Συγχαρητήρια Avclub...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Mε αφορμή την πρόσφατη εγγραφή μου σε άλλο forum εκτός δικών μας θεμάτων και βλέπωντας πως είναι τα πράγματα εκεί και συγκρίνοντας με τα δικά μας εδώ, νιώθω την ανάγκη να δώσω τα άπειρα συγχαρητήριά μου στους υπεύθυνους αυτής εδώ της κατά τα φαινόμενα ιδιαίτερου επιπέδου αλλά και εντελώς ευχάριστης παρέας! Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της παρέας και χαίρομαι που την βλέπω να μεγαλώνει χωρίς να χαλάει. Σίγουρα ένας από τους λόγους είναι οι κοι Διαχειριστές αλλά και ο «Boss» Administrator που δίνουν τη γραμμή. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής αλλά και για αυτά που ήδη έχετε στο μυαλό σας να υλοποιήσετε. (smiley «σας βγάζω το καπέλο»)

MHTΣ said:
Mε αφορμή την πρόσφατη εγγραφή μου σε άλλο forum

Καλα πότε προλαβαινεις και το άλλο φορουμ βρε συ??? Μπας και εχεις κλώνο??:flipout:

μην εντυπωσιάζεστε, δείτε την πρόσφατη φωτο του ΜΗΤΣ και θα καταλάβετε ...

Attachments

• 0142.jpg
    0142.jpg
    49.1 KB · Views: 33
Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια Avclub...

Νίκος Μπαβιόλης said:
Σε ευχαριστουμε ΜΗΤΣ αλλα την γραμμη δεν την δινω εγω. Ολοι μας δινουμε την πορεια και εγω απλα την υλοποιω. "Boss" δεν υπαρχει.

Ρε συ Νικο:bang: , για το Μπαμπη :grandpa: μιλαει ο MHTΣ.... ;) :grinning-smiley-043

Πέρα από τη πλάκα, ΜΗΤΣ με αφορμή το post σου να ξαναπώ μερικά πράγματα μια και μερικοί από τους νέους φίλους ίσως δεν το ξέρουν το AVCLUB.gr είναι μια μεγάλη παρέα και ανήκει στα μέλη του… ΔΕΝ υπάρχουν ιδιοκτήτες, κηδεμόνες, καταστήματα κλπ οι διαχειριστές προσέχουν μόνο την ομαλή λειτουργία…ΟΛΟΙ μας όμως (απλά μέλη, διαχειριστές κλπ ) είμαστε εδώ για να ανταλλάσσουμε τις γνώσεις μας, να μιλούμε για το πάθος μας, για τη μουσική, εικόνα, ήχο, φωτογραφία, σινεμά κλπ χωρίς να υπάρχει όφελος, είτε οικονομικό είτε προσωπικό… και έτσι θέλουμε να παραμείνει, ίσως στη πορεία να δυσαρεστήσουμε μερικούς φίλους λόγο της αυτονομίας μας… είμαστε σίγουροι όμως ότι οι πολλοί θα καταλάβουν ότι αυτό είναι το σωστό…

Γιωργο προφανως εκανα λαθος γιατι ο Μπαμπης ειναι Γενικος Διαχειριστης και λεγοντας ο ΜΗΤΣ για Admin νομισα οτι ελεγε για μενα.

Boss, ΓΔ, Στρατηγος, Εφορας κτλ κτλ:grinning-smiley-043

Τι στο καλό, ούτε οι μαφιόζοι δεν ειχαν τοσα ονόματα...:flipout: :flipout:

Αγγελος said:
Καλα πότε προλαβαινεις και το άλλο φορουμ βρε συ??? Μπας και εχεις κλώνο??:flipout:

Αγγελε, μη το ψάχνεις είναι πολυσύνθετος χαρακτήρας ο ΜΗΤΣ.:award:

Eγώ απλά αναφέρομαι και στους υπεύθυνους που σίγουρα κρατάνε το επίπεδο, για να μην ξεφύγουν κάποιοι, σε πολύ καλά επίπεδα. Σίγουρα το forum αποτελείται από τα μέλη του αλλά δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι κρατάνε την όλη κατάσταση σε κάποια επίπεδα. Eυγε σε όλους!

Bαγγέλη η φβτό είναι all the money. Πολύ γέλιο...XAXA!

MHTΣ said:
Mε αφορμή την πρόσφατη εγγραφή μου σε άλλο forum εκτός δικών μας θεμάτων και βλέπωντας πως είναι τα πράγματα εκεί και συγκρίνοντας με τα δικά μας εδώ, νιώθω την ανάγκη να δώσω τα άπειρα συγχαρητήριά μου στους υπεύθυνους αυτής εδώ της κατά τα φαινόμενα ιδιαίτερου επιπέδου αλλά και εντελώς ευχάριστης παρέας! Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της παρέας και χαίρομαι που την βλέπω να μεγαλώνει χωρίς να χαλάει. Σίγουρα ένας από τους λόγους είναι οι κοι Διαχειριστές αλλά και ο «Boss» Administrator που δίνουν τη γραμμή. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής αλλά και για αυτά που ήδη έχετε στο μυαλό σας να υλοποιήσετε. (smiley «σας βγάζω το καπέλο»)

ρε ασε το γλυψιμο ......... ταχα μου ταχα μου :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

οχι ρε σε πιστευω !!! και εγω εμπαινα σε 4 φορουμ !!! εδω και 8 μηνες ...... μπαινω μονο εδω μεσα διοτι το επιπεδο και το στυλ ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!!!!!!!! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

ειναι μεγαλο πραγμα να συνομιλεις και να ξερεις οτι συνγραφεις με ανθρωπους που δεν ειναι αξεστοι και χωρις χιουμορ ετοιμοι να τσακωθουν και με τα μαχαιρια στο χερι .........

αει σιχτιρ πια με τους καφρους .....

τι να λεμε τωρα η θαλπωρη που νιωθω μπαινοντας στο avclub δεν περιγραφετε σπανιοι ανθρωποι με μερακι και αγαπη για το χωρο.... ποιον να αναφερεις ποιον να ξεχασεις...... τους ευχαριστουμε ολους

και τα μελη ολοι τους παιδια που θα θα ταν τιμη μου να τους εχω και φιλους και εκτος πληκτρολογιου

Φαινεται οτι η προσπάθεια πάει καλά.Και όσο θυμάμαι τις ´περίεργες μέρες´τού τέλους τού προηγούμενου φόρουμ,και τις κλαψες καποιων ,υποτίθεται ενδιαφερομένων για το καλό μας ,με πιάνουν ρίγη συγκινήσεως.Μπορούν να γινουν και νέα πράγματα,μεσα στον χρόνο,πού να διευρύνουν τούς ορίζοντες τού Κλάμπ.
Καλή μας συνέχεια.!!

Σπύρος Σούρλας said:
Μπορούν να γινουν και νέα πράγματα,μεσα στον χρόνο,πού να διευρύνουν τούς ορίζοντες τού Κλάμπ.
Καλή μας συνέχεια.!!

Σπύρο σίγουρα μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα και τώρα που σιγά σιγά μαζευόμαστε απο τις διακοπές ήδη κάποια πράγματα έχουν αρχίσει και δρομολογούνται.
Σ´αυτή τη προσπάθεια όμως σας χρειαζόμαστε όλους.
Αν κάποιος έχει κάποια καλή ιδέα καλό θα είναι να τη γνωστοποιεί στη διαχειριστική ομάδα, πχ με ένα PM, ώστε να την αξιολογήσουμε και να δούμε κατά πόσο είναι εφικτή και εφαρμόσιμη.
Αν πάλι κάποιος έχει την όρεξη και το μεράκι να συμμετέχει πιο ενεργά καλό θα είναι κι αυτό να μας γνωστοποιείται ώστε σε μια δεδομένη στιγμή που θα προκύψει ανάγκη να χρησιμοποιηθεί.
Το Avclub δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στα μέλη του. Είναι και θα φροντίσουμε να παραμείνει ένας ζωντανός οργανισμός.
Και σαν ζωντανός οργανισμός έχει ανάγκη απο ανανέωση και φρεσκάρισμα.
Και σε πρόσωπα και σε ιδέες.

Last edited:
Μην ξεχνατε ομως πως η πραγματική ψυχή του κλαμπ ειναι τα ΜΕΛΗ του, ο καθε ενας απο εμας, τους επωνυμους και ανωνυμους. Ολοι μας κραταμε αυτον το χωρο, ολοι εχουμε να προσφερουμε με τον λογο μας σ αυτον το χωρο, επομενως συμμετεχετε και αγκαλιαστε τα νεα μελη και αυτος ο χωρος θα απογειωθεί...

Last edited:
Σπύρος Σούρλας said:
Φαινεται οτι η προσπάθεια πάει καλά.Και όσο θυμάμαι τις ´περίεργες μέρες´τού τέλους τού προηγούμενου φόρουμ,και τις κλαψες καποιων ,υποτίθεται ενδιαφερομένων για το καλό μας ,με πιάνουν ρίγη συγκινήσεως.
Καλή μας συνέχεια.!!

Αχ Σπυρο, αχ Σπυρο τι μου θυμισες...

Επειδη και μενα με επιασαν τα ριγη....

To συγκεκριμένο link διεγράφει.
Θερμή παράκληση.. Μας εδνδιαφέρει μόνο το δικό μας σπίτι και κανένα άλλο...
Γ.Δ.

Τωρα που πηρα και ενα μαντηλακι για τα δακρυα...

http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?&range=3m&size=large&compare_sites=&y=t&url=www.avclub.gr#top

Last edited by a moderator:
Δικιο εχεις Κωστα μου, απολυτο δικιο.

Αυτα απλα ειναι προσωπικα καθυστερημενα χρωστουμενα σε καποια ατομα που με στολισαν καποτε οταν πηγα να πω το ιδιο σε καποιο αλλο φορουμ.

Η πλακα ειναι οτι τωρα περναμε καλυτερα απο πριν...