Συγκριτικο Media Players

Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Το Α200 με το base δεν μπορεις να τα βαλεις στην ιδια κατηγορια και απο πλευρα τιμης και ποιοτητας.
Η δικη μου γνωμη ιδικα για media player ειναι καλυτερα κατι που ειναι δοκιμασμενο και σιγουρο παρα κατι νεο.

βεβαια υποτιθετε οτι αν βγει κατι καινουργιο θα κανει τουλαχιστον ολα αυτα που εκανε αυτο που αντικατεστησε..

Απλως τα οριοθετησα με το οτι και τα 2ο δεν εχουν bluray κατι που λογικα δεν χρειαζομαι με την υπαρξη του Ps3. Ποπο απτην μια μου λες να παρω δοκιμασμενο δηλαδη το base και στην αλλη παραγραφο να περιμενω το καινουργιο που "υποτιθετε" οτι θα κανει τουλαχιστον τα ιδια με το προηγουμενο. μαλλον τηνω προς το δευτερο λογω gigabit lan usb3 και 2ο θεσεις για σκληρους

Γεια σας

Εχω το m34 egreat media center και θελω να κανω ενα δωρο στην αδελφη μου κατι το οποιο να παιζει τα αντιστοιχα φορματ και να εχει dts pass through για ταινιες hd.
Ποια αλλα μπορω να βρω σε αντιστοιχη τιμη γιατι το ιδιο δεν το βρισκω πουθενα?
Επισης υπαρχει κανενα το οποίο να κανει εγγραφη προγραμματα απο τηλεοραση σε καποιον εξωτερικο σκληρο και αν σε τι μορφες μπορω να κανω την εγγραφη;
Δεν με αφορα η χρηση ιντερνετ απο το media center απλα αναπαραγωγη απο εξωτερικο σκληρο και ενδεχομενος και εγγραφη απο τηλεοραση στο σκληρο.

Γιατι δεν βρισκω πουθενα media center της egreat στην Ελλαδα και ποια αλλα θα μπορουσατε να προτεινετε;

Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ξερω και πολλα πραγματα απο αυτα διαβασα καποια απο αυτα στο φορουμ αλλα σαφη αποψη δεν εχω ακομα.

Παιδες συγνωμη εκ των προτερων που ρωταω,αλλα δεν εχω πολυ χρονο να ξεσκονισω ολες τις σελιδες.
Εχω το wd (οχι το live),το οποιο δεν παιζει τα αρχεια που εχουν dts ηχο.Υπαρχει καμια λυση για αυτο η θα πρεπει να παρω το Live το οποιοα αποτι διαβασα εδω μεσα κανει downmix και τα παιζει( καλα το ειπα?)

Και ξανα ευχαριστω

Εχω ή καλύτερα είχα τον πρώτο WD, όντας πλέον κάτοχος ενός X-treamer, τολμώ να πώ ότι υπάρχει διαφορά και δεν μιλάω μόνο για το DTD downmix, την ethernet και WIFI επιλογή, αλλά τον ενσωματωμένο sata, που βοηθάει πολύ!!

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Παιδες συγνωμη εκ των προτερων που ρωταω,αλλα δεν εχω πολυ χρονο να ξεσκονισω ολες τις σελιδες.
Εχω το wd (οχι το live),το οποιο δεν παιζει τα αρχεια που εχουν dts ηχο.Υπαρχει καμια λυση για αυτο η θα πρεπει να παρω το Live το οποιοα αποτι διαβασα εδω μεσα κανει downmix και τα παιζει( καλα το ειπα?)

Και ξανα ευχαριστω

Πρέπει να πάρεις το Live. Το πρώτο WD δεν έχει δυνατότητα downmix λόγω hardware.

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Πρέπει να πάρεις το Live. Το πρώτο WD δεν έχει δυνατότητα downmix λόγω hardware.
Ευχαριστω πολυ.....πααααλι εξοδα.....πφφφ

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Ευχαριστω πολυ.....πααααλι εξοδα.....πφφφ

A, αμα τρυγυρνάς σε φορουμς σαν το δικό μας, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για έξοδα. Οι πειρασμοί είναι πολλοί -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

A, αμα τρυγυρνάς σε φορουμς σαν το δικό μας, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για έξοδα. Οι πειρασμοί είναι πολλοί -bye-

:offtopic: βγήκα πριν λίγες μέρες για καφεδάκι με έναν φίλο από τον στρατό, που είχαμε χρόνια να βρεθούμε, και ψιλομιλήσαμε περί ΗiDef, HomeCinema, media players κλπ... Γυρνώντας πέρασε από το σπίτι μου και πήρε μια γεύση από HiDef... Την επόμενη μέρα αγόρασε WDTVLive... :offtopic:

βοηθηστε και μενα που ειμαι αναποφασιστος wdlive or xtrreamer sidwwinder??

στο sidewinder ναι.Μεσω δικτυου ζοριζουν λιγο αλλα υποστηριζει hd audio απο παντου, το live οχι (μεσα σε αλλα...)

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

στο sidewinder ναι.Μεσω δικτυου ζοριζουν λιγο αλλα υποστηριζει hd audio απο παντου, το live οχι (μεσα σε αλλα...)

Εγώ πάλι λίγο που παρακολουθώ τα xtreamer, δεν βλέπω γιατί να είναι καλύτερα από το Live (plus)... Θεωρητικά το chipset της sigma είναι αρκετά ισχυρότερο από το realtek, και εκτός από το DTS ΗD MA passthrough που δεν κάνει το live (προφανώς λόγο δικαιωμάτων, γιατί το S1A πχ με το ίδιο τσιπ μπορεί και κάνει, και αν είναι έτσι κανείς δεν ξέρει αν αλλάξει κάτι στο μέλλον), δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Εξαρτάται τι θέλεις από ένα Media Players.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει το hd audio.

Το βασικό για εμένα είναι ποιότητα εικόνας.
Εκεί υπερτερεί το live.

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Εκεί υπερτερεί το live.

Και μην ξεχνάμε οτι το Xtreamer δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα 24p
Αρα και στην κίνηση έχει σαφές πλεονέκτημα το live

Απο την άλλη αν σε ενδιαφέρει το HD audio το Sidewinter είναι εξαιρετικά πλήρες στα λεφτά του

Ελπίζω σύντομα να τα έχω και τα 2 να κάνω μια ασφαλή σύγκριση

Υ.Γ lykman μαζί γράφαμε...

Last edited:
Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Εξαρτάται τι θέλεις από ένα Media Players.

Αν υποθεσουμε οτι το ζητουμενο ειναι ενα DVB-T tuner & media player ή ενα media player & DVB-T tuner οσο το δυνατον απροβληματιστο με πολυ καλη υποστηριξη format ηχου και εικονας και οσο το δυνατον επεκτασιμο, ποια θα ηταν η απαντηση σας??

AC Ryan Playon!DVRHD
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=57760
Αραγε ειναι αυτο που ζηταω?

LG HR 500
Ωραιο μηχανημα, φινετσατο κι επωνυμο, με 2 ψηφιακους δεκτες και bluray, αλλα με μικρο σκληρο δισκο (μολις 250GB) και αρκετες ελλειψεις στα αρχεια που υποστηριζει..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=64470&page=6

Popcorn hour c-200
Αψογο media player που παιζει "τα παντα ολα", αλλα δυστυχως δεν εχει ενσωματωμενο, ουτε παιρνει εξωτερικο, δεκτη DVB-T. Κριμα γιατι, οπως διαβαζω σε αντιστοιχο νημα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=46054&page=54 ειναι ισως ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη, ειδικα μετα την τελευταια αναβαθμιση firmware

NTR82/83 DVB-T tuner & media player
Θα μπορουσε να ειναι Νο 1 εαν οι Κορεατες δεν ειχαν χαθει στις αναβαθμισεις (φιαχνουν το ενα και χαλανε το αλλο: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54676&page=65) Παντως η προσπαθεια υποστηριξης στο εν λογω νημα ειναι αξιοπροσεκτη και αξιοθαυμαστη..

Dune prime 3.0
Ολα καλα στη θεωρεια, αλλα ο εξωτερικος δεκτης δε με ενθουσιαζει..
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν εχω ασχοληθει (μεχρι στιγμης) με το συγκεκριμενο μηχανημα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=55142

Παρακαλω πολυ τους συμφορουμιστες να εκθεσουν τις εμπειριες τους και την αποψη τους..

Ευχαριστω για το χρονο σας

Mια καλη και οικονομικη προταση είναι το HDium Duo Media player PVR
http://www.hdium.com/index.php/products/hdium-duo/hdium-duo-media-player-pvr.html

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=67251

Διπλος ψηφιακος δεκτης ,chipset 1283DD+ (όπως το ΝΤR82) ,
7.1 HD audio passthrough
Σερφάρεις στο internet συνδεοντας πληκτρολογιο και ποντικι
Αναλογικη εισοδος (composite) για εγγραφες από εξωτερικες πηγες,
NAS functionality, Bit Torrent, BD ISO playback, internet media etc.
Είναι νέο μοντελο σχετικα και δεν ξερω αν εχει καποια θεματα
αλλα κοστιζει μονο 179 + 25 μεταφορικα και τα οποια τα γλυτωνεις αν
στην παραγγελια σου βαλεις το "mpcclubhdium" κατοπιν προσφορας
του mpcclub.

εγώ με xtreamer pro και εσωτερικό σκληρό σεταρισμένο σε 24p, παίζω τις ταινίες που είναι σε 23,976p και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.
Τις διαχειρίζεται μία χαρά