Το ραφι (rack για την ακρίβεια) γεμίζει σήμερα.
Αναμένω και τον Μεξικάνο Calibrator και θα επιστρέψω δριμύτερος.
![]()
με τι γεμιζει ωρε?
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το ραφι (rack για την ακρίβεια) γεμίζει σήμερα.
Αναμένω και τον Μεξικάνο Calibrator και θα επιστρέψω δριμύτερος.
![]()
με τι γεμιζει ωρε?
Λουκουμάδες και 100 Ντίλες = > Στρατηγός > All the Rest > Κουλης (λόγω πεσμένης λάμπας)
Επιτέλους, είμαι ο καλύτερος, δεν με νικάει κανείς!
Μεξικάνος Ρυθμιστής = Φυσικά Μανώλο (Πόντικας) Καστράτο
![]()
Λουκουμάδες και 100 Ντίλες = > Στρατηγός > All the Rest > Κουλης (λόγω πεσμένης λάμπας)
![]()
![]()
edit...
καλα ο Κουλης , δεν αλλαξε λαμπα ?
Όταν είδαμε οτι στο μεγάλο γήπεδο μας νικάς (110") το γυρίσαμε στο 5Χ5 (42" & 50").
Κι εδώ, στο 5Χ5, σε νικάμε....Κι εγώ κι ο Κούλης...![]()
![]()
![]()
ρε σεις, με αφησατε απ'εξω ???
Εμενα ??
Καλααα,
"πισω εχει η αχλαδα την ουρα"
Ελα ντε... και ήσουν ο πρωτος που επιασε lumagen στα χερια του...:FSGSFGS4:
OK, your ''revenge'' will be a bit delayed.....Εσενα σε νικαει ο λευκος τοιχος σου και ο "γυάλινος πυργος" που ονομαζεις "σαλονι"!![]()
Ο Μεξικανός πάντως, όταν είχε έρθει σπίτι, είχε κάνει μία ‘γλυψηματική’ απόπειρα εκθειασμού της 5 Χ 5 μου (Panny 42PV60) αλλά ο Κούλης τον επανέφερε στην τάξη!Όταν είδαμε οτι στο μεγάλο γήπεδο μας νικάς (110") το γυρίσαμε στο 5Χ5 (42" & 50").
Κι εδώ, στο 5Χ5, σε νικάμε....Κι εγώ κι ο Κούλης...![]()
![]()
Ο Μεξικανός πάντως, όταν είχε έρθει σπίτι, είχε κάνει μία ‘γλυψηματική’ απόπειρα εκθειασμού της 5 Χ 5 μου (Panny 42PV60) αλλά ο Κούλης τον επανέφερε στην τάξη!![]()
Ο Μεξικανός πάντως, όταν είχε έρθει σπίτι, είχε κάνει μία ‛γλυψηματική’ απόπειρα εκθειασμού της 5 Χ 5 μου (Panny 42PV60) αλλά ο Κούλης τον επανέφερε στην τάξη!![]()
Μεξικάνος Ρυθμιστής = Φυσικά Μανώλο (Πόντικας) Καστράτο![]()
Εκτός του ότι ''Προκαλεί, σου λέω προκαλεί TM'', απλώς όποιος αγαπάει παιδεύειΤί σας έκανε μωρέ ο Μανώλης και τον λέτε έτσι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.