AlexT_
AVClub Fanatic
Ε όχι και συγκριτικό βρε Μιχάλη.Ε καλά είπαμε να κάνουμε συγκριτικό αλλά όχι κι έτσι.
Αφορμή για συνάντηση είναι..
Ε όχι και συγκριτικό βρε Μιχάλη.Ε καλά είπαμε να κάνουμε συγκριτικό αλλά όχι κι έτσι.
Τα δικά μου συμπεράσματα....?
1. Ο Τρυφωνίδης δεν ξέρει να βγάζει φωτογραφίες...
2. Οι προβολείς ζαλίζουν ...ενίοτε και πολύ μάλιστα (τώρα ποιός δεν ξέρω, εκείνος με τα καθρεφτάκια μη με ρωτάτε μάρκες)
3. Νόμιζα ότι ήμουν άρρωστος. Ευτυχώς είμαι απλά κρυωμένος. Υπάρχουν άλλοι σε κώμα, κατάκοιτοι, με ανήκεστο βλάβη κάτι τέτοιο
4. Η δική μου σύζυγος είναι καλομαθημένη. Υπάρχουν άλλες ηρωϊδες !
5. Το μπλουρει τελικά στα 650 ίσως να είναι και φτηνό
6. Τόσα προβόλια αυτό το σπίτι, ένα πολύμπριζο της προκοπής δεν είχε... Βάλαμε τρία τραινάκι γιά να φτάσουμε στα προβόλια.
7. Αντί να σβήνουν τον προβολέα, βάζανε μιά πλαστική θήκη από dvd στο φακό. Πως δεν πήραμε καμιά φωτιά....
8. Ό,τι και να ρωτούσα λάθος ήταν.... (το ίδιο ίσχυε και γιά το Δημοσθένη και το Ντοκατζή)
9. Είδαμε 43 φορές το starwars ΙΙΙ το οποίο ήταν μετά (λέει) το πρώτο που ήταν (λέει) το IV ???
10. Είδαμε 44 φορές την εισαγωγή του καζινό ρουαγιάλ με έναν τυρέμπορο στο ρόλο του Μποντ....
11. Μεταξύ των 43 και 44 επαναλήψεων δεν καταλάβαινα και πολλά πράγματα...
12. Είδαμε κάτι καρασκοτεινές σκηνές όπου έπρεπε να δούμε τις ζάρες στο παλτό ενός σερίφη (ή κάτι τέτοιο) ή κάτι κεραμίδια στο σκοτάδι με φόντο τον μισοτελειωμένο πύργο του Αιφελ
13. Είδαμε την αρχή από ένα έργο με ένα κόκκινο ζόμπι, που άρεσε πολύ στον Ντοκατζή
14. Ευτυχώς φάγαμε μιά νηστίσιμη πίτσα και δε χαλάσαμε τη νηστεία
15. Δεν χάσαμε το δρόμο
16. Αν με ρωτήσετε αν κατάλαβα κάτι από το όλο σετ είναι οτι περάσαμε καλά γιατί η παρέα ήταν πρώτη....
Μπράβο Δημήτρη!!Τα δικά μου συμπεράσματα....?
μπλα μπλα μπλα..
Τάκη, δεν έγινε σύγκριση με κριτήρια. Κρίναμε τις συσκευές σε ένα plug and play setup κάτι που είναι συνηθέστερο στην πράξη.Μπραβο παιδες! Ωραια μαζωξη και καλη ευκαιρια για μινι-συγκριτικα (προβολεων ή/και σαγονιων!)
Σχετικα με το συγκριτικο 8720-epson μια-δυο παρατηρησεις, αν μου επιτρεπετε:
1) ο 8720 του Κωστα εχει το παλαιο firmware 1.04. Εχουν βγει απο τοτε 2-3 εκδοσεις (η τελευταια ειναι η 1.15) που βελτιωνουν την εικονα του προβολεα, ιδιαιτερα την καμπυλη gamma.
2) Δεν μπορει να βγει ασφαλες συγκριτικο συμπερασμα σε HD υλικο, εαν ο 1080 προβολεας (Epson) δεχεται 1080p σημα απο το PS3, και ο 720 προβολεας (8720) 1080i οποτε η ποιοτητα της εικονας χαλαει αφου πρεπει να γινει απο τον 8720 downscaling και deinterlacing (κατι που επισημανε και ο Κωστης). Ο μονος τροπος να γινει σωστα η συγκριση ειναι να βαλεις 2 HTPC με το ιδιο HD υλικο οπου το ενα να δινει στον Epson 1080p και στον Benq 720p. Με αυτα που εχω δει μεχρι σημερα, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι μπορει και να εχετε απο "ισοπαλια" μεχρι και αντιστροφα αποτελεσματα στην συγκριση των ιδιων προβολεων!
Τσιμπάω, τσιμπάω..Μη τσιμπας ρε αλεξ...
Ο Παναγιωτίδης κι ο Ντοκατζής σε συγκριτικό προβολέων;
Το θέμα παρακαλώ να καρφιτσωθεί....![]()
Tελικά του Δημοσθένη του είπε κανείς ότι η ζαλάδα που είχε και ήθελε να βγει να πάρει αέρα, ήταν απλώς από την ευαισθησία του στον DLP;
Διότι αυτός νόμιζε ότι κάτι τον πείραξε και δεν αισθανόταν καλά.
Σαν τον Μάκη ένα πράγμα.![]()
Μα έφαγε νηστίσιμη πίτσα!
Τον Δημοσθένη που τον βάζεις?Ο Παναγιωτίδης κι ο Ντοκατζής σε συγκριτικό προβολέων;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.