Superlux HD-681 Evo

γμτ, ζηλεύω τα βελούδινα ...

όπως ανέφερα στο αρχικό ποστ του νήματος, τα ακουστικά παίζουν μια χαρά και με απλές πηγές ... μην εκπλήσσεσθε που παίζουν καλά με τα τηλέφωνα σας ...

Σπυρο ειναι ζεστα ομως τα βελουδα και ιδρωνω,μαλλον δεν ειμαι συνηθισμενος.
Αλλα τα πλαστικα ειναι χειροτερα.

Και μια φωτογραφία των λευκών:

DSC01386.jpg

To λευκο πλαστικο θυμιζει λιγο USS enterprise.!
Mαλλον θα ειναι και η επομενη αγορα μου για να τα κανω δωρο στον αδελφο μου.
Θα καιροφυλακτω για μελλοντικο power buy.!

τελικα τα ακουστικα δεν με βολεψαν σωστος ηχος αλλα μεγαλα σε ογκο
οποιος θελει μπορω να του τα δωσω πριν τα βαλω στις προσφορες αγγελιες

Κριμα, και ελεγα οτι ειχες παρει νωρις το δωρο σου.. Χρονια πολλα Στελιο

Χρόνια πολλά και στους δύο Στέλιους -papa και Περγιουδάκη.

Και για να μη βγω τελείως off topic, να πω κι εγώ πως το άθλημα δεν μου πολυπάει, όπως καταλαβαίνω, γι' αυτό και ήθελα οικονομικά ακουστικά οπωσδήποτε σαν πρώτο ζευγάρι. Πάντως, είναι καλύτερα απ' ό,τι περίμενα και οπωσδήποτε πολύ καλύτερα από τα δυο οικονομικά ζευγάρια που έχω ακούσει με το DAC μου: πολύ πιο γεμάτο κι εκτεταμένο μπάσο, λιγότερη λεπτομέρεια από τα AKG K77 που θυμάμαι, αλλά πολύ πιο ξεκούραστα τα πρίμα τους -ίσως η λεπτομέρεια να είναι εκεί, αλλά δεν "φωνάζει". Κι όλα αυτά, με 3-4 ώρες πάνω τους!

τελικα τα ακουστικα δεν με βολεψαν σωστος ηχος αλλα μεγαλα σε ογκο
οποιος θελει μπορω να του τα δωσω πριν τα βαλω στις προσφορες αγγελιες

Μαλλον τα θελει ο αδελφος μου . Σου λεω σε λιγο.

Ναι τα θελει. Σου στελνω πμ

Last edited:
Σήμερα τα παρέλαβα και εγώ!Λίγο που άκουσα απο το ipad με ενθουσίασε ο ήχος τους,ειδικά το χαμηλό τους.Μια σχετική σκληρότητα στις υψηλές πιστεύω ότι θα εξαφανιστεί με το στρώσιμο!
Ευχαριστώ Στέλιο!

μετα απο περιπου 20 ωρες οι συχνοτητες εδεσαν μεταξυ τους, μαλακωσαν αρκετα οι ψηλες και απεκτησε μια ρεαλιστικη συννοχη σε ολο το φασμα

λιγο υπομονη δλδ

να πω και εγώ την άποψή μου μετά από αρκετό καιρό συμβίωσης δηλ. πάνω από ένα μήνα...
Θεωρώ ότι είναι απόλυτο bargain στα λεφτά του (τα 29 ευρώ δηλ. ή τα 19 που νομίζω ότι έκανε κάποτε).
Όμως δεν θα το έλεγα hiend με τίποτα.
Μου έτυχε ένα ζεύγος που ξεφορτώθηκε (με την καλή έννοια) ο Chris1967 (και όλοι ξέρουμε ότι προσέχει τι αγοράζει) ευλαβικά μοντιφαρισμένα.
Οπότε δεν ξέρω πως ήταν από τη μάνα τους.
Και έτσι όπως είναι τώρα έχουν ένα μπάσο που σκοτώνει με καλή έννοια, ένα μπάσο που βροντοφωνάζει ΠΑΡΩΝ ΡΕΕΕΕ, αλλά κατά τα άλλα αρκετές και επισημασμένες τοπικές τρύπες στο φάσμα. Ακούς ένα κομμάτι και λες που πήγε το ντέφι εδώ? Βάζεις άλλο και να το ντέφι (άλλο ντέφι) αλλά πού πήγε εκείνη η κιθάρα ή μάλλον γιατί θάφτηκε στο μιξ.
Όμως είναι τόσο λίγα τα λεφτά τους που τα ξεχνάς γρήγορα.
Τα χρησιμοποιώ δώ και 1.5 μήνα σχεδόν καθημερινά για ηχογραφήσεις με διάφορα κιθαροειδή επαγγελματικά κατασκευάσματα και τους έχω κάνει ένα απόλυτο burn in.
Είναι πολύ άνετα αξιόπιστα και σηκώνουν άπειρα γκάζια. Παίζουν επίσης πολύ καλά με ipod και με το κινητό μου samsung S3.
Με τον κλώνο lovely cube κερδίζουν λίγους πόντους ακόμα, αλλά ΕΚΕΙ είναι που γίνονται αντιληπτές ΑΜΕΣΩΣ οι τρύπες.
Με τίποτα δεν είναι καλύτερα από τα γερασμένα μου Κ240 (παρ όλο το απύθμενο μπάσο τους), ακόμα πιό πολύ τίποτα με τα Κ270. Με τα Κ340 ...εντάξει. Τα προτιμάς. Όχι ότι είναι καλύτερα σε ισοροπία.
Είναι περισσότερο σφιχτά στο κεφάλι από τα AKG, τα βελούδινα pads με ζεσταίνουν ήδη από το χειμώνα αλλά μπορώ να ζήσω μαζί τους - άλλη αίσθηση, ενώ πιθανότατα σε επόμενη φάση diyθεραπείας θα αντικατασταθεί το καλώδιο thesnake που έβαλε έξτρα ο Χρήστος γιατί μου πέφτει πολύ βαρύ (μόνο όμως όταν μπλέκεται μαζί με άλλα καλώδια κιθάρας και άλλων μηχανημάτων στον μη ευρύχωρο καναπέ μου.
Στην τελική...?
σε κάνουν να τα προτιμάς πολλές φορές γιατί κανακεύουν κακές ηχογραφήσεις και τονίζουν περισσότερο τις καλές. Αν αφήσεις τον κλινικό σου εαυτό στην άκρη περνάς πολύ ευχάριστα μαζί τους. Επαναλαμβάνω: όλα αυτά το μοντιφαρισμένο μοντέλο.
Μένει να δώ αν θα παίζουν μετά από 35 χρόνια....όπως τα Κ240 μου (μάλλον αδιάφορο θα μου πείτε γιατί δεν βλέπω να ζω εγώ...) :Banane0:

Συμπαθητικούλια.... όντως κάπως σφιχτά στο κεφάλι, αλλά τουλάχιστον δεν βγάζεις επάνω καρούμπαλα όπως με τα Κ701 (βέβαια ηχητικά, καμία σχέση....).

Μάλλον θα τα δώσω δωράκι στον μικρό μου για το mp3 του, γι' αυτό δεν τους εβγαλα καν τις ζελατίνες (μη με μαρτυρήσετε!)

Έχω ακουστικά 10πλάσιας αξίας και πάλι υπάρχουν πολλά μείον.
Αυτά με τα 20+- ευρά, τα χαρακτηρίζω θεϊκά. Απλά.

Έχω ακουστικά 10πλάσιας αξίας και πάλι υπάρχουν πολλά μείον.
Αυτά με τα 20+- ευρά, τα χαρακτηρίζω θεϊκά. Απλά.

η φτήνεια τρώει ...την ποιότητα.
Και το μπάσο ....την ηχητική ισοροπία.

Επαναλαμβάνω, αν είμαστε αυστηροί με τα Superlux, τα άλλα θα έπρεπε να τα κράζουμε ολημερίς. ΙΜΗΟ πάντα.

Επαναλαμβάνω, αν είμαστε αυστηροί με τα Superlux, τα άλλα θα έπρεπε να τα κράζουμε ολημερίς. ΙΜΗΟ πάντα.

αν ζήσεις πολύ καιρό με ένα ισορροπημένο ακουστικό θα δεις ότι θα σε κουράσουν.
εγώ μέχρι στιγμής τα χρησιμοποίησα όχι για να ακούω μουσική που ξέρω και όχι από πηγές που ξέρω.
Τις ώρες που είναι ανοιχτό το κανονικό σύστημα δεν τις χαλαλίζω γι αυτά.
Δεν παύουν φυσικά να είναι ευκαιρία

Μα δεν διαφωνώ. ΜΟΝΟ pricewise έγραψα τα παραπάνω.
Μην ξεχνάς πώς έχω και τα "αγαπημένα" σου 270... :ears:

ΥΓ. Ομολογώ ταπεινά όμως πως τις τόσες πολλές τρύπες δεν τις έχω εντοπίσει ακόμα.
Ίσως γιατί δεν έχω κάτσει για "κριτική" ακρόαση μαζί τους γιετ.
Τζαστ φαν εντ μιούζικ. :Banane0:

Νομιζω πως τα μοντιφιασμενα που πηρε ο supersonic απο τον Χρηστο δεν ειναι αυτα του νηματος.