Κάποια υποστηρίζουν και NFS, με καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και πάλι ταχύτητες gigabit δεν θα δεις.
Papdoux προτιμω media player με εσωτερικο δισκο μονο και μονο για να αποφυγω τα σπασιματα την ωρα που παιζει, .
δεν ξέρω ποιο media player έχεις αλλά άμα έχει σπασίματα μέσω USB τότε σημαίνει ότι είτε ο δίσκος έχει πρόβλημα είτε το media player έχει πρόβλημα. Δε δικαιολογείτε πάντως σπασίματα σε παίξιμο ταινίας μέσω USB.Papdoux προτιμω media player με εσωτερικο δισκο μονο και μονο για να αποφυγω τα σπασιματα την ωρα που παιζει, που με το usb σε αυτο που εχω τωρα τα κανει. Αν ειναι να παιζω παλι με usb ας παρω ενα χωρις δισκο να τελειωνω.
εκτός όταν η εταιρία βγάζει buggy firmware που έχει χαλάσει το streaming μέσω NFSακόμα και με Player των 150 ευρώ π.χ. Xtreamer Pro , δεν έχεις καθόλου σπασίματα με streaming (μέσω NFS).
Θα βαρεθείς την ζωή σου με τα copy.....
Papdoux φιλε μου εχω ενα Icybox που το ειχα παρει προ τριετιας οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο παλιο. Και ναι μεσω usb ειχα και σπασιματα εικονας αλλα εχω την εντυπωση οτι επαιζε την εικονα χειροτερα γενικα. Μπορει και να ηταν ιδεα μου ομως το τελευταιο. Αν ρε παιδια ειναι τοσο καλο απο usb & network streaming γιατι να παρεις MP με εσωτερικο δισκο?
onlineN δεν εχω switch στο δικτυο μου. Στο router συνδεονται 2 pc και 2 laptops wireless και το MP με καλωδιο. Απο αυτα που λες να υποθεσω οτι με αλλο τροπο κανει μεταφορα αρχειων (Samba) και με αλλο streaming που ειναι ταχυτερος?
Φιλε μου το νουμερο αυτο ισχυε μονο σε περιπτωση που εκανα download κατι απο το internet ηδη. Οταν δεν εκανα download ανεβαζε το αρχειο με 2.1. Αλλωστε δεν νομιζω στα 3 τελευταια χρονια να αλλαξε δραματικα κατι ειδικα οσον αφορα το δικτυακο κομματι. Το θεμα μου ειναι το streaming γινεται κι αυτο μεσω Samba? κατι αλλο? Καλυτερο αποδεδειγμενα? Το Samba ξερω οτι ηταν ειναι και παραμενει αργο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.