Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Το συγκλονιστικό δεν είναι το βίντεο, αλλά ο τραμπουκισμός των αστυνομικών....

Έχει μπει πάντως το βίντεο στο Που πάει η χώρα......

Μιλάμε για δολοφονική επίθεση...Τραμπουκισμός δεν περιγράφει αυτό που βλέπουμε...

Κανένα σχόλιο βεβαίως απο την κυβέρνηση και τα βρωμοκάναλα.Η μολότωφ όμως έτσι στο ξεκάφωρτο που έκαψε τον "καημένο" που κυνηγούσε ανθρώπους με την μηχανή,έγινε πρώτη είδηση,μόνο που κανένας δεν είπε τι έγινε και γιατί δέχτηκε την μολότωφ.

Re: Απάντηση: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Μιλάμε για δολοφονική επίθεση...Τραμπουκισμός δεν περιγράφει αυτό που βλέπουμε...

Μωρε θα το έλεγα κανονικά πως λέγεται, αλλά έχω καλύτερους λόγους για το μπαν.....

Συμφωνώ πάντως και με τον δικό σου χαρακτηρισμό...:FSGSFGS4:

Μηδεν εις το πηλίκον.

Μηχανη χτυπαει πεζο, και δη σε πεζοδρομο, και καποιοι τρομπαρουν με τα δυο χερια....

Αλήθεια δεν σκέπτονται,ότι άν δολοφονηθεί με κάποιο παρόμοιο τρόπο κάποιος πολίτης,δεν θα καεί μόνο η Αθήνα άλλα η Ελλάδα όλη;

astunomikosxtupimamixani.jpg

Είναι φανερό ότι παρασύρει έναν τυχάιο πολίτη που βρέθηκε μπροστά του...Ούτε κουκούλα,ούτε πέτρες,ούτε σάκκο είχε...Οχι ότι άν είχε νομιμοποιούνταν,αλλά αποδεικνύεται ότι έκαναν,ότι έκαναν έν ψυχρώ...

Παιδιά οι στούκες με τα μηχανάκια στις πορείες τον τελευταίο χρόνο είναι πάμπολλες δεν ήταν και οι πρώτη.Μάλιστα αν σε χτυπήσουν και δεν μπορείς να σηκωθείς εκεί να δεις ξύλο μετά...Νομίζω ότι αυτός είναι ομάδα Δέλτα..

Re: Απάντηση: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Παιδιά οι στούκες με τα μηχανάκια στις πορείες τον τελευταίο χρόνο είναι πάμπολλες δεν ήταν και οι πρώτη.Μάλιστα αν σε χτυπήσουν και δεν μπορείς να σηκωθείς εκεί να δεις ξύλο μετά...Νομίζω ότι αυτός είναι ομάδα Δέλτα..

Φυσικά το ίδιο ακριβώς(θα βρω την photo) είχε γίνει και στην προηγούμενη πορεία, τον Δεκέμβριο....

Κανένα σχόλιο βεβαίως απο την κυβέρνηση και τα βρωμοκάναλα.Η μολότωφ όμως έτσι στο ξεκάφωρτο που έκαψε τον "καημένο" που κυνηγούσε ανθρώπους με την μηχανή,έγινε πρώτη είδηση,μόνο που κανένας δεν είπε τι έγινε και γιατί δέχτηκε την μολότωφ.

ναι και εγω τον λυπηθηκα τον φουκαρα που τον καψανε αλλα μετα την επομενη μερα διαβασα οτι ο καψερος επεφτε με τη μηχανη πανω στο πληθος .......:rifle:

ε εεε τα θελε ο κ........ς του :HTEHETH63:

εγω λοιπον αμα δεν θα μαθαινω το γιατι και το πως ... δεν θα ξαναλυπηθω για κανεναν καψερο μεροκαματιαρη αστυνομικο ....

εμαθα τι εκανε ο κυριος αυτος και η λυπη μου εγινε αγανακτηση.

Ο τύπος που λαμπάδιασε προφανώς είναι γνωστός στις αρχές, μετά το συμβάν...

Τον κάλεσαν να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς έκανε γκαζώνοντας πάνω στους διαδηλωτές?

Ο άλλος που προπορευόταν και πήρε παραμάζωμα τον διαδηλωτή?

Ας προσεχε, τωρα καθε φορα που θα κοιταει τον καθρεπτη θα θυμαται τι πληρωνει...

H αστυνομια σε μια μεριδα της εχει χασει καθε επαφη με τη πραγματικοτητα και με το ποιος ειναι ο ρολος της.

Μιλαμε καθαρα για καταχρηση εξουσιας η οποια θα εχει αποτελεσμα καποια στιγμη την αναφλεξη της ευφλεκτης πια λαικης αντιδρασης που ειναι επικινδυνα επιρεασμενη και απο τα κοινωνκα οικονομικα γεγονοτα των ημερων μας.

Το βιντεο αυτο διχνει κατα τη γνωμη μου ξεκαθαρα κοσμο που διαμαρτυρεται για το διεφθαρμενο κρατος και καταστελεται απο το ιδιο διευθαρμενο κρατος με διευθαρμενο τροπο!

Δηλαδη Διαφθορα στο κυβο.

Λυπαμαι οταν βλεπω να γινονται τετοια πραγματα και οργιζομαι.