Tι κρίμα? Η ταινία σαρώνει σε κριτικές και κοινό, φυσικά και υπάρχει η αντίθετη γνώμη αλλά μη λογαριάζεις μόνο οτι διαβάζεις εδώ... απλά δες την!Στους Guardians παντως, o Gunn .... >>ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ<< .... κριμα !![]()
Tι κρίμα? Η ταινία σαρώνει σε κριτικές και κοινό, φυσικά και υπάρχει η αντίθετη γνώμη αλλά μη λογαριάζεις μόνο οτι διαβάζεις εδώ... απλά δες την!Στους Guardians παντως, o Gunn .... >>ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ<< .... κριμα !![]()
Τα guardians ίσως μεταξύ τους να τα σύγκρινα, αλλά με sup όχι. Τα απολαμβάνω όλα για διαφορετικούς λόγους.Φρανκ, και εγω λατρεψα του Guardians, αλλα δεν ηταν στο επιπεδο τους το Superman. Δεν ηταν κακο, αλλα Guardians επουδενι.
Έχει δανειστεί πολλά στοιχεία απο τα κόμικς πιθανώς κάτι κι απο εκεί να προέκυψεΕιδα την ταινια και μου αρεσε. Θελω να ρωτησω εσας που την ειδατε, κανει καθολου αναφορα στο "Kingdom Come"; Δεν εχω διαβασει το κομιξ και το λογοτυπο εκει με παραπεμπει.
Εντάξει προσωπικά, δε ξέρω αν είναι η καλύτερη, απλα μου αρέσει πολύ που ξεφύγαμε απο το look (το οποίο κι εμένα μου άρεσε τότες) του σκοτεινού ανέκφραστου & παντοδυνάμου "θεού" με στολή marvel. Τώρα ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί με τον ηρώα, την "ανθρώπινη" πλευρά του γιατί πονά, έχει flaws, αισθήματα και βάζει τις αξίες του μπροστά χωρίς να εμπλέκεται πολιτικά.Η ταινία πάντως και σε κριτικές σαρώνει, έχω διαβάσει και σχόλια από κόσμο του στιλ ''η καλύτερη ταινία που έχει γυριστεί με τον Superman'', ''χρόνια είχαμε να δούμε τόσο καλή superhero ταινία'' κλπ... ενώ και σε εισιτήρια εύκολα σε 5 μόλις μέρες 250εκ εισπράξεις!! Τρένο πάει παντού...οπότε ότι και να λέμε εμείς εδώ είμαστε μια μικρή μειοψηφία...
Εμενα που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ουτε το ενα ουτε το αλλο, τι να κανω;Όντως. Τραγικό ήταν το Man of Steel. Θυμάμαι ότι με πήρε ο ύπνος κάποια στιγμή, ξύπνησα όταν τελείωνε και δεν είχα την παραμικρή διάθεση να το γυρίσω πίσω για να δω τι έχασα. Απίστευτο.
Οπότε και εγώ θα το δω το Superman.
Να πάψεις να ταλαιπωρείσαι: Προφανώς οι ταινίες με σουπερήρωες δεν είναι για σένα (ούτε για μένα από ότι φαίνεται).Εμενα που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ουτε το ενα ουτε το αλλο, τι να κανω;![]()
Μπα, μια χαρα απολαμβανω τα superhero movies. Απλα αυτες οι 2 δεν με ενθουσιασαν (για διαφορετικους λογους).Να πάψεις να ταλαιπωρείσαι: Προφανώς οι ταινίες με σουπερήρωες δεν είναι για σένα (ούτε για μένα από ότι φαίνεται).
Αυτο το φεσι το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου... Thanks a lotΝα δεις το Batman VS Superman μέχρι τη στιγμή που σώζεται ο Stuperman επειδή είχαν τον ίδιο τυροπώλη με τον Batman.
Εκεί χαλάει.
Αυτό το σώζει η Gal Godot με τη μίνι φούστα της.Να δεις το Batman VS Superman μέχρι τη στιγμή που σώζεται ο Stuperman επειδή είχαν τον ίδιο τυροπώλη με τον Batman.
Εκεί χαλάει.
Μόνο φέσι, θυμάμαι το έβλεπα και έλεγα μα τι βλέπω τώρα...Αυτο το φεσι το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου... Thanks a lot![]()
Ω ναι, θυμάμαι κι εγώ το τέλος του Man of Steel που δεν έλεγε να τελειώσει, με το γκρέμισμα της πόλης. Κάποια στιγμή το βαρέθηκα και έλεγα μέσα μου "ρίξτε μια βόμβα να τελειώνουμε". Μόνο που από εκείνη τη στιγμή πέρασαν τρία τέταρτα της ώρας μέχρι να πέσουν οι τίτλοι.
Αν αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο, ναι είναι καλή ταινία.Μια χαρα ηταν το Man of Steel (woke ατζεντα ... καμια !)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.