καντε ενα απλο remux (οχι συμπιεση) και θα παιξει.
Το m2ts του avatar εχει θεματακια με παρα πολλα media players.
κατεβασε το tsmuxer
Κάν'το TS και θα παίξει στο M31B.Το έκανα από m2ts πάλι m2ts αλλά το νέο αρχείο έχει αποσυγχρονισμένο ήχο.
Πρέπει να προσέξω κάτι ?
Οχι με το 31 B νερο το m2ts αρχειο 43 giga περιπου:SFGSFGSF:καντε ενα απλο remux (οχι συμπιεση) και θα παιξει.
Το m2ts του avatar εχει θεματακια με παρα πολλα media players.
To 31B έχω και από τον εσωτερικό δίσκο κολλάει στο φόρτωμα και μετά θέλει reboot για να ξεκολλήσει.Οχι με το 31 B νερο το m2ts αρχειο 43 giga περιπου:SFGSFGSF:
Το egreat 31 b εχει σοβαροτατα προβληματα με ματροσκες ανω των 14gb και οχι μονο το δικο μου γιατι τσεκαρα και φιλου ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα.....Κανενα δεν εχει προβλημα με μεγαλα αρχεια.
Το egreat 31 b εχει σοβαροτατα προβληματα με ματροσκες ανω των 14gb και οχι μονο το δικο μου γιατι τσεκαρα και φιλου ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα.....
Έχοντας αρκετό καιρό τα Xtreamer και EGREAT EG-M34A HD θα έλεγα ότι σε σύγκριση αυτά τα δύο το Xtreamer σαν συσκευή ,μενού και άλλες δυνατότητες είναι ποιό "φρέσκια" συσκευή ,μου αρέσει περισσότερο.
Όσο αφορά τα ουσιώδη ,θα έλεγα για το Xtreamer δίνει σαφώς πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας στα αρχεία .avi .
Υστερεί μόνο σε σχέση με το EGREAT EG-M34A μόνο στα αρχεία .mkv όπου το EG-M34A έχει καλύτερο κόκκινο και μαύρο(καλύτερη αντίθεση).
Στο μεταξύ πήρα και το WD TV Live.Οπότε φίλε μου, επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, να προτιμήσω το xtreamer? Βασικά με ενδιαφέρει να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.