Εξαίσια, υπέροχη, μαγευτική η ακρόαση των παραλλαγών Goldberg με τρίο όπως το μετέγραψε ο Sitkovetsky to 1985.
Αναφέρομαι σε μια εγγραφή του 2016 από την εταιρία BarkaNova Records τριών μουσικών της Concergebouw Orchestra.
Είναι μια εκτέλεση βάλσαμο για τα αυτιά που θα αναβαθμίσει και τα μηχανήματα αναπαραγωγής που διαθέτετε.
Η εγγραφή έγινε σε εκκλησία του Άμστερνταμ με τους Annebeth Webb violin, Jeroen Woudstra viola, Honorine Schaeffer Violoncello.
Μου άρεσε τόσο πολύ που αγόρασα όλο τον κατάλογο της BarkaNova*.
View attachment 173470![]()
*Αστειευόμουν γιατί η εταιρία έχει μόνο δύο ηχογραφήσεις.
Αυτή που αγοράσθηκε άυλο dsd 128 και περιμένω σε υλική μορφή (sacd) τις σουίτες του Bach για τσέλο με την Viersen.
Έχω ακούσει και άλλα τρίο σε αυτό το έργο όπως το Gaede Trio και το τρίο Zimmermann αλλά σε αυτούς στάθηκε η καρδιά μου.
![]()
![]()
Οφείλω την ανακάλυψη αυτού του διαμαντιού, που μοιράζομαι μαζί σας, σε εκλεκτό φίλο από την Θεσσαλονίκη.
Η αλήθεια είναι ότι η ανατροφοδότηση που έχω στην κλασική μουσική οφείλεται κατά κύριο λόγο σε φίλους εκτός AV Club.
Από την πλευρά μου πάλι προσπαθώ να μοιρασθώ με τα μέλη ότι καλύτερο υπάρχει παρά το ότι στο παρελθόν οι πολιτικές του Club δεν ήταν πάντα φιλόξενες.
Είναι, γιαυτό και συνεχίζω να γράφω.
Προσωπική μου άποψη είναι οτι αυτό το νήμα είναι πραγματικός θησαυρός, είναι ο κύριος λόγος που ξαναρχισα να διαβάζω το φόρουμ
και ότι πρέπει να να συνεχίζετε να γράφετε.
Δυστυχώς δεν έχει το φόρουμ μας κάτι σαν τα like των social media ή τα upvote του reddit και του Quora
παρόλα αυτά πιστεύω ότι πολύς κόσμος όπως και εγώ περιμένει πως και πως μια καλή πρόταση ή τη παρουσίαση μιας νέας κυκλοφορίας.
Μια νέα κυκλοφορία που αξίζει οπωσδήποτε ακρόασης για την εξαιρετική μεταγραφή του κουιντέτου για κλαρινέτο και ορχήστρα δωματίου.
![]()
Γιατί δεν φαίνεται η εικόνα;
![]()
Είναι, γιαυτό και συνεχίζω να γράφω.
Δεν με ενθουσίασαν ποτέ.
Τώρα τις ακούω με τον Dudamel αλλά σαν
χάσιμο χρόνου το βλέπω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν με ενθουσίασαν ποτέ.
Τώρα τις ακούω με τον Dudamel αλλά σαν
χάσιμο χρόνου το βλέπω.
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.