Φοβερή ερμηνεία , την άκουσα προχθές.
Καταφέρνει να κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον το βαρετό κατά τα άλλα έργο του ατάλαντου Korsakov.
Συνάδελφε SΜ μας τρολάρεις;
Καταφέρνει να κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον το βαρετό κατά τα άλλα έργο του ατάλαντου Korsakov.
Κανένα πρόβλημα αλλά δεν μου την εμφανίζει καθόλου.
Από Κουρεντζή ή γενικά;
Χαμός γίνεται φέτος από Beethoven λόγω της επετείου.
Μα λόγω της επετείου ρώτησα.
Τι καλό κυκλοφορεί σε νέες ηχογραφήσεις?
Εντάξει βρε παιδιά, δεν είναι όλοι για όλους.
Μπορεί κάποιος να εκφραστεί όπως νομίζει,δεν θα του στερήσουμε αυτό το δικαίωμα ούτε θα τον σταυρώσουμε για έναν χαρακτηρισμό.
Εχω παράδειγμα άνθρωπο που χαρακτηρίζει τον Μότσαρτ "χαζοχαρούμενο"!!
Τι να κάνουμ,υπάρχουν και οι ακραίες απόψεις..
Εκτός απ τον Κουρρεντζή και την 5η του,κυκλοφορεί κανένας άλλος καινούριος Beethoven?
Άντριου Μάνζ με την NDR Radiophilharmonie (Ανόβερο), έχει και μια πολύ καλή έβδομη μαζί.
Επίσης σύντομα θα κυκλοφορήσει συλλογή με όλες του Μπετόβεν με την ορχήστρα του Μάλμε υπό την διεύθυνση του Ρόμπερτ Τρεβίνο.
Ακόμα και στην ενορχήστρωση που είναι υποτίθεται μάστορας ακούστε τις εικόνες σε μια έκθεση αυτού και του Ραβέλ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας
Τέλος πάντων αυτή είναι η άποψη μου και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συμφωνήσετε!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.