Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Απάντηση: Re: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

H αστυνομια σε μια μεριδα της εχει χασει καθε επαφη με τη πραγματικοτητα και με το ποιος ειναι ο ρολος της..
Αυτός ήταν ο ρόλος της πάντα και γι' αυτό δημιουργήθηκε.Ποτέ δεν είχε άλλο ρόλο η αστυνομία η οποία κακώς λέγεται έτσι.Ανέκαθεν προστάτευε τα μεγάλα κεφάλια και τα συμφέροντα της ενάντια σε όποιον αντιστέκονταν π.χ τη σήμερον ημέρα.Όποιος νομίζει ότι η αστυνομία είναι για τους κλέφτες κτλ απλά δεν έχει καταλάβει τίποτα.

...Αυτός που σπέρνει δάκρυα και πόνο θερίζει την αυγή ωκεανό...

Last edited:
Δολοφονική επίθεση Δελτάδων εναντίον διαδηλωτών

http://blogpress-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html

έχει πολλά ευεργετήματα το σώμα

άμα ψάξετε

εχω αυτο το νημα , για ακραιες μπατσοασφαλιτικες συμπεριφορες, αν θελεις ανεβαζε τα εδω αντιστοιχα βιντεακια
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=71504

Άντε η δικαιοσύνη αυτεπαγγέλτως δεν κινείται, δεν έχει καταθέσει κανείς, έστω κάποιο κόμμα ή ομάδα, μηνυτήρια αναφορά για το συγκεκριμένο συμβάν; Εδώ μιλάμε για απόπειρα τουλάχιστον επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εάν όχι ανθρωποκτονίας από μέρος του αστυνομικού.

Καλά, απορώ πώς την έχουν δει της ομάδας δέλτα, ιππικό; Έτσι όπως κάνουν θα το φάνε στο τέλος το κεφάλι τους και θα έχει και δίκιο ο κόσμος.

Πάντως με αφορμή τα σημερινό τραγικό περιστατικό με τους 2 χαμένους ανθρώπους στο αφιέρωμα που έκανε ο Σκάι ανέφερε ότι η ομάδα Δίας είναι η αγαπημένη του κόσμου γιατί είναι πάντα δίπλα του και άλλα διάφορα παρόμοια.

Ποιος δινει εντολές σε αυτούς τούς Τραμπούκους απο το φαιοπράσινο παρακράτος άραγε??

Ο Υπουργός δεν έχει ιδέα για το τί συμβαίνει στούς δρόμους ή συνομιλεί μέ τον Καρατζαφέρη γιά μεγαλύτερη ''τάξη '' στην Χώρα.?

Re: Απάντηση: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Πάντως με αφορμή τα σημερινό τραγικό περιστατικό με τους 2 χαμένους ανθρώπους στο αφιέρωμα που έκανε ο Σκάι ανέφερε ότι η ομάδα Δίας είναι η αγαπημένη του κόσμου γιατί είναι πάντα δίπλα του και άλλα διάφορα παρόμοια.

Άλλοι είναι οι Δίας και άλλη η ομάδα δέλτα, έτσι δεν είναι; Και όντως η αστυνόμευση είναι κάτι που χρειαζόταν και χρειάζεται. Τουλάχιστον εκεί λειτουργούν ως πραγματικοί αστυνομικοί και όχι πραίτορες.

Ποιος δινει εντολές σε αυτούς τούς Τραμπούκους απο το φαιοπράσινο παρακράτος άραγε??

Ο Υπουργός δεν έχει ιδέα για το τί συμβαίνει στούς δρόμους ή συνομιλεί μέ τον Καρατζαφέρη γιά μεγαλύτερη ''τάξη '' στην Χώρα.?
Μέσα είσαι...αλλά εντάξ μια δουλειά κάνουν κι' αυτοί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Άλλοι είναι οι Δίας και άλλη η ομάδα δέλτα, έτσι δεν είναι; Και όντως η αστυνόμευση είναι κάτι που χρειαζόταν και χρειάζεται. Τουλάχιστον εκεί λειτουργούν ως πραγματικοί αστυνομικοί και όχι πραίτορες.
Ναι άλλοι είναι στο όνομα βέβαια...Τώρα για την αστυνόμευση διαφωνώ ότι κάνουν δουλειά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Ναι άλλοι είναι στο όνομα βέβαια...Τώρα για την αστυνόμευση διαφωνώ ότι κάνουν δουλειά.

Από άποψη αποτελεσματικότητας εννοείς;
Γιατί η παρουσία και μόνο στον δρόμο κάτι κάνει. Ο τρόπος τους που μπορεί να είναι για κάποιους καμπόικος, είναι μια άλλη συζήτηση, επόμενη του βασικού ερωτήματος εάν χρειάζεται αστυνόμευση και παρουσία στους δρόμους.

Οι άλλοι είναι πραίτορες, δεν μιλάμε για αυτούς. Ηλίθιοι πραίτορες βέβαια, σχεδόν τσάμπα το κάνουν.

Η παρουσία τους είναι αποκλειστικά καουμπόϊκη το βιώνω πολλές μέρες τις εβδομάδας.Απλά και να θέλουν να πιάσουν κάποιον δεν μπορούν γιατί ο ρόλος τους περιορίζεται για την φύλαξη των πολιτικών απ´το ξεσήκωμα του λαού.
Α ο ΓΑΠ πήρε άλλους 16 στην δούλεψή του...

Re: Απάντηση: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Η παρουσία τους είναι αποκλειστικά καουμπόϊκη το βιώνω πολλές μέρες τις εβδομάδας.Απλά και να θέλουν να πιάσουν κάποιον δεν μπορούν γιατί ο ρόλος τους περιορίζεται για την φύλαξη των πολιτικών απ´το ξεσήκωμα του λαού.
Α ο ΓΑΠ πήρε άλλους 16 στην δούλεψή του...

Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα στα εποχούμενα περίπολα της ΔΙΑΣ και εσύ μου λες για το γενικότερο ρόλο της αστυνομίας ποιους φυλάει κλπ (που δεν αντιλέγω εκεί). Δεν γίνεται έτσι συζήτηση.

Όπου τους βλέπω με πιάνει το στομάχι μου και μου έρχεται τάση για εμετό
για καλό δεν του έχω δει πότε , κόπια απαράλλαχτη και πολύ χειρότεροι με τους ζητάδες της δεκαετίας του 80

συμπεριφορά άθλια , νταβατζιλίκι μαγκιά και η κουκούλα μόστρα ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα στα εποχούμενα περίπολα της ΔΙΑΣ και εσύ μου λες για το γενικότερο ρόλο της αστυνομίας ποιους φυλάει κλπ (που δεν αντιλέγω εκεί). Δεν γίνεται έτσι συζήτηση.
Όχι για τα περίπολα της Δίας γράφω...Ο σκοπός της περιπολίας είναι για τα μάτια του κόσμου ο πραγματικός σκοπός τους είναι η άμεση επέμβαση σε αντιδράσεις...

Ο σκοπός των περιπολιών των ΔΙΑΣ είναι η τρομοκρατία των πολιτών, όχι η προστασία τους.

Είναι μέσα στα πλαίσια της "Δημοκρατίας του Μνημονίου"

Καλά απο τον Υπουργό τού ''Σάμαινα'' τι περιμένει κανείς??

Τότε πνίγονταν ο άνθρωποι και ο Παπουτσής έκανε εκδρομές γελαστός-γελαστός..
Τώρα συνεχίζει τό ''σοσιαλιστικό '' του έργο αποθρασύνοντας τόν κάθε τραμπούκο.

Συγνωμη αλλα εχω κατι χρονια να γραψω στο φορουμ.Εδω ομως θελω να κανω μια ερωτηση.Ειστε ολοι μορφωμενοι ανθρωποι και σκεπτεστε ανοιχτομυαλα.Πως ειναι δυνατον να τσουβαλιεζατε ετσι ολοκληρη την ελληνικη αστυνομια?Δλδ δεν υπαρχει ενας καλος?Γιατι εγω μεχρι στιγμης στο 90% της επαφης μου με την ελληνικη αστυνομια εχω δει μονο αψογη συμπεριφορα.Ειδικα η ομαδα ΔΙΑΣ κανει εξαιρετικη δουλεια γιαυτο που εχει οδηγιες να κανει.
Υ.Γ. Για να μην βιαστητε οχι δεν ειμαι ουτε αστυνομικος,ουτε δημοσιος υπαλληλος ,ουτε ΠΑΣΟΚ .

Φιλικά Ισίδωρε αλλά η κοινωνία στο 90% έχει δει άλλο πρόσωπο.Και δεν τσουβαλιάζουμε όλη την αστυνομία αλλά αν πάρουν εντολές για κάτι άσχημο δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να πει όχι.
Πάντως θεωρώ πολύ καλό και χρήσιμο κομμάτι της αστυνομίας τους τροχαίους.