Συγχαρητήρια σε ολους για το review. Κάνατε καλή δουλειά.
Ως κατοχος του HDX-BD1 θα ηθελα αν αυτο ειναι εφικτο καποιες διευκρινισεις.
Ειπωθηκε οτι το firmware θελει αλλαγη. Μπορει να μου πει καποιος τους 1-2 βασικους λογους γι'αυτο; Θελω δηλαδη να καταλαβω, ειναι καποια bugs που πρεπει να διορθωθουν, ειναι επειδη το UI ειναι πολυ λιτο, ειναι επειδη δε υποστηριζει καποια αρχεια;
Και τωρα που μιλαμε για αρχεια, αν ειναι ευκολο παλι, θα ηθελα να μου πειτε τι δεν υποστηριζει να το τεσταρω κι εγω, διοτι σε μενα παιζει απροβληματιστα οτι του εχω δωσει. Απο τα πιο απλα μεχρι .ts (DolbyTrue HD) και .m2ts (DTS HD MA) με HDMI passthrough βεβαια, Bdrips, dvd rips με τα μενου και ολα.
Τελος στο θεμα εικονας με ποια κριτηρια ειναι τοσο κακη. Επειδη εχω και το WDTV δε μπορω να πω οτι βλεπω διαφορες, ισως δε κοιταω στα σωστα σημεια ή εσεις χρησιμοποιησατε καποια οργανα μετρησης πχ. φωτεινοτητας κτλ.
Δεν προσπαθω να βαλω το μηχανημα σε καλυτερη θεση ή να σαμποταρω το τεστ σας. Προσωπικα οπως εχω ξαναπει στο παρελθον, το HDX-BD1 με καλυπτει απολυτα και για μενα ειναι τεραστια αναβαθμιση απο το WDTV που χρησιμοποιουσα πριν. Απλα το μονο που θελω ειναι να μαθω τι κοιτατε ετσι ωστε στην επομενη αγορα μου να τα λαμβανω κι εγω αυτα υποψιν μου.
Ευχαριστω και παλι συγχαρητηρια για το μερακι σας και την υλοποιηση του συγκριτικου.