα επωμισθείτε τα μεταφορικά μου εντός χώρας. "Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του" θα μου πείτε!....
Είμαι κι εγώ ακόμα στον αέρα. Το βράδυ θα προσπαθήσω να ξέρω.