Superlux HD 681 evo Power Buy II

Αυριο θα κανω την καταθεση. Εαν δεν εχει προβλημα ο κ. Στεργιος θα κανω καταθεση για 2 ακουστικα, ενδιαφερθηκε και ενας προσωπικος φιλος.

Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Αυριο θα κανω την καταθεση. Εαν δεν εχει προβλημα ο κ. Στεργιος θα κανω καταθεση για 2 ακουστικα, ενδιαφερθηκε και ενας προσωπικος φιλος.

Κανενα πρόβλημα φίλε μου, αύριο θα κάνω κι ενα update στη λίστα.

Και εγω ενα ζευγάρι, θα καταθέσω αυριο
Ευχαριστω, και πολλα μπράβο για την πρωτοβουλία

(Καλα ειναι τα ακουστικά;; )

Παιδιά η διορία για την κατάθεση είναι μέχρι την Τρίτη σωστά. Επειδή δεν ξέρω εάν προλάβω να πάω στην τράπεζα υπάρχει δυνατότητα να πληρώσω μέσω PayPal;

Ξεκαθάρισε και η δική μας κατάσταση!
Παραμένουμε στο power buy με πέντε (5) ακουστικά συν ψιλολόγια για τα οποία Στέργιε θα σου στείλω λίνκ με pm.
Χρήματα θα καταθέσω την Τρίτη. Το κόστος + 10 ευρώ μεταφορικά. Ελπίζω να φτάνουν.

Παιδιά η διορία για την κατάθεση είναι μέχρι την Τρίτη σωστά. Επειδή δεν ξέρω εάν προλάβω να πάω στην τράπεζα υπάρχει δυνατότητα να πληρώσω μέσω PayPal;

Φίλε μου πληρωμή με paypal δε γίνεται γιατί δε μπορώ να υπολογίσω τα έξοδα που θα μου κρατήσει για να σου πω πόσα χρήματα να βάλεις.

Ήδη έχουμε καθυστερήσει αρκετά γιατί μεσολάβησε σαββατοκύριακο και σήμερα είναι τέλος του μήνα (οπότε οι ουρές στις τράπεζες είναι μεγάλες και καλό είναι να μη ταλαιπωρούμαστε άδικα).

Οπότε η αυριανή μέρα Τρίτη 1-4 είναι υπεράρκετη πιστεύω για να προλάβουμε όλοι να συμμετάσχουμε στη μαζική αυτή αγορά.

Ούτως ή άλλως είναι άδικο για αυτούς που πλήρωσαν από την παρασκευή που μας πέρασε.

Κάποιος μας καταράστηκε.

Βλέπω ότι από 4-4 η διαθεσιμότητα πήγε 30-4!!!

Παρακαλώ όσοι δεν κάνατε κατάθεση να μη το κάνετε μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε.

Σε πρώτη φάση θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω αν όντως ισχύει το 30.04.

Αν δε βγει άκρη θα ψάξουμε από άλλο μαγαζί (το κόβω λίγο δύσκολο να πάρουμε την ίδια τιμή).

Αν επιβεβαιωθεί ότι πάμε για τέλη του μήνα θα θέλω να ξέρω ποιος διατίθεται να περιμένει και ποιος όχι, έτσι ώστε να κάνω τις επιστροφές των χρημάτων στα παιδιά που ήδη έκαναν κατάθεση.

Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Κάποιος μας καταράστηκε.

Βλέπω ότι από 4-4 η διαθεσιμότητα πήγε 30-4!!!

Παρακαλώ όσοι δεν κάνατε κατάθεση να μη το κάνετε μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε.

Σε πρώτη φάση θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω αν όντως ισχύει το 30.04.

Αν δε βγει άκρη θα ψάξουμε από άλλο μαγαζί (το κόβω λίγο δύσκολο να πάρουμε την ίδια τιμή).

Αν επιβεβαιωθεί ότι πάμε για τέλη του μήνα θα θέλω να ξέρω ποιος διατίθεται να περιμένει και ποιος όχι, έτσι ώστε να κάνω τις επιστροφές των χρημάτων στα παιδιά που ήδη έκαναν κατάθεση.

Στεργιε, δεν ρωτας και αυτον εδω αν θελει να μας τα δωσει μεχρι 30 ?

http://www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=18194

Last edited:
Σημερα εγινε καταθεση, απο εμενα, του ποσου των 56 ευρω. Απο πλευρας μου δεν εχω προβλημα για την οποια καθυστερηση, και γενικως ειμαι αρκετα ευελικτος σε αυτα. Εαν υπαρχει τελικως δυνατοτητα για επιλογη χρωματος, προτιμω τα μαυρα. Οτι ειπα αφορα και τα δυο ζευγη. Σε αναμονη για οτι νεοτερο.

Δεν γνωριζω απο που στελνει το amazon, παντως παραγγελια με τετοιο μεγεθος και κοστος ειναι αδυνατο να μην τραβηξει το βλεμμα του τελωνειου, εαν σταλει απο χωρα μη Ε.Ε.

Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα να περιμένω. Τα χρήματα να μην τα βάλω αύριο;

Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα να περιμένω. Τα χρήματα να μην τα βάλω αύριο;

Περιμένω ενημέρωση από thomann για να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμα, οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή.

Όποτε χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί τους ήταν πολύ τυπικοί, ελπίζω σήμερα να έχω νέα.

Με το καλό να παραλάβετε. Εδώ και μερικές μέρες τα ακούω με ένα dac/head amp Aune με πολύ καλά αποτελέσματα. Μια budget λύση που την χαίρεσαι

κανένα νέο από τον θείο thomann.

Θα ξαναστείλω mail και θα περιμένω μέχρι το απόγευμα.

Τώρα βλέπω ότι τα μαύρα θα είναι πιο σύντομα διαθέσιμα (15-04)

Περιμένοντας απάντησή τους θέλω να ρωτήσω τους φίλους συμμετέχοντες εδώ αν τους ενδιαφέρει το χρώμα, γιατί ξεκινήσαμε με μαύρο, μετά αυτό δεν υπήρχε, πήγαμε σε άσπρο και τώρα βλέπω πιο σύντομο και πιθανό να είναι τα μαύρα διαθέσιμα πιο γρήγορα.

Θέλω να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι από την αγορά που θα κάνουμε, δε θέλω να έχουμε στεναχώριες.

Οπότε θέλω να μου πείτε αν σας πειράζει το τι χρώμα θα παραλάβουμε (σε σημείο του να μη θέλετε να συμμετέχετε αν δεν έχει το επιθυμητό χρώμα).

Παρακαλώ απαντήστε μόνο όσοι έχετε πρόβλημα με το χρώμα (και πείτε πιο χρώμα θέλετε)