Συγκριτικο Media Players

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασέ το και από δίκτυο (ενσύρματο) μέσω του myihome.
Αν κολλάει κι από κει υπάρχει πρόβλημα.

Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

myihome δεν έχω εγκαταστήσει. Αποφεύγω προγράμματα σε PC. όλα τα έχω σε NAS ή στον εσωτερικό δίσκο.

ΥΓ: Ένας γνωστός μου είπε ότι δεν παίζει ούτε σε popcorn A110.

καντε ενα απλο remux (οχι συμπιεση) και θα παιξει.
Το m2ts του avatar εχει θεματακια με παρα πολλα media players.

Για την ιστορία (το έχω γράψει και αλλού), το M31B μου δεν μπόρεσε να παίξει με κανένα τρόπο (δίκτυο, esata από μπροστά, usb) το εν λόγο m2ts... Εκανε ότι ξεκίναγε, αλλά δεν έδειχνε ποτέ τίποτα. Έμενε μόνιμα στο 0:00:00, παρότι το led αναπαραγωγής αναβόσβυνε. Δεν κόλλαγε όμως, και πατώντας stop ξανάδειχνε το μενού. Δεν ισχύει το ίδιο για το WDTVL, το οποίο ειδικά από δίσκο στην usb του το έπαιξε νερό.

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Το έκανα από m2ts πάλι m2ts αλλά το νέο αρχείο έχει αποσυγχρονισμένο ήχο.

Πρέπει να προσέξω κάτι ?
Κάν'το TS και θα παίξει στο M31B.
Εγώ κράτησα μόνο τον DTS-MA ήχο και το παίζω με εξωτερικούς υπότιτλους.
Αν θες μπορείς να ενσωματώσεις τους εξωτερικούς .srt το .TS αρχείο που θα φτιάξεις.

καντε ενα απλο remux (οχι συμπιεση) και θα παιξει.
Το m2ts του avatar εχει θεματακια με παρα πολλα media players.
Οχι με το 31 B νερο το m2ts αρχειο 43 giga περιπου:SFGSFGSF:

Τελικά δεν κατάλαβα ποιο να πάρω θέλω να παίζει τα blue ray από 20 GB και πάνω . Τώρα έχω ένα ΙΟΝ και έβαλα να παίξω ένα μεγάλο mkv 20 GB και μετά από 20 λεπτά άρχισε τα παγώματα και για αυτό σκέπτομαι να πάρω ένα Media player . Σκέπτομαι μεταξύ WD media player Live TV ο που έχει και Ethernet ή το Xtremer . Τι προτείνετε πιο έχει καλύτερο Processor.

Κανενα δεν εχει προβλημα με μεγαλα αρχεια.
Το egreat 31 b εχει σοβαροτατα προβληματα με ματροσκες ανω των 14gb και οχι μονο το δικο μου γιατι τσεκαρα και φιλου ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα.....

Το egreat 31 b εχει σοβαροτατα προβληματα με ματροσκες ανω των 14gb και οχι μονο το δικο μου γιατι τσεκαρα και φιλου ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα.....

Δεν εχει να κανει με το μεγεθος αλλα με την κωδικοποιηση της ματροσκας.
Τα "παλια" media players με το 8635 , καποιες "βαριες" ματροσκες δεν μπορουν να τις παιξουν σωστα.(esir/eureka/wiki releases συνηθως ,πιθανοτατα και αλλες).
Αυτο ομως δεν εχει να κανει με το μεγεθος του αρχειου.

Πώς και δεν έχετε αναλύσει ακόμα αυτό ?
NOVATRON, NTR 83
Ανοίκει σε άλλη κατηγορία ?

Είμαι στο ψάξιμο και έχει ιδιαίτερη ευκολία να έχει δέκτη και δυνατότητα εγγραφής .

Αν υπάρχει κάπου αναφορά ( review ) παρακαλώ ενημερώστε με .

Ευχαριστώ.

Έχοντας αρκετό καιρό τα Xtreamer και EGREAT EG-M34A HD θα έλεγα ότι σε σύγκριση αυτά τα δύο το Xtreamer σαν συσκευή ,μενού και άλλες δυνατότητες είναι ποιό "φρέσκια" συσκευή ,μου αρέσει περισσότερο.
Όσο αφορά τα ουσιώδη ,θα έλεγα για το Xtreamer δίνει σαφώς πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας στα αρχεία .avi .
Υστερεί μόνο σε σχέση με το EGREAT EG-M34A μόνο στα αρχεία .mkv όπου το EG-M34A έχει καλύτερο κόκκινο και μαύρο(καλύτερη αντίθεση).

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Έχοντας αρκετό καιρό τα Xtreamer και EGREAT EG-M34A HD θα έλεγα ότι σε σύγκριση αυτά τα δύο το Xtreamer σαν συσκευή ,μενού και άλλες δυνατότητες είναι ποιό "φρέσκια" συσκευή ,μου αρέσει περισσότερο.
Όσο αφορά τα ουσιώδη ,θα έλεγα για το Xtreamer δίνει σαφώς πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας στα αρχεία .avi .
Υστερεί μόνο σε σχέση με το EGREAT EG-M34A μόνο στα αρχεία .mkv όπου το EG-M34A έχει καλύτερο κόκκινο και μαύρο(καλύτερη αντίθεση).

Οπότε φίλε μου, επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, να προτιμήσω το xtreamer? Βασικά με ενδιαφέρει να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία..

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Οπότε φίλε μου, επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, να προτιμήσω το xtreamer? Βασικά με ενδιαφέρει να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία..
Στο μεταξύ πήρα και το WD TV Live.
Το οποίο σε αρκετά σημεία είναι καλύτερο από τα άλλα δύο (Xtreamer και EGREAT EG-M34A HD).Είναι και πιο φτηνό.
Εγώ θα σου πρότεινα το WD TV Live.