Συγκριτικο Media Players

Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Προς vadergr και λοιπούς συμφορουμήστες.

Προφανώς σταμάτησες να εκφέρεις τη γνώμη σου σχετικά με τα DUNE και σε μένα προσωπικά, λόγω του ότι εκνευρίστηκες από προηγούμενο ποστάρισμα.

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω τα εξής.Κανείς πιστεύω δεν απαγόρευσε σε κανέναν να εκφέρει την γνώμη του σχετικά με οποιοδήποτε μηχάνημα.
Το να βγαίνει κάποιος και να κατηγορεί τον άλλο, σαν "πωλητή" συγκεκριμένης εταιρίας είναι ...χοντροκομμένο(τουλάχιστον). Σε τελική ας έβγαινε να προτείνει, ότι αυτός θεωρεί καλύτερο.
Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος είναι "κολημένος" με κάτι συγκεκριμένο, μεγάλα παιδιά είμαστε και ζούμε και στον κόσμο της πληροφορίας.Μπορούμε να τις διασταυρώνουμε.

Αυτά από εμένα γιατί έχω την αίσθηση ότι σταμάτησες να ποστάρεις λόγω του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Δεν εχω σταματησει να ποσταρω φιλε μου.Το 3ημερο απλα ειχα περιορισμενη προσβαση.
Ισα ισα , μεσα στις γιορτες ετοιμαζω ενα ωραιο συγκριτικο απο δυο - τρια πολυ αξιολογα μηχανακια , ενα εκ των οποιων ειναι ολοκαινουργιο ...

Last edited:

Μπορείς να μου δώσεις κάποια εναλλακτική ακόμα;

Αν πάω σε αυτό Dune HD Duo http://dune-hd.com/hd_players/current/152-dune-hd-duo.html πιστεύεις ότι υπάρχει απόσβεση χρημάτων ή κάτι σε οικονομικό συμφέρει με την έννοια ότι δεν σε νοιάζει αν δεν σου "βγει" σαν αγορά.

Και κάτι ακόμα.Αν κατάλαβα καλά στους media players δεν έχει τόση σημασία η συσκευή αλλά οι αναβαθμίσεις.

Το duo μαλλον τα αξιζει τα λεφτα του συγκριτικα με ενα πχ D1.
Μονιμα πχ μπορεις να εχεις 4ΤΒ γεματα με ταινιες, να συνδεσεις οτι θες στις υπολοιπες 3 usb , να παιζεις απο δικτυο , και μελλοντικα να δεχτει και καρτες (ειναι οτι το ΜΑΧ απλα αντι για bd player εχουν βαλει ενα επιπλεον hdd bay).
Περιμενα να ειναι πιο ακριβο να πω την αληθεια.
Η κυκλοφορια του ομως θα αργησει, τελος Γεναρη στην καλυτερη περιπτωση (στο εξωτερικο).

Δεν εχω σταματησει να ποσταρω φιλε μου.Το 3ημερο απλα ειχα περιορισμενη προσβαση.
Ισα ισα , μεσα στις γιορτες ετοιμαζω ενα ωραιο συγκριτικο απο δυο - τρια πολυ αξιολογα μηχανακια , ενα εκ των οποιων ειναι ολοκαινουργιο ...

Ωραίος!

Το duo μαλλον τα αξιζει τα λεφτα του συγκριτικα με ενα πχ D1.
Μονιμα πχ μπορεις να εχεις 4ΤΒ γεματα με ταινιες, να συνδεσεις οτι θες στις υπολοιπες 3 usb , να παιζεις απο δικτυο , και μελλοντικα να δεχτει και καρτες (ειναι οτι το ΜΑΧ απλα αντι για bd player εχουν βαλει ενα επιπλεον hdd bay).
Περιμενα να ειναι πιο ακριβο να πω την αληθεια.
Η κυκλοφορια του ομως θα αργησει, τελος Γεναρη στην καλυτερη περιπτωση (στο εξωτερικο).

Aυτό τι λέει Dune HD Base 3.0; Ή επειδή είναι παλιό αξίζει να περιμένω τα νέα μοντέλα;

ΥΓ1
Μην :violent-smiley-030: αλλά τι είναι το bd player;
Blu-ray player;

Ναι, blu ray player.
Μην πας στο base.Ειναι ακριβως οτι και το Η1.Αν θες καλυτερα στο prime.
Θα σου στειλω πμ.
Παντως , δεν ξερω αν αξιζει να παει καποιος τωρα σε αγορα Η1/D1/B1.
Μετα το πρωτο τριμηνο θα βγουν τα H2/D2/B2 (πιθανες ονομασιες) με το νεο chipset 8646.
Οχι οτι τα Η1/D1 δεν αξιζουν ,απλα δεν ειναι ιδιαιτερα φθηνα .

Το ASUS O!PLAY HD2 το εχει κανεις?
Αν ναι, ας απαντησει στο δικο του thread.

Ποιο είναι το καλύτερο media player που υποστηρίζει AVCHD από camera Sony (όχι μόνο ξεχωριστά τα αρχεία αλλά συνολικά σαν ταινία), αναπαράγει από ethernet (λόγω ύπαρξης netgear NAS) και προσφέρει πλήρη πλοήγηση σε DVD/BD iso/menus ?

Ποιο είναι το καλύτερο media player που υποστηρίζει AVCHD από camera Sony (όχι μόνο ξεχωριστά τα αρχεία αλλά συνολικά σαν ταινία), αναπαράγει από ethernet (λόγω ύπαρξης netgear NAS) και προσφέρει πλήρη πλοήγηση σε DVD/BD iso/menus ?
Κανένα δεν τα κάνει ? :blush:
Βλέπω ότι το popcorn C200 αναφέρετε ότι έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή των AVCHD. Ισχύει ακόμα μετά το τελευταίο firmware? Το Α200 που λέτε ότι τα υποστηρίζει σωστά, κάνει την αναπαραγωγή βάζοντας 3-4sec ανάμεσα στα αρχεία ενός φακέλου ή παίζει όλη την ταινία χωρίς διακοπή? Γενικώς εαν γνωρίζετε κάποια πράγματα σχετικά με την υποστήριξη των AVCHD από κάμερα sony παρακαλώ να τα γράψετε!

Καλησπερα και χρονια πολλα.Επειδη το ψαχνω εδω και πολυ καιρο να αγορασω ενα media player εχω μπερδευτει παρα πολυ λογω που υπαρχουν πολλα τετοια μηχανακια.Απλα με ενδιαφερει να παιζει οσο γινεται τους πιο πολλους τυπους αρχειων βιντεο σε μια προσιτη τιμη γυρω στα 100 ευρω,με ενα ευχαριστο περιβαλον χρησης.Συγνωμη αν εγινα κουραστικος θα με βοηθησετε αρκετα.Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Καλησπερα και χρονια πολλα.Επειδη το ψαχνω εδω και πολυ καιρο να αγορασω ενα media player εχω μπερδευτει παρα πολυ λογω που υπαρχουν πολλα τετοια μηχανακια.Απλα με ενδιαφερει να παιζει οσο γινεται τους πιο πολλους τυπους αρχειων βιντεο σε μια προσιτη τιμη γυρω στα 100 ευρω,με ενα ευχαριστο περιβαλον χρησης.Συγνωμη αν εγινα κουραστικος θα με βοηθησετε αρκετα.Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Εγώ θα σου έλεγα να πεις περισσότερα για το τι θες να κάνει, ώστε να πάρεις πιο κατάλληλες απαντήσεις...
π.χ. θες να έχει δίσκο εσωτερικά?
θες να έχει δίκτυο?
..κλπ

για το live που ειπώθηκε, παρότι είναι σούπερ δυνατό, δεν νομίζω ότι έχει και τόσο ευρεία γκάμα αρχείων όπως τα realtek based μηχανάκια...

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

παρότι είναι σούπερ δυνατό, δεν νομίζω ότι έχει και τόσο ευρεία γκάμα αρχείων όπως τα realtek based μηχανάκια...

Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Που το εχεις ακουσει, γιατι και εγω περιμενω το πρωτο μου player που βασιζεται σε realtek, και με ενδιαφερει.

Επισης ξερεις ποιο εχει ποιο πολυ ευκρινεια ? τα sigma ή τα realtec.

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Eγώ που έχω WD Live,EGREAT Μ34Α από την μία και Xtreamer από την άλλη θα συμφωνούσα ότι το Xtreamer μου έχει παίξει περισσότερα από τα αρχεία που του έχω βάλει. Από την άλλη, το WD Live έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα εικόνας από το Xtreamer.

Γεια σας
Θελω και εγω μια βοηθεια αγορας. Παραθετω τα "ζητουμενα":

Ανεξαρτητως τιμης
Να παιρνει εσωτερικο 3,5 δισκο min 2TB
Να εχει ανεμιστηρα
Να παιζει οτι και να του πεταξω απο το δισκο του.
Να κανει downmix ολους τους ηχους στο HDMI και να δινει απλο DTS / Dolby απο Coaxial / Optical για τον ενισχυτη μου (Yamaha RX-V650)
Να εχει Ethernet και να μπορω να κανω map το δισκο του

BitTorrent Client, yoytube, picassa κλπ ειναι δευτερευοντα για μενα.

Γεια σας
Θελω και εγω μια βοηθεια αγορας. Παραθετω τα "ζητουμενα":

Ανεξαρτητως τιμης
Να παιρνει εσωτερικο 3,5 δισκο min 2TB
Να εχει ανεμιστηρα
Να παιζει οτι και να του πεταξω απο το δισκο του.
Να κανει downmix ολους τους ηχους στο HDMI και να δινει απλο DTS / Dolby απο Coaxial / Optical για τον ενισχυτη μου (Yamaha RX-V650)
Να εχει Ethernet και να μπορω να κανω map το δισκο του

BitTorrent Client, yoytube, picassa κλπ ειναι δευτερευοντα για μενα.
Xtreamer pro

Κατα αρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας πραγματικα αυτο το φορουμ βοηθαει πολυ.Τωρα οσο για εσωτερικο δισκο δε θα με ενδιεφερε διοτι προτιμω να ειναι γρηγορο το μηχανημα με ενα καλο menu.κ ουτε το δικτυο με ενδιαφερει τοσο.