Ενώ εσύ έχεις πιάσει κάθε καρέ που έχει ζωγραφιστεί από το 1940 μέχρι σήμερα. Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με.Eσεις εχετε πιασει παραγραφο παραγραφο καθε πτυχη του βιβλιου για να αντικρουσετε την σειρα.
Κι εμείς το ίδιο. Η Γκαλάντριελ από ηγεμόνας, ευγενής και πνευματική ηγέτις υποβιβάστηκε σε Νίντζα. Ο Σόρον έγινε χλαπάτσα κλπ.Εγω εχω θεμα με την υλοποιηση και την γενικη ιδεα που αποπνεει οχι αν ειναι comic accurated γραμμη γραμμη.
Γιατί, αυτό που βλέπαμε ήταν Τόλκιν; Με την καμία.Εχεις την αισθηση οτι αυτο που βλεπεις ειναι Σουπερμαν ? Με πολυ μεγαλη δυσκολια....
Το ίδιο λέγαμε κι εμείς, αλλά εσύ εκεί...Φάε τώρα το Σούπερμαν του James Gunn.Εχασαν την μαγεια της φυσης του χαρακτηρα που ειχαν καταφερει να εχουν σε ολες τις προηγουμενες ταινιες (ακομα και στο Superman Returns)
Εν τω μεταξύ το αστείο είναι ότι κάπου οι μισές αναρτήσεις σε αυτό το νήμα έγιναν απο σένα. Πρέπει να τρως μεγάλη πίκρα. Δες το Rings of Power να στανιάρεις...
Ανοίγεις ένα νήμα για κάθε ταινία με υπερήρωες και ποστάρεις όλα τα βιντεάκια του τμήματος μάρκετινγκ, συχνά χωρίς να γράψεις ούτε μια λέξη. Έτσι μπορώ κι εγώ.Aυτο δεν ειναι το μετρο για να συγκρινεις γιατι εγω κανω γενικως τις μισες αναρτησεις σε ολη την κατηγορια κινηματογραφουοποτε εχασες στην ζαρια .
Καμία πίκρα; Εγώ διαβάζοντας έχω την εντύπωση ότι θα κόψεις τις φλέβες σου, σε φοβήθηκα. Καλά, λάθος κατάλαβα.Καμια πικρα αλλωστε το περιμεναμε οτι θα τα κανει αχταρμα ο Γκαν διαβασε ολο το νημα και θα καταλαβεις αν ειχαμε και τι ειδους προσδοκιες. Εγω ειμαι ευτυχης που εχουν υπαρξει ταινιες οπως του Σναιντερ (γιατι ξαναλεω ο ηρωας ειναι γελοιος απο τα γενοφασια του ως συλληψη σε αντιθεση με τον Μπατμαν ας πουμε που εχει μπολικη σκια επανω του )
Οποτε ολα θα τα βλεπω και θα ειμαι και ευτυχης δεν κοβω καμια φλεβα προσωπικα απλα δεν θα "τσεκαριστει" για τα αγαπημενα μου φιλμ υπερηρωων.
Και θα παω να ξαναδω και το Rings of power εννοειται πριν βγει ο νεος κυκλος γιατι ειμαι χαρουμενος ανθρωπος και διασκεδαζω με αυτα που βλεπω δεν ειμαι ψυχαναγκαστικος να τα βλεπω και να τα βριζω.
υγTρελη απογοητευση.
Ειχα αναθαρρησει λιγο με τις μετριες κριτικες απο το εξωτερικο αλλα μαλλον εχουν ριξει πολυ χαμηλα τον πηχη των προσδοκιων τους .
Και εγω τον ειχα ριξει γιατι πλην των μασιφ Guardians of the Galaxy ο Gunn οτι αλλο ειχε πιασει το ειχε κανει εναν αχταρμα αλλα ελπιζεις οτι καποια στιγμη ισως αλλαξει . Αμ δε.....
Αυτο εκανε και εδω.....εναν αχταρμα απο τους λιγους......
Οσον αφορα την εμφανιση του χαρακτηρα, το κοστουμι ειναι ακομα χειροτερο απο οτι νομιζαμε....και μαλιστα στην τελικη κοπια που ειδαμε ηταν ακομα πιο ανοιχτο σε χρωμα κανοντας το παιδικο.
Ο ηθοποιος εχει εμφανως ενα θεμα με τα ματια του που ναναι καλα ο ανθρωπος στον φακο μοιαζει πολυ ενοχλητικο για την στιβαροτητα του βλεμματος του τουλαχιστον κατι απαραιτητο μετα το killer βλεμμα του Καβιλ.
Στο πανι φαινοταν σαν παιδακι ο ηθοποιος αντιθετα με τον Καβιλ που σου εβγαζε το ποσο αντρας και σοβαρα επαιρνε τον ρολο του.
Πιο χαζοχαρουμενη η προσεγγιση του Γκαν σαφως πιο σκοτεινη και υποβλητικη η προσεγγιση του Σναιντερ.
Ο χαρακτηρας απο μονος του ειναι τοσο γελοιος ετσι κι αλλιως που μονον ενας illustrator ειχε δειξει σαφως πως σωζεται ο Alex Ross κατι που υιοθετησε απλοχερα ο Σναιντερ κανοντας τον χαρακτηρα επιτελους ενδιαφεροντα.
Σαφεστατα κακη επιλογη του Γκαν ολοι το οσμιζομασταν αλλα τωρα επιβεβαιωθηκαμε οτι οδευε προς πατατα.
Θα μπορουσε παρολα αυτα να το σωσει διαλεγοντας ενα πιο ποιητικο δρομο αλλα ουτε αυτο δεν ακολουθηθηκε.
υγ
Η ταινια εχει καποιες ωραιες σκηνες εκει με τους ουρανοξυστες αλλα απο ωραιες σκηνες χορτασαμε αυτο δεν ηταν ταινια .
Για να μην επαναλαμβανω προσυπογραφω οτι ειπε ο Σωτηρης πιο πανω ισχυουν ολα στο ακεραιο.
Αν δεν ηταν το κερασακι του ΙΜΑΧ ευκολα θα την αφηνα για την τηλεοραση μου σε λιγους μηνες...
υγ2
Τραγικη επιλογη του περιβαλλοντος των γονιων του. Μοιαζει πραγματικα αστεια η επιλογη των ηθοποιων αυτων μετα ας πουμε την εξαιρετικη προσεγγιση του Κεβιν Κοστνερ.
Για το σκυλο και το υπολοιπο σοι........αρνουμαι πραγματικα.
Έλα τώρα Ναθ, μεταξύ μας είμαστε. Δεν υπάρχει ούτε μια ταινία ή σειρά με υπερήρωες που να μην έχεις δει (και καλά κάνεις, δεν κρίνω). Και σε σειρά να έβγαινε θα το έβλεπες.
Ανοίγεις ένα νήμα για κάθε ταινία με υπερήρωες και ποστάρεις όλα τα βιντεάκια του τμήματος μάρκετινγκ, συχνά χωρίς να γράψεις ούτε μια λέξη.
Πάω κι εγώ σήμερα να το δω προβλεπέ (IMAX). Κρατάω μικρό καλάθι, αλλά αποφάσισα να πάω με το σκεπτικό ότι "μέση κακή ταινία DC >> μέση κακή ταινία Marvel"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.