Σύγκριση του BlueSky με το Wadia 8/15

Σε κάθε περίπτωση μ'αρέσει η αίσθηση του χιούμορ του προέδρου...
Και του χρόνου πρόδρε !!!

Πάντως ρε παίδες εγώ θυμάμαι αυτούς που υποστηρίζουν πως η π(λ)ηγή δεν είναι ούτε 5% της αλυσίδας...

Αυτό πλέον το πιστεύω.-

Επειδή και κατατσεκαρισμένα τόοοσα χρόνια η οδήγηση και τα ηχεία αλλά και περισσότερο ο χώρος των περισσοτέρων είναι δια τα μπάζα (τρις) το να ασχολούμαστε με πηγές είναι γραφικό...

Mister Skaloumbakas έχεις προβλήματα στο σύστημα!:grandpa:

Καλό μήνα σε όλους σας,

Χρήστο, όποτε θέλεις πάρε τηλέφωνο για να κανονίσουμε πότε θα βάλουμε μέσα στο Wadia το κύκλωμα του BS. Το δοκίμασα στο δικό μου και χωράει.

Απάντηση: Παιδιά, μην βιάζεστε...

Συμπερασματικά και κωδικοποιημένα:

Α. Τεχνική Ανάλυση

........
Β. Συναισθηματική Προσέγγιση

.................
[
[BS] Μουσική με "bloom" και πειστικότητα.
[Wadia] Ήχος κλινικός, αποστειρωμένος, κουραστικός, επίπεδος, αδιάφορος, στεγνός, ενοχλητικός.

Εγώ δεν κατάλαβα τι είναι το μπλουμ στη μουσική.
Μόνο τις πατάτες μπλουμ ξέρω.

Re: Παιδιά, μην βιάζεστε...

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά,

Σήμερα είναι Μεγ. Δευτέρα, 2 Απριλίου και...

Please, replace below: BS w/ Wadia and Wadia w/ BS
Α. Τεχνική Ανάλυση

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
[BS] Λεπτομέρεια, ανάλυση, καθαρότητα, διάυγεια.
[Wadia] Ήχος πίσω από πέπλο "κουρτίνα", θαμπός, ομιχλώδης, μουντός.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ (Η ευκρινής και γρήγορη αλλαγή της ηχητικής στάθμης, χωρίς σύγχυση)
[BS] Μικροδυναμικά - Μακροδυναμικά

ΕΙΚΟΝΑ (Η τρισδιάστατη απεικόνιση της Μουσικής στο χώρο)
[BS] Καθορισμός οργάνων στον χώρο "εστίαση". Ανάγλυφο του ήχου "επίπεδα"
[Wadia] Η εικόνα είναι μπροστά.

ΣΩΜΑ (Η φυσική απόδοση του "όγκου" ενός οργάνου η συνόλου οργάνων)
[BS] Ελαφρώς υπερτερεί

ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ (Ρυθμός, τέμπο, ταχύτητα, η απόδοση των "μεταβατικών", το "timing")
[BS] Ελαφρώς υπερτερεί

ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (Η ομοιογενής αναπαραγωγή όλου του μουσικού φάσματος, χωρίς προβολή, έξαρση, η ύφεση κάποιας περιοχής)
[BS] Ήχος ισορροπημένος, ομειογενής, ουδέτερος
[Wadia] οξύς, λαμπρός, "μπουμάρει"

ΜΠΑΣΑ (σφικτά, με κράτημα η απόσβεση, ο έλεγχος)
[BS] Ελαφρώς υπερτερεί

ΜΕΣΑΙΑ (φωνές, πιάνο, αληθοφάνεια - άρθρωση - παρουσία)
[BS] Ελαφρώς υπερτερεί
ΠΡΙΜΑ
[BS] κρυστάλλινα, αέρινα, βελούδινα, με έκταση
[Wadia] φωτεινά, "ξύνουν"

Β. Συναισθηματική Προσέγγιση

ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ
[BS] Φυσικός - ζωντανός ήχος, με χροιές και ηχοχρώματα.
[BS] Πλαστικός, ασυμπίεστος, με περιγραφή και ρευστότητα.
[Wadia] Το σύστημα είναι άμουσο, ξύνει, έχει κόκκο. Ήχος παραμορφωμένος, συμπιεσμένος, κλειστός.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
[BS] Ήχος με εσωτερικότητα που σε παρασύρει και σε"βάζει" μέσα στη Μουσική <involving>
[BS] Μουσική με διεισδυτικότητα και "σάλιο" <liquidy> Ήχος ανάγλυφος - ψηλαφητός <palpability>
[BS] Μουσική με "bloom" και πειστικότητα.
[Wadia] Ήχος κλινικός, αποστειρωμένος, κουραστικός, επίπεδος, αδιάφορος, στεγνός, ενοχλητικός.
Να διευκρινίσω επίσης ότι οι διαφορές ήταν μικρές (αλλά δεν έχω διαπιστώσει ποτέ μεγάλες διαφορές μεταξύ ψηφιακών, ουτως ή άλλως)

Πάντως για 35 αλλά και για 100 και για 300 Euro, δεν θα το συζητούσα.

Αν π.χ. κάποιος αναλογικάριος φανατικός που δεν έχει CDplayer και θέλει να ακούει και κανένα CDάκι... θα του το συνιστούσα.

Το BS δεν είναι πιά στο rack μου, όχι γιατί δεν θα το κρατούσα (για 1000 δυό λόγους) αλλά γιατί ο ιδιοκτήτης του (ο ευρών δηλαδή!!!) το ήθελε για τους 1000 δυό λόγους επίσης...)

split the off-topic posts please...

BTW, είναι δυνατον οι διαχειριστές να αποκόψουν (split) τα off-topic posts από αυτό το topic και να κάνουν καινούργιο νήμα με κάποια άλλη σχετική ονομασία?

Καλό μήνα σε όλους σας,

Χρήστο, όποτε θέλεις πάρε τηλέφωνο για να κανονίσουμε πότε θα βάλουμε μέσα στο Wadia το κύκλωμα του BS. Το δοκίμασα στο δικό μου και χωράει.

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Σιγουρα θα χωραει και στο LUXMAN DA-07 :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

da-07-h.jpg

1988-1990 ???????? (αρχαίο !!!)

Τότε δηλαδή που η ZORAN αποφάσισε να βάλει όλα τα chips και τα καλώδια του Luxman μέσα σε ένα ολοκληρωμένο επεξεργαστή το Vaddis 6.
Και τώρα έχουμε το Vaddis 9 !!!! Xα ! Χα! Χα !

εγω παντως τοσες μερες το ειχα σε λειτουργια και το ειχα συγκρινει με το PIONEER 717 που το εχω 7 χρονια τωρα ...

να πω την αληθεια στην αρχη ειδικα τις πρωτες μερες μου φαινοταν οτι.... μια επαιζε καλυτερα το BS και μια το 717 .....

μετα απο παρορμηση του GEORGE PAPAS καθαρισα για πρωτη φορα τον φακο του 717 και αμεσως μου φανηκε οτι επαιζε πιο καθαρα απο το BS .......

το BS μου φαινεται πολυ μπασαριστο τωρα ....

1988-1990 ???????? (αρχαίο !!!)

Τότε δηλαδή που η ZORAN αποφάσισε να βάλει όλα τα chips και τα καλώδια του Luxman μέσα σε ένα ολοκληρωμένο επεξεργαστή το Vaddis 6.
Και τώρα έχουμε το Vaddis 9 !!!! Xα ! Χα! Χα !

ε, καλά, επειδή προχωράει η τεχνολογία στα ψηφιακά δε σημαίνει ότι ολόκληρο cd μπορεί να χωρέσει σε ένα chipάκι!

χεχε.

Re: Απάντηση: Σύγκριση του BlueSky με το Wadia 8/15

Αν διαβάσεις τους κανόνες του avclub θα καταλάβεις.

Epeidi den mporw na to matepsw apla epanlamvanw to text:

Koitaxte poios milaei twra... tha trellathoume teleiws...

kai anaferomouna ston Mr Skaloubaka otan zitouse na vgalei kapoios apo tous diaxeiristes ta posts pou den einai sxetika me to thema. To opoio einai toulaxiston eirwniko otan o idios o Mr Skaloubakas mpainei sfina se polla threads kai ta xeskizei me asxeta posts...

Twra i apantisi tipou Pytheias Αν διαβάσεις τους κανόνες του avclub θα καταλάβεις. den me kaliptei katholou. Poion prosevala den katalavainw...
2 metra kai 2 stathma vlepw. Ante kai kali anastasi-bye-