ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ TEST 720p Vs 1080p

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ TEST 720p Vs 1080p

Τα δικά μου συμπεράσματα....?

1. Ο Τρυφωνίδης δεν ξέρει να βγάζει φωτογραφίες...
2. Οι προβολείς ζαλίζουν ...ενίοτε και πολύ μάλιστα (τώρα ποιός δεν ξέρω, εκείνος με τα καθρεφτάκια μη με ρωτάτε μάρκες)
3. Νόμιζα ότι ήμουν άρρωστος. Ευτυχώς είμαι απλά κρυωμένος. Υπάρχουν άλλοι σε κώμα, κατάκοιτοι, με ανήκεστο βλάβη κάτι τέτοιο
4. Η δική μου σύζυγος είναι καλομαθημένη. Υπάρχουν άλλες ηρωϊδες !
5. Το μπλουρει τελικά στα 650 ίσως να είναι και φτηνό
6. Τόσα προβόλια αυτό το σπίτι, ένα πολύμπριζο της προκοπής δεν είχε... Βάλαμε τρία τραινάκι γιά να φτάσουμε στα προβόλια.
7. Αντί να σβήνουν τον προβολέα, βάζανε μιά πλαστική θήκη από dvd στο φακό. Πως δεν πήραμε καμιά φωτιά....
8. Ό,τι και να ρωτούσα λάθος ήταν.... (το ίδιο ίσχυε και γιά το Δημοσθένη και το Ντοκατζή)
9. Είδαμε 43 φορές το starwars ΙΙΙ το οποίο ήταν μετά (λέει) το πρώτο που ήταν (λέει) το IV ???
10. Είδαμε 44 φορές την εισαγωγή του καζινό ρουαγιάλ με έναν τυρέμπορο στο ρόλο του Μποντ....
11. Μεταξύ των 43 και 44 επαναλήψεων δεν καταλάβαινα και πολλά πράγματα...
12. Είδαμε κάτι καρασκοτεινές σκηνές όπου έπρεπε να δούμε τις ζάρες στο παλτό ενός σερίφη (ή κάτι τέτοιο) ή κάτι κεραμίδια στο σκοτάδι με φόντο τον μισοτελειωμένο πύργο του Αιφελ
13. Είδαμε την αρχή από ένα έργο με ένα κόκκινο ζόμπι, που άρεσε πολύ στον Ντοκατζή
14. Ευτυχώς φάγαμε μιά νηστίσιμη πίτσα και δε χαλάσαμε τη νηστεία
15. Δεν χάσαμε το δρόμο
16. Αν με ρωτήσετε αν κατάλαβα κάτι από το όλο σετ είναι οτι περάσαμε καλά γιατί η παρέα ήταν πρώτη....

:flipout:

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ TEST 720p Vs 1080p

Τα δικά μου συμπεράσματα....?
μπλα μπλα μπλα..
Μπράβο Δημήτρη!!
Απο σένα και τον Ντοκ, δεν περίμενα όχι μόνο να γράψετε κάτι, αλλά ούτε καν να μπείτε στην κατηγορία των προβολέων.
Ηταν ένα σημαντικό βήμα.. (μάλλον για τις φωτογραφίες μπήκες ε?)

Για τον Δημοσθένη δε λέω τίποτα γιατί κόβει το μάτι του.. Περιμένω ..εναγωνίως την τοποθέτηση του!!

Μη τσιμπας ρε αλεξ...

Ωραία ήταν...
Σαν σινεμά.
Τώρα ποιό είχε 700 γραμμές και ποιό χίλιες...
Ευτυχώς δεν μας πιάνει το μικρόβιο.

1. Εντυπωσιάστηκα . Σαν τους ιθαγενείς με τα μπιχλιμπίδια που έφερναν μαζί τους οι άποικοι και οι κατακτητές .
2. Δεν κατάλαβα τίποτα . Ακου το μαύρο είναι καλύτερο στο χ μηχάνημα από το ψ μηχάνημα .
3. Αμα θελήσω να αγοράσω ( για το παιδί , όχι για μένα :flipout: ) θα πρέπει κάποιος να μου εξηγεί τις διαφορές με το δάχτυλο στην οθόνη´και να μου λέει τι πρέπει να δω . Αλλοιώς ( εκτός από κουφοί είμαστε και τυφλοί )
4. Και οι προβολάκηδες σαν τους χαϊεντάδες είναι . Πως λέμε γιά άκουσε πως παίζει αυτό το πλέιερ το ντο του κλαρινέτου σε σχέση με το άλλο πλέιερ - στην 25η ακρόαση καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι καταλαβαίνεις . Κάπως έτσι )
5 . Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι παιχνίδι πόκας έπαιζαν στον Bond . Ενα φύλλο από το χέρι και τέσσερα από το τραπέζι ; Ανήκουστο ( εάν κατάλαβα καλά ) . Ασε που σε μιά παρτίδα είχε δυο φούλ , ένα χρώμα και ένα φλος . Στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει μόνο με σημαδεμένη τράπουλα ) .
6. Το που συνδέεται κάθε προβολέας ( play station , HTPC ) μου φάνηκαν πιό κινέζικα από ότι πίστευα
7. Ο Αλβανός που παίζει τον Μπόντ , είναι Αλβανός στην καταγωγή ή όχι ;
8. Δεν απέδωσα καλά στο συγκριτικό γιατί με απασχολούσε , πάνω στο καλύτερο , ο Δημοσθένης που ήθελε να του αναλύσω τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε στην κατηγορία της μουσικής
9. Με τον τοπογράφο να μας καθοδηγεί , σιγά μην χάναμε τον δρόμο .
10. Το έργο με το κόκκινο τερατάκι ( περί του Hellboy πρόκειται ) το νοίκιασα την επομένη και το είδα σπίτι μου ( σε μιά 29άρα :bang: ) . Πολύ καλή ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τορο , ξεφεύγει από τις ταινίες του είδους , αφού προσεγγίζει τον ήρωα με τρυφερότητα και γούστο .
11. Τέλος καλό , όλα καλά . Αλλη μιά τέτοια συνάντηση και με βλέπω να αγοράζω

Μπραβο παιδες! Ωραια μαζωξη και καλη ευκαιρια για μινι-συγκριτικα (προβολεων ή/και σαγονιων!) :D

Σχετικα με το συγκριτικο 8720-epson μια-δυο παρατηρησεις, αν μου επιτρεπετε:
1) ο 8720 του Κωστα εχει το παλαιο firmware 1.04. Εχουν βγει απο τοτε 2-3 εκδοσεις (η τελευταια ειναι η 1.15) που βελτιωνουν την εικονα του προβολεα, ιδιαιτερα την καμπυλη gamma.
2) Δεν μπορει να βγει ασφαλες συγκριτικο συμπερασμα σε HD υλικο, εαν ο 1080 προβολεας (Epson) δεχεται 1080p σημα απο το PS3, και ο 720 προβολεας (8720) 1080i οποτε η ποιοτητα της εικονας χαλαει αφου πρεπει να γινει απο τον 8720 downscaling και deinterlacing (κατι που επισημανε και ο Κωστης). Ο μονος τροπος να γινει σωστα η συγκριση ειναι να βαλεις 2 HTPC με το ιδιο HD υλικο οπου το ενα να δινει στον Epson 1080p και στον Benq 720p. Με αυτα που εχω δει μεχρι σημερα, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι μπορει και να εχετε απο "ισοπαλια" μεχρι και αντιστροφα αποτελεσματα στην συγκριση των ιδιων προβολεων!

Μπραβο παιδες! Ωραια μαζωξη και καλη ευκαιρια για μινι-συγκριτικα (προβολεων ή/και σαγονιων!) :D

Σχετικα με το συγκριτικο 8720-epson μια-δυο παρατηρησεις, αν μου επιτρεπετε:
1) ο 8720 του Κωστα εχει το παλαιο firmware 1.04. Εχουν βγει απο τοτε 2-3 εκδοσεις (η τελευταια ειναι η 1.15) που βελτιωνουν την εικονα του προβολεα, ιδιαιτερα την καμπυλη gamma.
2) Δεν μπορει να βγει ασφαλες συγκριτικο συμπερασμα σε HD υλικο, εαν ο 1080 προβολεας (Epson) δεχεται 1080p σημα απο το PS3, και ο 720 προβολεας (8720) 1080i οποτε η ποιοτητα της εικονας χαλαει αφου πρεπει να γινει απο τον 8720 downscaling και deinterlacing (κατι που επισημανε και ο Κωστης). Ο μονος τροπος να γινει σωστα η συγκριση ειναι να βαλεις 2 HTPC με το ιδιο HD υλικο οπου το ενα να δινει στον Epson 1080p και στον Benq 720p. Με αυτα που εχω δει μεχρι σημερα, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι μπορει και να εχετε απο "ισοπαλια" μεχρι και αντιστροφα αποτελεσματα στην συγκριση των ιδιων προβολεων!
Τάκη, δεν έγινε σύγκριση με κριτήρια. Κρίναμε τις συσκευές σε ένα plug and play setup κάτι που είναι συνηθέστερο στην πράξη.
Εργαστηριακά ενδεχομένως μπορεί να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα και για τους δύο αλλά αυτό δεν ήταν το ζητούμενο.
Κρίναμε αυτό που βλέπαμε αλλάζοντας καλώδια. Αυτό ακριβώς που κάνει η πλειοψηφία των χρηστών. Κάτω απο ειδικές συνθήκες μπορεί να είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα. Η πλειονότητα των κατόχων βιντεοπροβολέων δεν διαθέτει HTPC και την ενδιαφέρουν τα απλά συμπεράσματα μας.

Ξαναλέω δεν πρόκειται για συγκριτικό με ειδικά κριτήρια και ειδικές συνθήκες. Εξάλλου ο Benq ήταν χρωματικά ρυθμισμένος, ενώ ο Epson όχι.
Ηταν μια συγκριτική προβολή, τέτοια που θα αρκούσε για τους περισσότερους παρευρισκόμενους ώστε να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα βλέποντας κάποιο από τα δύο μηχανήματα.

άσε ρε Τάκη που έψαχνες και λεπτομέρειες ακριβούς συγκριτικού...
εδώ είμασταν τρεις νοματαίοι παντελώς άσχετοι...
Αμα μας τα ξαναβάζανε αλλες 40 φορές γιά να δούμε και το καλώδιο, θα κάναμε ανάσταση εκεί πέρα....

...Αλεξ..supex ήτανε...-bye-

Ο Παναγιωτίδης κι ο Ντοκατζής σε συγκριτικό προβολέων; :grinning-smiley-043
Το θέμα παρακαλώ να καρφιτσωθεί....:flipout:

Το θέμα παρακαλώ να καρφιτσωθεί....:flipout:

:flipout::flipout:

Μπα, ακομα δεν εχει νοημα. Αμα αλλαξει ο Παναγιωτιδης την υπογραφη σε " τα πανελ σταματησαν στα ματερχορν" τοτε....:flipout::flipout:

Tελικά του Δημοσθένη του είπε κανείς ότι η ζαλάδα που είχε και ήθελε να βγει να πάρει αέρα, ήταν απλώς από την ευαισθησία του στον DLP;
Διότι αυτός νόμιζε ότι κάτι τον πείραξε και δεν αισθανόταν καλά.
Σαν τον Μάκη ένα πράγμα. :flipout:

Tελικά του Δημοσθένη του είπε κανείς ότι η ζαλάδα που είχε και ήθελε να βγει να πάρει αέρα, ήταν απλώς από την ευαισθησία του στον DLP;
Διότι αυτός νόμιζε ότι κάτι τον πείραξε και δεν αισθανόταν καλά.
Σαν τον Μάκη ένα πράγμα. :flipout:

Αμεσως εσυ.

Νηστευε ο ανθρωπος...-bye-

Επειδή οι μισοί έπαθαν ταραχή απο τους προβολείς και οι υπόλοιποι απο τις πίτσες να ολοκληρώσω:
Τις εντυπώσεις της βραδιάς έκλεψε ο μικρούλης Σάββας.
Λαλίστατος και κοινωνικότατος! Οχι σαν τον πατέρα του..:grinning-smiley-043

Αψογη και εξυπηρετικότατη η μισες Ποτακίδου!
Τζέντλεμαν ο χερ Ποτακίδης Κώστας.
Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία!!

Τον Δημοσθένη που τον βάζεις?
Ποιο ανορθόδοξο πάνελ έχει συναντήσει??

(προβάλαμε χιλιοπαιγμένες σκηνές και αυτοί αντι να ρωτήσουν ποιος προβολέας παίζει, ρωτούσαν ποιες είναι οι ταινίες.. :flipout:)