Στο Popcorn c200 που εχει οθονη δεν γινεται;
Μπορείς να μου δώσεις κάποια εναλλακτική ακόμα;
Αν πάω σε αυτό Dune HD Duo http://dune-hd.com/hd_players/current/152-dune-hd-duo.html πιστεύεις ότι υπάρχει απόσβεση χρημάτων ή κάτι σε οικονομικό συμφέρει με την έννοια ότι δεν σε νοιάζει αν δεν σου "βγει" σαν αγορά.
Και κάτι ακόμα.Αν κατάλαβα καλά στους media players δεν έχει τόση σημασία η συσκευή αλλά οι αναβαθμίσεις.
Δεν εχω σταματησει να ποσταρω φιλε μου.Το 3ημερο απλα ειχα περιορισμενη προσβαση.
Ισα ισα , μεσα στις γιορτες ετοιμαζω ενα ωραιο συγκριτικο απο δυο - τρια πολυ αξιολογα μηχανακια , ενα εκ των οποιων ειναι ολοκαινουργιο ...
Το duo μαλλον τα αξιζει τα λεφτα του συγκριτικα με ενα πχ D1.
Μονιμα πχ μπορεις να εχεις 4ΤΒ γεματα με ταινιες, να συνδεσεις οτι θες στις υπολοιπες 3 usb , να παιζεις απο δικτυο , και μελλοντικα να δεχτει και καρτες (ειναι οτι το ΜΑΧ απλα αντι για bd player εχουν βαλει ενα επιπλεον hdd bay).
Περιμενα να ειναι πιο ακριβο να πω την αληθεια.
Η κυκλοφορια του ομως θα αργησει, τελος Γεναρη στην καλυτερη περιπτωση (στο εξωτερικο).
Κανένα δεν τα κάνει ? :blush:Ποιο είναι το καλύτερο media player που υποστηρίζει AVCHD από camera Sony (όχι μόνο ξεχωριστά τα αρχεία αλλά συνολικά σαν ταινία), αναπαράγει από ethernet (λόγω ύπαρξης netgear NAS) και προσφέρει πλήρη πλοήγηση σε DVD/BD iso/menus ?
Καλησπερα και χρονια πολλα.Επειδη το ψαχνω εδω και πολυ καιρο να αγορασω ενα media player εχω μπερδευτει παρα πολυ λογω που υπαρχουν πολλα τετοια μηχανακια.Απλα με ενδιαφερει να παιζει οσο γινεται τους πιο πολλους τυπους αρχειων βιντεο σε μια προσιτη τιμη γυρω στα 100 ευρω,με ενα ευχαριστο περιβαλον χρησης.Συγνωμη αν εγινα κουραστικος θα με βοηθησετε αρκετα.Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
παρότι είναι σούπερ δυνατό, δεν νομίζω ότι έχει και τόσο ευρεία γκάμα αρχείων όπως τα realtek based μηχανάκια...
Xtreamer proΓεια σας
Θελω και εγω μια βοηθεια αγορας. Παραθετω τα "ζητουμενα":
Ανεξαρτητως τιμης
Να παιρνει εσωτερικο 3,5 δισκο min 2TB
Να εχει ανεμιστηρα
Να παιζει οτι και να του πεταξω απο το δισκο του.
Να κανει downmix ολους τους ηχους στο HDMI και να δινει απλο DTS / Dolby απο Coaxial / Optical για τον ενισχυτη μου (Yamaha RX-V650)
Να εχει Ethernet και να μπορω να κανω map το δισκο του
BitTorrent Client, yoytube, picassa κλπ ειναι δευτερευοντα για μενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.