Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,520 Ελευσίνα Yesterday at 21:26 #161 SR-71 said: Στους Guardians παντως, o Gunn .... >>ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ<< .... κριμα ! Click to expand... Tι κρίμα? Η ταινία σαρώνει σε κριτικές και κοινό, φυσικά και υπάρχει η αντίθετη γνώμη αλλά μη λογαριάζεις μόνο οτι διαβάζεις εδώ... απλά δες την!
SR-71 said: Στους Guardians παντως, o Gunn .... >>ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ<< .... κριμα ! Click to expand... Tι κρίμα? Η ταινία σαρώνει σε κριτικές και κοινό, φυσικά και υπάρχει η αντίθετη γνώμη αλλά μη λογαριάζεις μόνο οτι διαβάζεις εδώ... απλά δες την!
takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,320 Παλλήνη Yesterday at 21:58 #162 Φρανκ, και εγω λατρεψα του Guardians, αλλα δεν ηταν στο επιπεδο τους το Superman. Δεν ηταν κακο, αλλα Guardians επουδενι.
Φρανκ, και εγω λατρεψα του Guardians, αλλα δεν ηταν στο επιπεδο τους το Superman. Δεν ηταν κακο, αλλα Guardians επουδενι.
billys13 AVClub Enthusiast 5 November 2016 820 Today at 00:57 #163 Ειδα την ταινια και μου αρεσε. Θελω να ρωτησω εσας που την ειδατε, κανει καθολου αναφορα στο "Kingdom Come"; Δεν εχω διαβασει το κομιξ και το λογοτυπο εκει με παραπεμπει.
Ειδα την ταινια και μου αρεσε. Θελω να ρωτησω εσας που την ειδατε, κανει καθολου αναφορα στο "Kingdom Come"; Δεν εχω διαβασει το κομιξ και το λογοτυπο εκει με παραπεμπει.