Superlux HD 681 evo Power Buy II

UPDATED Λίστα:

Modright 1
Βαγγέλης Σ. ακουστικά + ψιλολόγια
Έκτωρ Κατσίκης 1
Phatt 2
Peter52 1 + καλώδιο
Guybrush 1
Κακαλιός Στέργιος 2
v_peri 1
ntinos P 1
marmagas 1
Supersonic 1 όχι ακουστικό αλλά κάτι που δε καταλαβαίνω τι κάνει.

Από gech δε παρέλαβα πληρωμή όπως και από τον spiro ntoutsi ο οποίος περίμενε διευκρίνηση για δεύτερο ζευγάρι.
Παρακαλώ στείλτε μου pm να δούμε τι θα κάνουμε για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το ποσό το έχουμε υπερκαλύψει οπότε είμαστε εντάξει με τα δωρεάν μεταφορικά από Γερμανία προς Ελλάδα.

Στεργιε, δεν τους κανεις μια ερωτηση αν μπορουν να τα βαλουν σε δυο κουτες, η μια να ερθει Σαλονικα και η αλλη να κατεβει Αθηνα ?

Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Στεργιε, δεν τους κανεις μια ερωτηση αν μπορουν να τα βαλουν σε δυο κουτες, η μια να ερθει Σαλονικα και η αλλη να κατεβει Αθηνα ?

Ντίνο έτσι θα μπερδευτούμε.

Ούτως ή άλλως δεν έχω πρόβλημα να κάνω τη διανομή.

Αν στείλω μια κούτα με τις παραγγελίες σας το κόστος θα είναι κάτω από 5 ευρώ για παραλαβή από το πρακτορείο και λίγο παραπάνω για παραλαβή στο χώρο σας.

Ο modright είχε προσφερθεί σε κάποιο σημείο του thread για να βοηθήσει για τη συννενόηση και διανομή στην Αθήνα.

Όταν έρθει η παραγγελία το αργότερο την επόμενη θα έχουν φύγει από μένα όλα τα πακέτα για τους προορισμούς τους.

Στέργιε,

Είμαι εκτός και δεν έχω εύκολη επικοινωνία.
Είδα ότι είμαι στην λίστα οπότε όλα ΟΚ.Πιστεύω να έρθουν μαύρα. (Και για λευκά δεν με πειράζει.)
Αν τα στείλεις στον modright θα είναι πιο εύκολο για μένα να τα παραλάβω από εκεί.

Επιστρέφω Τρίτη.

καταθετω αυριο για ενα τελικα ζευγος (εστω και μαυρα )
Ευχαριστουμε Στεργιο για τον χρονο σου ...

Στεργιο ειδες οτι σου εστειλα τα χρηματα μεσω paypal γιατι δεν προλαβα να παω στην τραπεζα;;;;;;

Με γεια μας !

Ας μου εξηγησει τωρα καποιος τι τα ηθελα τα ακουστικα, και κυριως τι να τα κανω.... :p

Άντε με το καλό!!!
Να υποθέσω ότι τα παρήγγειλες όλα μαύρα;
Όχι ότι με νοιάζει το χρώμα, απλά να ξέρω τι θα περιμένω.
Εκτός και αν το κρατάς για έκπληξη!

Εδω στη θαλασσα δεν εχουμε τοσο κρυο...

Δεν μπορει, κατι αλλο θα κανουν :D

Μολις τωρα ετυχε να διαβασω το νημα και εχασα το powerbuy.
Αν καποιος μετανιωσει, ας με ενημερωσει να τα πάρω εγω.
Ευχαριστω