ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ AVCLUB : 5090H vs 50V10 - 46SV685 vs 46G15 - PS3 vs POPCORN C200 vs LX-91

Όλοι για το υπόγειο θα λέτε???...αναμενόμενο......άντε να γυρίσει ο petasis για να μας πει και τίποτα από τον ημιώροφο!!!!

Ο petasis γύρισε, μαζί με 77.000 λέξεις... :flipout:
(Μια εικόνα χίλιες λέξεις δεν λένε οι Κινέζοι; )

Από τις 703 φωτογραφίες που τράβηξε η μηχανή στο αυτόματο, επέλεξα μερικές (77). Θα τις ανεβάσω κάπου και βλέπουμε πόσες θα βάλουμε στο νήμα με τις εντυπώσεις... -bye-
(Θα είναι το ίδιο; )

Η KURO ήταν και είναι τηλεόραση αναφοράς, προσωπική μου εκτίμηση την οποία έχω εκφράσει πολλές φορές είναι ότι καμία δεν πρόκειται να αντέξει σε συγκριτικό πλάι της και ειδικά σε 'σπηλιά'....

...δεν τίθεται θέμα σύγκρισης (και φυσικά δεν είναι νέο αυτό)...

...τίθεται θέμα ύπαρξης.. ;)

703 (!) φωτογραφίες;! :blink:

Nα προσληφθεί ο petasis ως φωτορεπόρτερ, άμεσα !!! :flipout: :ernaehrung004: -bye-

Αφού δεν έβγαλε ένα χέρι η κάμερα να τον.... :slapface: ...πάλι καλά...:flipout:

Ρίξε πράμα Γιώργη...-bye-

Πάντως ο ημιόροφος ήταν η έκπληξη για μένα!!
Είναι απίστευτη η μεταμόρφωση! Από κάτι που δεν βλέπονταν στην έκθεση ο μάγος κατάφερε να βγάζει αξιοπρεπέστατη εικόνα, τόσο αξιοπρεπή που να φτάνουμε να την συγκρίνουμε με την G10! Συγχαρητήρια στο μάγο λοιπόν! :grinning-smiley-043

Στο υπόγειο δεν έκατσα πολύ, αλλά δεν υπήρχαν εκπλήξεις... Και λόγω χώρου ήταν αδύνατο να τραβήξω φωτογραφίες χωρίς να ενοχλήσω, οπότε δεν έβγαλα κάτι της προκοπής...

Stellios papa photo

attachment.php

να ευχαριστησω ολα τα μελη που μας εκαναν την τιμην αερθουν στην 1η μερα του ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ μας

επισης στον Μανωλη τον Καστρουνη που εκανε το καλιμπραρισμα των τηλεορασεων ωστε να ειναι σε επίπεδο σεταρισματος εφαμιλλες

Στον Czoon που ξενυχτης μεν ανεβαινε, κατεβαινε, ρυθμιζε εδινε πληροφοριες

στον Μαριο-pontios που απορω με την υπομονη του σε 42 βαθμους στην κατακομβη ....εδινε ρεσιταλ γνωσεων μην αφηνοντας κανεναν πραπονουμενο και λυνοντας την οποια απορια

στο cblachos και qzoon (αδερφος του c zoon)που βοηθησαν και συζητουσαν αποριες μελων

Στην Pionneer-center Καλογεροπουλος που ηταν για μια ακομη φορα ενας αψογος οικοδεσποτης που μας προσφερε απλοχερα και τον χωρο μα και ενα ομορφο catering με καφε και σνακς για τα μελη μας

(κυριως στον Γιωργο διοτι ο Παυλος επαιζε 9 μπαλο στον ημιωροφο:jester:)

Αααα και να μην ξεχνιόμαστε, δεν υπήρχαν μόνο τηλεοράσεις...

...υπήρχαν και τα players όσοι κατεβήκατε στο υπόγειο είδατε καμία διαφορά μεταξύ τους???...άσχετα με το ποια τηλεόραση έπαιζε..

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ AVCLUB : 5090H vs 50V10 - 46SV685 vs 46G15 - PS3 vs POPCORN

Καλά ήταν απόψε, αν και έφυγα λίγο νωρίς.
Καλό και το frame interpolation της panasonic, αλλά προτιμώ την εικόνα της kuro. Η κίνηση της panasonic γίνεται βιντεάτη και όχι φιλμάτη. Το μαύρο της θέλει ακόμη δουλειά, αλλά δεν παύει, η panasonic, να αποτελεί τίμια αγορά.
Με τα υπόλοιπα συγκριτικά δεν δεν ασχολήθηκα γιατί μ' έφαγε η κουβεντούλα ;)

Ετσι οπως τα λες!

Ωραια περασαμε! Χαρηκα που γνωρισα τα μελη απο κοντα! Ο Mr Καστρουνης μας εμαθε πολλα! Thanks στα μελη που το διοργανωσανε το event και big thanks στον Mr Καλογεροπουλο! Ηταν great! Mr Καστρουνη, see you in Ναυπλιο soon για calibration, μετα απο το ταξιδη μου στην Αυστραλια ofcourse. Δηλαδη τελος January! :D Θα προσπαθησω να ερθω και την Τετατη αλλα δεν ειμαι 100%.

να ευχαριστησω ολα τα μελη που μας εκαναν την τιμην αερθουν στην 1η μερα του ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ μας

επισης στον Μανωλη τον Καστρουνη που εκανε το καλιμπραρισμα των τηλεορασεων ωστε να ειναι σε επίπεδο σεταρισματος εφαμιλλες

Στον Czoon που ξενυχτης μεν ανεβαινε, κατεβαινε, ρυθμιζε εδινε πληροφοριες

στον Μαριο-pontios που απορω με την υπομονη του σε 42 βαθμους στην κατακομβη ....εδινε ρεσιταλ γνωσεων μην αφηνοντας κανεναν πραπονουμενο και λυνοντας την οποια απορια

στο cblachos και qzoon (αδερφος του c zoon)που βοηθησαν και συζητουσαν αποριες μελων

Στην Pionneer-center Καλογεροπουλος που ηταν για μια ακομη φορα ενας αψογος οικοδεσποτης που μας προσφερε απλοχερα και τον χωρο μα και ενα ομορφο catering με καφε και σνακς για τα μελη μας

(κυριως στον Γιωργο διοτι ο Παυλος επαιζε 9 μπαλο στον ημιωροφο:jester:)

καλα παιδες εκει περα ολονυχτια να το καναμε και παλι λιγο θα ηταν!!! ωραιο το περιβαλλον ωραια η παρεα και τρομερα τα κομματια!! Ο καημενος ο Μανωλης στον υπνο του θα μας βλεπει!!!-bye--bye-
οσο για το Μαριο οντως με 45 βαθμους μας εδωσε κ εμπεδωσαμε το θεμα της "κινησης" με καθε τροπο ωστε να μην αφησει αμφιβολιες για το ποια τηλεοραση υπερτερει!!!:HTEHEH56::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
φυσικα με το εφτασα σπιτι ανοιξα κουτες να βγαλω τα μπλου να συνεχισω τις συγκρισεις μου.... και η ατακα της γυναικας.... " καλα 3 ωρες εκει δε σου φταναν ακομα πειραματιζεσαι???" πηγα να της πω αφου δε σου φερα κανενα σουσανο σπιτι να το ξεσκονιζεις παλι καλα!!!!-bye--bye-

ενα μεγαλο μπραβο και παλι σε ολους!!!!!

Απο έναν ασυνεπή "καθυστερημένο" που ειχε κλεισει θέση για Δευτέρα, αλλά μακρυά απο την ΑΘΗΝΑ (χωριό) και χωρίς δυνατότητα να ειδοποιήσει καμιά, να ζητήσω δειλα την κατανόηση σας με την ελπίδα να με δεχτείτε στη συνέχεια της Τετάρτης ???? :worshippy::worshippy::worshippy:

επισης μια καταγγελια.....

παρουσια του Κολεζα και αλλων αξιων μελων ο Διαχειριστης Pontios εβαλε σκηνες απο το Undress me , ηθελε λεει να δουμε το gamma της Kuro και της Pana ,οι σκηνες οντως αποκαλυπτικες...

η συνεχεια την Τεταρτη

Απο έναν ασυνεπή "καθυστερημένο" που ειχε κλεισει θέση για Δευτέρα, αλλά μακρυά απο την ΑΘΗΝΑ (χωριό) και χωρίς δυνατότητα να ειδοποιήσει καμιά, να ζητήσω δειλα την κατανόηση σας με την ελπίδα να με δεχτείτε στη συνέχεια της Τετάρτης ???? :worshippy::worshippy::worshippy:

αν δεν ερθεις :rifle::rifle:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

σε περιμενουμε παλικαρι μου !!!!!!

επισης μια καταγγελια.....

παρουσια του Κολεζα και αλλων αξιων μελων ο Διαχειριστης Pontios εβαλε σκηνες απο το Undress me , ηθελε λεει να δουμε το gamma της Kuro και της Pana ,οι σκηνες οντως αποκαλυπτικες...

η συνεχεια την Τεταρτη
LARRY οφειλω να ομολογισω οτι το επιμαχο αρχειο μας εβγαλε τα ματια .....κυριολεκτικα....................να κανουμε την συγκριση των 2 κορυφαιων penel εννοω μην παρεξηγηθουμε κιολας...........!

Ωραία περάσαμε, παίξαμε ποδοσφαιράκι, άλλοι μπιλιάρδο, α και είδαμε και κάτι τηλεοράσεις :flipout:
Για εμένα που προτιμώ την εικόνα του φιλμ και σαν αναφορά έχω μερικούς ποιοτικούς κινηματογράφους το frame interpolation ήταν ένα άσκοπο και κουραστικό μπιχλιμπίδι και τις συγκρίσεις ξεκίνησα να τις κάνω όταν το απενεργοποιήσαμε. Δυστυχώς μόνο σε ένα πράγμα ήταν καλύτερη η panasonic στην τιμή και πουθενά αλλού σε ότι είδαμε. Επίσης όταν τροφοδοτήσαμε τις τηλεοράσεις με σήμα χαμηλής ανάλυσης ο scaler της panasonic τα έκανε μαντάρα, οπότε ηθικό δίδαγμα από αυτό, αφήνουμε τη συσκευή αναπαραγωγής να κάνει το scaling στα 1080p .
Από τις άλλες 2 τηλεοράσεις πιο όμορφα στα μάτια μου έπαιζε η plasma με χρώματα πιο φυσικά, της led μου φάνηκαν πουσαρισμένα. Tο φίλτρο για την οξύτητα στην led έδινε μια εντύπωση αρχικά καλύτερη.

Πολύ ωραία περάσαμε, παίξαμε το κλασσικό ξύλινο ποδοσφαιράκι, ήπιαμε, φάγαμε, τα είπαμε, είδαμε κ κάτι κλιπάκια σε μερικές τηλεοράσεις αν θυμάμαι σωστά.....:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ AVCLUB : 5090H vs 50V10 - 46SV685 vs 46G15 - PS3 vs POPCORN

Πολύ ωραία περάσαμε, παίξαμε το κλασσικό ξύλινο ποδοσφαιράκι, ήπιαμε, φάγαμε, τα είπαμε, είδαμε κ κάτι κλιπάκια σε μερικές τηλεοράσεις αν θυμάμαι σωστά.....:music-smiley-005:

Σε καταγγέλω δημοσίως γιατί όντας γαύρος έπαιζες ποδοσφαιράκι με την πράσινη ομάδα.
Η τιμωρία σου θα είναι παραδειγματική.... :slapface:
-bye-