giwrgos21r
New member
- 20 February 2008
- 52
τι καλυτερη ρε φιλε..εχει κατι που δεντο εχει η 9732 η η χ3500? ασε που εχει χαλασει ολες τις συνεργασιες της η τοσιμπα. μη σου πω οτι θα σταματησει να βγαζει με δικα της πανελ
έχω τη samsung και λογω ΚΑΚΟΥ τηλεοπτικού σήματος χάνει λίγο σε παρακολούφηση tv προγραματος.Την είδα όμως και με HDδορυφορικο και μου έτρεξαν τα σάλια!!!!τις άλλες δεν τις έχω δει οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω...Ωραία.![]()
Αν μιλούσαμε μόνο για τηλεοπτικό σήμα και κίνηση, ποιά μοντέλα υπερτερούν;;
Από τις τηλεοράσεις που αναφέρθηκαν, εμφανίζει καμία τα συμπτώματα που παρουσιάζονται σε τηλεοπτικά προγράμματα κ κυρίως σε προγράμματα με γρήγορη κίνηση;;;
(Ειδικότερα όσοι έχετε κάποια από αυτές τις τηλεοράσεις ή τις έχετε δει σε άλλα σπίτια).
Το θέμα ειναι να μας πει τις εντυπωσεις του -αντικειμενικά- κάποιος που έχει δει και τις 3 tv.
Ειμαι 5 μήνες στο forum και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα...τρέχω απο τη μια tv στην άλλη και ......φτου κι απ την αρχή!!!!
....OXI ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!
Για να στο λεω...θα εχω...και οντως εχω..και δεν μπορεις να το ξερεις...Σου ειπα εξαλλου οτι δουλευα στο πλαισιο...
φιλαράκι, καλά δούλευες στο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλά έκπτωση, ΔΕΝ έχεις! ΚΑΙ άσε τι ξέρω και τι ΔΕΝ ξέρω...τα πάντα ξέρω.
Αν δεν με πιστεύεις, πήγαινε και ζήτα προσφορά για την 40F86 σήμερα κιόλας...
φιλαράκι, καλά δούλευες στο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλά έκπτωση, ΔΕΝ έχεις! ΚΑΙ άσε τι ξέρω και τι ΔΕΝ ξέρω...τα πάντα ξέρω.
Αν δεν με πιστεύεις, πήγαινε και ζήτα προσφορά για την 40F86 σήμερα κιόλας...
Παιδιά, φίλοι bmw318cabrio και psixakias, σας παρακαλώ η συζήτησή σας να συνεχιστεί με pm κι όχι εδώ μέσα, γιατί καταστρέφουμε το θέμα μας.
![]()
Σορρυ!!!!!!![]()
Συγχωρεμένος τέκνον μου![]()
![]()
Απ´ ότι βλέπω ο εφιάλτης του Παπά έχει αρχίσει και σε κυνηγάει!!!
Γιατί άραγε???
:silly::silly::silly::silly:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.