Το ραφι (rack για την ακρίβεια) γεμίζει σήμερα.
Αναμένω και τον Μεξικάνο Calibrator και θα επιστρέψω δριμύτερος.
![]()
με τι γεμιζει ωρε?
Το ραφι (rack για την ακρίβεια) γεμίζει σήμερα.
Αναμένω και τον Μεξικάνο Calibrator και θα επιστρέψω δριμύτερος.
![]()
με τι γεμιζει ωρε?
Λουκουμάδες και 100 Ντίλες = > Στρατηγός > All the Rest > Κουλης (λόγω πεσμένης λάμπας)
Επιτέλους, είμαι ο καλύτερος, δεν με νικάει κανείς!
Μεξικάνος Ρυθμιστής = Φυσικά Μανώλο (Πόντικας) Καστράτο
![]()
Λουκουμάδες και 100 Ντίλες = > Στρατηγός > All the Rest > Κουλης (λόγω πεσμένης λάμπας)
![]()
![]()
edit...
καλα ο Κουλης , δεν αλλαξε λαμπα ?
Όταν είδαμε οτι στο μεγάλο γήπεδο μας νικάς (110") το γυρίσαμε στο 5Χ5 (42" & 50").
Κι εδώ, στο 5Χ5, σε νικάμε....Κι εγώ κι ο Κούλης...![]()
![]()
![]()
ρε σεις, με αφησατε απ'εξω ???
Εμενα ??
Καλααα,
"πισω εχει η αχλαδα την ουρα"
Ελα ντε... και ήσουν ο πρωτος που επιασε lumagen στα χερια του...:FSGSFGS4:
OK, your ''revenge'' will be a bit delayed.....Εσενα σε νικαει ο λευκος τοιχος σου και ο "γυάλινος πυργος" που ονομαζεις "σαλονι"!![]()
Ο Μεξικανός πάντως, όταν είχε έρθει σπίτι, είχε κάνει μία ‘γλυψηματική’ απόπειρα εκθειασμού της 5 Χ 5 μου (Panny 42PV60) αλλά ο Κούλης τον επανέφερε στην τάξη!Όταν είδαμε οτι στο μεγάλο γήπεδο μας νικάς (110") το γυρίσαμε στο 5Χ5 (42" & 50").
Κι εδώ, στο 5Χ5, σε νικάμε....Κι εγώ κι ο Κούλης...![]()
![]()
Ο Μεξικανός πάντως, όταν είχε έρθει σπίτι, είχε κάνει μία ‘γλυψηματική’ απόπειρα εκθειασμού της 5 Χ 5 μου (Panny 42PV60) αλλά ο Κούλης τον επανέφερε στην τάξη!![]()
Ο Μεξικανός πάντως, όταν είχε έρθει σπίτι, είχε κάνει μία ‛γλυψηματική’ απόπειρα εκθειασμού της 5 Χ 5 μου (Panny 42PV60) αλλά ο Κούλης τον επανέφερε στην τάξη!![]()
Μεξικάνος Ρυθμιστής = Φυσικά Μανώλο (Πόντικας) Καστράτο![]()
Εκτός του ότι ''Προκαλεί, σου λέω προκαλεί TM'', απλώς όποιος αγαπάει παιδεύειΤί σας έκανε μωρέ ο Μανώλης και τον λέτε έτσι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.