Superman (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    7
Στους Guardians παντως, o Gunn .... >>ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ<< .... κριμα ! 😒
Tι κρίμα? Η ταινία σαρώνει σε κριτικές και κοινό, φυσικά και υπάρχει η αντίθετη γνώμη αλλά μη λογαριάζεις μόνο οτι διαβάζεις εδώ... απλά δες την!

Φρανκ, και εγω λατρεψα του Guardians, αλλα δεν ηταν στο επιπεδο τους το Superman. Δεν ηταν κακο, αλλα Guardians επουδενι.

Ειδα την ταινια και μου αρεσε. Θελω να ρωτησω εσας που την ειδατε, κανει καθολου αναφορα στο "Kingdom Come"; Δεν εχω διαβασει το κομιξ και το λογοτυπο εκει με παραπεμπει.

Φρανκ, και εγω λατρεψα του Guardians, αλλα δεν ηταν στο επιπεδο τους το Superman. Δεν ηταν κακο, αλλα Guardians επουδενι.
Τα guardians ίσως μεταξύ τους να τα σύγκρινα, αλλά με sup όχι. Τα απολαμβάνω όλα για διαφορετικούς λόγους.

Ειδα την ταινια και μου αρεσε. Θελω να ρωτησω εσας που την ειδατε, κανει καθολου αναφορα στο "Kingdom Come"; Δεν εχω διαβασει το κομιξ και το λογοτυπο εκει με παραπεμπει.
Έχει δανειστεί πολλά στοιχεία απο τα κόμικς πιθανώς κάτι κι απο εκεί να προέκυψε

Η ταινία πάντως και σε κριτικές σαρώνει, έχω διαβάσει και σχόλια από κόσμο του στιλ ''η καλύτερη ταινία που έχει γυριστεί με τον Superman'', ''χρόνια είχαμε να δούμε τόσο καλή superhero ταινία'' κλπ... ενώ και σε εισιτήρια εύκολα σε 5 μόλις μέρες 250εκ εισπράξεις!! Τρένο πάει παντού...οπότε ότι και να λέμε εμείς εδώ είμαστε μια μικρή μειοψηφία...

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Η ταινία πάντως και σε κριτικές σαρώνει, έχω διαβάσει και σχόλια από κόσμο του στιλ ''η καλύτερη ταινία που έχει γυριστεί με τον Superman'', ''χρόνια είχαμε να δούμε τόσο καλή superhero ταινία'' κλπ... ενώ και σε εισιτήρια εύκολα σε 5 μόλις μέρες 250εκ εισπράξεις!! Τρένο πάει παντού...οπότε ότι και να λέμε εμείς εδώ είμαστε μια μικρή μειοψηφία...
Εντάξει προσωπικά, δε ξέρω αν είναι η καλύτερη, απλα μου αρέσει πολύ που ξεφύγαμε απο το look (το οποίο κι εμένα μου άρεσε τότες) του σκοτεινού ανέκφραστου & παντοδυνάμου "θεού" με στολή marvel. Τώρα ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί με τον ηρώα, την "ανθρώπινη" πλευρά του γιατί πονά, έχει flaws, αισθήματα και βάζει τις αξίες του μπροστά χωρίς να εμπλέκεται πολιτικά.

Εμείς εδώ γράφουμε τις εντυπώσεις μας.
Επειδή αρέσει στον κόσμο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους.
Σε κάποιους λοιπόν δεν αρέσει, πάμε παρακάτω.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Όντως. Τραγικό ήταν το Man of Steel. Θυμάμαι ότι με πήρε ο ύπνος κάποια στιγμή, ξύπνησα όταν τελείωνε και δεν είχα την παραμικρή διάθεση να το γυρίσω πίσω για να δω τι έχασα. Απίστευτο.

Οπότε και εγώ θα το δω το Superman.

• Haha
  • Wow
Reactions: vadergr and takisot
Όντως. Τραγικό ήταν το Man of Steel. Θυμάμαι ότι με πήρε ο ύπνος κάποια στιγμή, ξύπνησα όταν τελείωνε και δεν είχα την παραμικρή διάθεση να το γυρίσω πίσω για να δω τι έχασα. Απίστευτο.

Οπότε και εγώ θα το δω το Superman.
Εμενα που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ουτε το ενα ουτε το αλλο, τι να κανω; 🤔

Ω ναι, θυμάμαι κι εγώ το τέλος του Man of Steel που δεν έλεγε να τελειώσει, με το γκρέμισμα της πόλης. Κάποια στιγμή το βαρέθηκα και έλεγα μέσα μου "ρίξτε μια βόμβα να τελειώνουμε". Μόνο που από εκείνη τη στιγμή πέρασαν τρία τέταρτα της ώρας μέχρι να πέσουν οι τίτλοι.

• Haha
Reactions: takisot
Εμενα που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ουτε το ενα ουτε το αλλο, τι να κανω; 🤔
Να πάψεις να ταλαιπωρείσαι: Προφανώς οι ταινίες με σουπερήρωες δεν είναι για σένα (ούτε για μένα από ότι φαίνεται).

Να πάψεις να ταλαιπωρείσαι: Προφανώς οι ταινίες με σουπερήρωες δεν είναι για σένα (ούτε για μένα από ότι φαίνεται).
Μπα, μια χαρα απολαμβανω τα superhero movies. Απλα αυτες οι 2 δεν με ενθουσιασαν (για διαφορετικους λογους).

Να δεις το Batman VS Superman μέχρι τη στιγμή που σώζεται ο Stuperman επειδή είχαν τον ίδιο τυροπώλη με τον Batman.
Εκεί χαλάει.
Αυτο το φεσι το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου... Thanks a lot 🤨

Να δεις το Batman VS Superman μέχρι τη στιγμή που σώζεται ο Stuperman επειδή είχαν τον ίδιο τυροπώλη με τον Batman.
Εκεί χαλάει.
Αυτό το σώζει η Gal Godot με τη μίνι φούστα της.

Αυτο το φεσι το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου... Thanks a lot 🤨
Μόνο φέσι, θυμάμαι το έβλεπα και έλεγα μα τι βλέπω τώρα...
Ω ναι, θυμάμαι κι εγώ το τέλος του Man of Steel που δεν έλεγε να τελειώσει, με το γκρέμισμα της πόλης. Κάποια στιγμή το βαρέθηκα και έλεγα μέσα μου "ρίξτε μια βόμβα να τελειώνουμε". Μόνο που από εκείνη τη στιγμή πέρασαν τρία τέταρτα της ώρας μέχρι να πέσουν οι τίτλοι.

Ναι το Man of Steel με είχε κουράσει και εμένα πολύ, στο σινεμά το είχα δει και στο τέλος ήμουν στα πρόθυρα του ύπνου, όταν τελείωσε ένιωσα μια τέτοια χαρά λες και χτύπησε το κουδούνι και σχολάσαμε!!χαχα Το τωρινό Superman δεν είναι καμιά τρομερή ταινία άλλα αν μην τι άλλο βλέπετε ευχάριστα και δεν κόβεις φλέβες σαν το τραγικό Man Of Steel.