ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Samsung-Philips-Toshiba

τι καλυτερη ρε φιλε..εχει κατι που δεντο εχει η 9732 η η χ3500? ασε που εχει χαλασει ολες τις συνεργασιες της η τοσιμπα. μη σου πω οτι θα σταματησει να βγαζει με δικα της πανελ

...τι τι καλύτερη ρε ΦΙΛΕ ... διάβασε καμιά εφημερίδα On-line ...TOSHIBA συνεργασία πλέον με SHARP για παραγωγή απο κοινού των δικών τους panel.
και τι με νοιάζει εμένα τώρα ο Κινέζος που την ελέγχει αν είναι κομπλεξικός και αντικοινωνικός και δεν θέλει πολλά πολλά με τους γύρω του...αυτό θα κοιτάξω ή το μοντέλο που βγάζει στην παραγωγή?

...ε ρε μια αντικειμενικότητα που σε διακατέχει ... ρε φίλε

Παρακαλώ να λείπουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και να μείνουμε στο θέμα.
Σας ευχαριστώ -bye-

Ωραία.
icon7.gif

Αν μιλούσαμε μόνο για τηλεοπτικό σήμα και κίνηση, ποιά μοντέλα υπερτερούν;;

Από τις τηλεοράσεις που αναφέρθηκαν, εμφανίζει καμία τα συμπτώματα που παρουσιάζονται σε τηλεοπτικά προγράμματα κ κυρίως σε προγράμματα με γρήγορη κίνηση;;;

(Ειδικότερα όσοι έχετε κάποια από αυτές τις τηλεοράσεις ή τις έχετε δει σε άλλα σπίτια).
έχω τη samsung και λογω ΚΑΚΟΥ τηλεοπτικού σήματος χάνει λίγο σε παρακολούφηση tv προγραματος.Την είδα όμως και με HDδορυφορικο και μου έτρεξαν τα σάλια!!!!τις άλλες δεν τις έχω δει οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω...

Το θέμα ειναι να μας πει τις εντυπωσεις του -αντικειμενικά- κάποιος που έχει δει και τις 3 tv.
Ειμαι 5 μήνες στο forum και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα...τρέχω απο τη μια tv στην άλλη και ......φτου κι απ την αρχή!!!!

Το θέμα ειναι να μας πει τις εντυπωσεις του -αντικειμενικά- κάποιος που έχει δει και τις 3 tv.
Ειμαι 5 μήνες στο forum και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα...τρέχω απο τη μια tv στην άλλη και ......φτου κι απ την αρχή!!!!

Φίλε Μάκη τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει, όλες έχουν + και - Νομίζω πως αν έχεις διαβάσει όλα τα σχετικά νήματα θα μπορείς να κατασταλάξεις ποια ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες με μία μικρή επιφύλαξη για την ZF που είναι νέο μοντέλο σχετικά.

Πάντως η Z που έχω δεί σε τηλεοπτικό σήμα είναι πολύ καλή. Φαντάζομαι η ZF θα είναι τα ίδια και ελαφρώς καλύτερη λόγω μαύρου.

Επειδή τελικά μάλλον δεν θα διαθέσω 2000+ ,
αφήνω Χ3500, ΖF355, 9732...
icon9.gif

Αποκλείω κ την W3000 (φθηνότερη αλλά μάλλον δε μου κάνει..)

Θα πάω σε κάτι φθηνότερο.

Μια λύση είναι η F86, με τα σημαντικά ή ασήμαντα (?) κουσούρια της.
(Πολύ αμφιλεγόμενη tv...)

Μια άλλη είναι η 9632, η οποία όμως δε γνωρίζω πόσο ακριβώς κοστίζει και σε ποια καταστήματα είναι ακόμα διαθέσιμη...

Σας "ακούω"...:ears:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Samsung-Philips-Toshiba

Για να στο λεω...θα εχω...και οντως εχω..και δεν μπορεις να το ξερεις...Σου ειπα εξαλλου οτι δουλευα στο πλαισιο...

φιλαράκι, καλά δούλευες στο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλά έκπτωση, ΔΕΝ έχεις! ΚΑΙ άσε τι ξέρω και τι ΔΕΝ ξέρω...τα πάντα ξέρω.

Αν δεν με πιστεύεις, πήγαινε και ζήτα προσφορά για την 40F86 σήμερα κιόλας...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Samsung-Philips-Toshiba

φιλαράκι, καλά δούλευες στο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλά έκπτωση, ΔΕΝ έχεις! ΚΑΙ άσε τι ξέρω και τι ΔΕΝ ξέρω...τα πάντα ξέρω.

Ξεχασες μηπως κατι ?
10725.gif

οπως τις χειροπεδες π.χ. ?:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Samsung-Philips-Toshiba

Εχει το SAP η δεν εχει εκπτωση : Με εντολη Διευθυντη??

Παιδιά, φίλοι bmw318cabrio και psixakias, σας παρακαλώ η συζήτησή σας να συνεχιστεί με pm κι όχι εδώ μέσα, γιατί καταστρέφουμε το θέμα μας.
-bye-

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Samsung-Philips-Toshiba

Παιδιά, φίλοι bmw318cabrio και psixakias, σας παρακαλώ η συζήτησή σας να συνεχιστεί με pm κι όχι εδώ μέσα, γιατί καταστρέφουμε το θέμα μας.
-bye-

Σορρυ!!!!!!-bye--bye--bye-

Συγχωρεμένος τέκνον μου :grinning-smiley-043 -bye-

Απ´ ότι βλέπω ο εφιάλτης του Παπά έχει αρχίσει και σε κυνηγάει!!!

Γιατί άραγε???

:silly::silly::silly::silly:

Απ´ ότι βλέπω ο εφιάλτης του Παπά έχει αρχίσει και σε κυνηγάει!!!

Γιατί άραγε???

:silly::silly::silly::silly:

Λες????? :SFGSFGS5::chinscratch::damnyou:

Ελα στο θέμα μας :grinning-smiley-043:ernaehrung004: