Συγκριτικο Media Players

Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

με την πρωτη ευκαιρια θα το ψαξω πιο πολυ και θα σου πω αν τελικα εχει η οχι το χαρακτηριστικο που ψαχνεις..

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

με την πρωτη ευκαιρια θα το ψαξω πιο πολυ και θα σου πω αν τελικα εχει η οχι το χαρακτηριστικο που ψαχνεις..
:worshippy:
Θα χρειαστει να φτιαξεις 1 m3u και αν δεν εχεις, να κατεβασεις 4-5 βιντεοτραγουδα avi απο greekddl.com (γιατι ειναι 3-4 λεπτων το καθενα, και φυσικα δεν εχει νοημα να κανουμε πλαιλιστ με μεγαλου μηκους ταινιες!)

Και θυμισου, τοσο το πλειλιστ οσο και τα avi να ειναι στον εσωτερικο του δισκο.

Thanks again

Σε άλλο φορουμ διάβασα ότι παίζει τα digea...
Θημάσε σε ποιο?
Γιατι είμαι off topic ειναι τόσο ασχετο που ζητω από ένα mp να μπορεί να μου γράφει απο την tv?
Δηλαδή απορώ γιατί σαν επιπλέον χαρακτηριστικό δεν ενδιαφέρει και τόσο.
Εσείς με τι αντιγράφετε από tv ? Αν αντιγράφετε!

Γιατί να αντιγράψεις απο TV ? Τι θα κερδίσεις ?Ολες οι ταινίες υπάρχουν στο net με μακράν καλύτερη ποιότητα ακόμα και οι αγώνες

Γιατί να αντιγράψεις απο TV ? Τι θα κερδίσεις ?Ολες οι ταινίες υπάρχουν στο net με μακράν καλύτερη ποιότητα ακόμα και οι αγώνες
Ποιες είναι οι ποιότητες? Οι μορφες divx?

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Θημάσε σε ποιο?
Γιατι είμαι off topic ειναι τόσο ασχετο που ζητω από ένα mp να μπορεί να μου γράφει απο την tv?
Δηλαδή απορώ γιατί σαν επιπλέον χαρακτηριστικό δεν ενδιαφέρει και τόσο.

δεν έχω παρακολουθήσει από την αρχή την αναζήτησή σου αλλά αν ψάχνεις mp+DVB-T+pvr μπορείς να κοιτάξεις μεταξύ πολλών άλλων και αυτά...

playon, novatron, O2

Yπάρχουν και τα αντίστοιχα νήματα με εντυπώσεις μελών-κατόχων σε αυτή τη κατηγορία...

Για πιο οικονομικά με χειρότερες όμως επιδόσεις ως mps, μπορείς να δείς και στους δέκτες...

Νέος, ΠΟΛΥ δυνατός παίκτης αναμενεται στην αγορά, το AC Ryan Playon!HD 2.

Εχει δυο φοβερά χαρακτηριστικά, το USB 3.0 (το έχουμε ξαναδεί) και αναγνωση BD-ISO !!! (υποστηρίζεται αυτο απο αλλο mp ?). Aυτο σημαινει οτι το φορτώνουμε με το ISO αρχειο που παιρνουμε πχ με το AnyDVD HD και αυτο διαβαζει τα καταλλήλα m2ts αρχεία ή τι ?

Για να δουμε ...

Μετά από πολύ διάβασμα κατάφερα να μπερδευτώ εντελώς και να μην μπορώ να καταλήξω. Θέλω ένα media player που να έχει usb support για να συνδέω έναν Ιomega δίσκο που έχω αλλά να υποστηρίζει HD audio. Εννοείται ότι θα πρέπει να διαβάζει mkv, ελληνικούς υπότιτλους και να είναι 1080P.

Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω έναν ενισχυτή Cambrige Soundworks DTT 3500 ο οποίος υποστηρίζει Dolby Digital αλλά όχι DTS.

Υπάρχει κάποιο media player που να μετατρέπει το DTS σε ήχο 5.1 και όχι σε απλό stereo (dts downsampling)?

Δεν με ενδιαφέρει η υποστήριξη lan κτλ. Κατεβάζω ταινίες από το PC και τις γράφω σε εξωτερικό σκληρό για να τις δω στην τηλεόραση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επειδή το ψάχνε φίλος πρόσφατα νομίζω πως όχι...
Αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι, ας μας διαψεύσει...

Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις.

Από ότι κατάλαβα ο Popcorn A-200 είναι από τους καλύτερους, δυστυχώς όμως μου πέφτει κομματάκι ακριβώς. Κάτι σε φτηνότερο, χωρίς δικτυακές δυνατότητες?

Έχει δοκιμάσει κανείς τα Apacer AL670 και Egreat EG-R6B?

Για extreme sidewinder με βλέπω. Καταπληκτικό το φόρουμ σας δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα. :a0210:

Γιατί δεν μπορώ να βρω στην Ελλάδα να τον πουλάνε πουθενά?

Για extreme sidewinder με βλέπω. Καταπληκτικό το φόρουμ σας δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα. :a0210:

Γιατί δεν μπορώ να βρω στην Ελλάδα να τον πουλάνε πουθενά?

Γιατί δεν τον πουλάνε εδώ
Αγόρασέ το από τον κατασκευαστή