ειμαι και γω χρηστης nova και θεωρω το ποσο αρκετα μεγαλο για αυτα που προσφερονται.Ωστοσο νομιζω πως δεν μπορουμε τις εταιριες παροχης δορυφορικων υπηρεσιων να τις συγκρινουμε με αυτες το εξωτερικο.ο αριθμος των συνδρομιτων νομιζω στην αγγλια ειναι πολλαπλασιος απο μας.Αρα η nova για να ειναι βιωσιμη σαν εταιρια χρειαζεται ενα χ ποσο.το ποσο το εξασφαλιζει απο διαφημισεις και συνδρομες.
οσοι περισσοτεροι συδρομητες τοσο περισσοτεροι μοιραζονται αυτο το χ ποσο αυτο και μειωνεται η συδρομη.
διορθωστε οπου νομιζεται τη σκεψη μου
Αγαπητε φιλε,
Δεν θα διορθωσω τη σκεψη σου απλα θα τη συπμληρωσω
Θα πω μοναχα δυο πραγματα.
Εχω ξαναγραψει οτι δεν ειναι μονο ο αριθμος συνδρομητων που συνηγορει στη τιμολογιακη πολιτικη. Ναι οι Αγγλοι εχουν 9000000 συνδρομητες, εχουν κατα μεσο ορο τουλαχιστο διπλασιο τουλαχιστο εισοδημα απο μας και η τιμη του full pack διαμορφωνεται στις 49 λιρες, περιπου 55 ευρα.
Οι Αλβανοι διπλα μας μηπως εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο απο το δικο μας? Εχουν υπηρεσιες υψηλης ευκρινειας και τιμη του full πακετου παρα μα παρα πολυ χαμηλη σε σχεση με τη δικη μας (Nova full pack). Εκει γιατι οι λιγοι συνδρομητες δεν πληρωνουν πολλα? Να σας πω γιατι . Γιατι τη μεγαλη συνδρομη απλα δεν μπορουν να την πληρωσουν.
Εδω λοιπον δεν φταιει ο μικρος αριθμος συνδρομητων που διαμορφωνει τα τιμολογια της Nova.
Λες φιλε μου παραπανω οτι οι περισσοτεροι συνδρομητες μοιραζονται το χ ποσο. Αυτο δεν ειναι καθολου μα καθολου αληθες.
Συμφωνα με τη Nova ο αριθμος των συνδρομητων της παρουσιαζει αυξηση αρα η τιμη της ανα μηνα θα επρεπε αναλογικα να μειωνεται. Βλεπετε εσεις καμμια μειωση? Γιατι εγω βλεπω μονο αυξησεις.
Και θα τελειωσω λεγοντας σας μια τελευταια σκεψη.
Μην περιμενετε σ αυτον τον τοπο ποτε μειωσεις. Οταν η αναπτυξη στην Ελλαδα χτυπουσε κοκκινο ειδατε πουθενα αυξηση μισθων? ΟΧΙ
Τωρα που εχουμε ομως αρνητικη αναπτυξη καλουμαστε εμεις να πληρωσουμε τα σπασμενα.
Αυτο ο απλος λαος το λεει τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας.
Σ αυτον λοιπον τον τοπο που ζουμε που επισης ζει και βασιλευει ο μοναδικος στον κοσμο νομος περι ευθυνης υπουργων δεν θα υπαρξει ποτε υγιης ανταγωνισμος γιατι απλα αν υπαρξει δευτερος στο παιχνιδι τοτε θα εχουμε παλι ΚΑΡΤΕΛ
Καλημερα σε ολα τα παιδια