ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΕΑΡΟΥ "ΧΑΚΕΡ" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ειμαι και γω χρηστης nova και θεωρω το ποσο αρκετα μεγαλο για αυτα που προσφερονται.Ωστοσο νομιζω πως δεν μπορουμε τις εταιριες παροχης δορυφορικων υπηρεσιων να τις συγκρινουμε με αυτες το εξωτερικο.ο αριθμος των συνδρομιτων νομιζω στην αγγλια ειναι πολλαπλασιος απο μας.Αρα η nova για να ειναι βιωσιμη σαν εταιρια χρειαζεται ενα χ ποσο.το ποσο το εξασφαλιζει απο διαφημισεις και συνδρομες.
οσοι περισσοτεροι συδρομητες τοσο περισσοτεροι μοιραζονται αυτο το χ ποσο αυτο και μειωνεται η συδρομη.
διορθωστε οπου νομιζεται τη σκεψη μου

Όσο μας παρέχουν υπερτιμημένες υπηρεσίες και κλειδώματα κάρτας - δέκτη και άλλες πατέντες που έχουν εφεύρει, τόσο θα αυξάνει η πειρατεία. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα έχει παραγίνει το κακό. 60 ευρώ το μήνα παραείναι πολλά για τις παροχές τους. Χιλλιοειπωμένες κουβέντες αλλά ισχύουν.

Για να μην πουμε 68 ευρα αν βαλουμε και τα ....εκπαιδευτικα στο λογαριασμο που ακουστε να κουφαθειτε χρεωνουν 10 ευρω το μηνα αλλα 4 ευρω την ημερα:flipout:

πάντως η λέξη χάκερ για κάποιον που κάνει card sharing είναι πολύ αστεία!

Για να μην πουμε 68 ευρα αν βαλουμε και τα ....εκπαιδευτικα στο λογαριασμο που ακουστε να κουφαθειτε χρεωνουν 10 ευρω το μηνα αλλα 4 ευρω την ημερα:flipout:

το πόσο κοστολογεί ο καθένας το προιόν του ή την υπηρεσία του είναι προσωπικό θέμα. είμαι σίγουρος ότι θα ήταν φθηνότερο το προιόν αν "έβγαινε" η εταιρία.
πολύ περισσότερο με ενοχλεί η παραπλανητική διαφήμιση με 19,90 το μήνα και η υποχρεωτική πληρωμή της ερτ παρά η τιμή της νόβα.

Απάντηση: Re: ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΕΑΡΟΥ "ΧΑΚΕΡ" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ειμαι και γω χρηστης nova και θεωρω το ποσο αρκετα μεγαλο για αυτα που προσφερονται.Ωστοσο νομιζω πως δεν μπορουμε τις εταιριες παροχης δορυφορικων υπηρεσιων να τις συγκρινουμε με αυτες το εξωτερικο.ο αριθμος των συνδρομιτων νομιζω στην αγγλια ειναι πολλαπλασιος απο μας.Αρα η nova για να ειναι βιωσιμη σαν εταιρια χρειαζεται ενα χ ποσο.το ποσο το εξασφαλιζει απο διαφημισεις και συνδρομες.
οσοι περισσοτεροι συδρομητες τοσο περισσοτεροι μοιραζονται αυτο το χ ποσο αυτο και μειωνεται η συδρομη.
Αγαπητέ αν δεν έμπαινε στο παιχνίδι του ανταγωνισμού για την εξασφάλιση των υπερτιμημένων ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα και οι συνδρομή πολύ φθηνότερη και προσιτή.

Πάντως προτιμώ να μπαίνει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού η νοβα και ας κάνει την συνδρομή της και 200 ευρώ...άλλωστε δεν μας υποχρεώνει κανένας να βάλουμε....
Παρά να μπαίνει η ΕΡΤ για να πάρει Ολυμπιακό-Παναθηναικό όπως έγινε στο παρελθόν...ξοδεύοντας δις από την τσέπη μας με μοναδικό σκοπό να ανεβάσει λίγο τα νούμερα μήπως και δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ontopic τώρα.
Απλά την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι.
Δεν μπορούν να τους κυνηγήσουν όλους, και ειδικά τους σερβιτόρους του εξωτερικού μάλλον δεν θα τους ακουμπήσουν. Κανα δυο στην Ελλάδα και να ακολουθούν ανακοινώσεις που θα φοβίζουν τους wanabe "hacker" είναι αρκετοί.

παιδια οσο εχει τη συνδρομη της στα υψη παντα θα υπαρχει κλεψιμο.
και στο κατω-κατω τι αξιολογα καναλια βλεπει καποιος που ειναι συνδρομητης; νομιζω τιποτα σε σχεση με τα υπολοιπα ευρωπαικα πακετα

σωστα τα λεει πιο πανω ο φιλος
και 200 eura να κοστιζει δεν μας πειραζει καθολου,απλα δεν επιλεγω.
την ερτ και τις π@#$@ καθε μηνα που πληρωνουμε πρεπει να μας ενοχλει...

Αγαπητε φιλε,
Δεν θα διορθωσω τη σκεψη σου απλα θα τη συπμληρωσω
Θα πω μοναχα δυο πραγματα.
Εχω ξαναγραψει οτι δεν ειναι μονο ο αριθμος συνδρομητων που συνηγορει στη τιμολογιακη πολιτικη. Ναι οι Αγγλοι εχουν 9000000 συνδρομητες, εχουν κατα μεσο ορο τουλαχιστο διπλασιο τουλαχιστο εισοδημα απο μας και η τιμη του full pack διαμορφωνεται στις 49 λιρες, περιπου 55 ευρα.
Οι Αλβανοι διπλα μας μηπως εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο απο το δικο μας? Εχουν υπηρεσιες υψηλης ευκρινειας και τιμη του full πακετου παρα μα παρα πολυ χαμηλη σε σχεση με τη δικη μας (Nova full pack). Εκει γιατι οι λιγοι συνδρομητες δεν πληρωνουν πολλα? Να σας πω γιατι . Γιατι τη μεγαλη συνδρομη απλα δεν μπορουν να την πληρωσουν.
Εδω λοιπον δεν φταιει ο μικρος αριθμος συνδρομητων που διαμορφωνει τα τιμολογια της Nova.
Λες φιλε μου παραπανω οτι οι περισσοτεροι συνδρομητες μοιραζονται το χ ποσο. Αυτο δεν ειναι καθολου μα καθολου αληθες.
Συμφωνα με τη Nova ο αριθμος των συνδρομητων της παρουσιαζει αυξηση αρα η τιμη της ανα μηνα θα επρεπε αναλογικα να μειωνεται. Βλεπετε εσεις καμμια μειωση? Γιατι εγω βλεπω μονο αυξησεις.
Και θα τελειωσω λεγοντας σας μια τελευταια σκεψη.
Μην περιμενετε σ αυτον τον τοπο ποτε μειωσεις. Οταν η αναπτυξη στην Ελλαδα χτυπουσε κοκκινο ειδατε πουθενα αυξηση μισθων? ΟΧΙ
Τωρα που εχουμε ομως αρνητικη αναπτυξη καλουμαστε εμεις να πληρωσουμε τα σπασμενα.
Αυτο ο απλος λαος το λεει τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας.
Σ αυτον λοιπον τον τοπο που ζουμε που επισης ζει και βασιλευει ο μοναδικος στον κοσμο νομος περι ευθυνης υπουργων δεν θα υπαρξει ποτε υγιης ανταγωνισμος γιατι απλα αν υπαρξει δευτερος στο παιχνιδι τοτε θα εχουμε παλι ΚΑΡΤΕΛ
Καλημερα σε ολα τα παιδια

Last edited:
Ναι ρε παιδιά τι σχέση έχει το μεγεθος του πληθυσμού και οι αναφορά στην Αγγλία και άλλα μεγάλα κράτη. Τα δικαιώματα πάνε βάση πληθυσμιακής κάλυψης και δεν υπάρχει μια τιμή προϊόντος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Απλά εδώ υπάρχουν οι έξυπνοι-ΝΟΒΑ και τα κορόιδα-καταναλωτές.

Απάντηση: Re: ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΕΑΡΟΥ "ΧΑΚΕΡ" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ναι ρε παιδιά τι σχέση έχει το μεγεθος του πληθυσμού και οι αναφορά στην Αγγλία και άλλα μεγάλα κράτη. Τα δικαιώματα πάνε βάση πληθυσμιακής κάλυψης και δεν υπάρχει μια τιμή προϊόντος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Απλά εδώ υπάρχουν οι έξυπνοι-ΝΟΒΑ και τα κορόιδα-καταναλωτές.

Εκτός από τα δικαιώματα το κόστος περιλαμβάνει και τις υποδομές και τους δορυφόρους, αυτά τα κόστη δεν είναι ίδια; Αλλά και για το κόστος των δικαιωμάτων, για την τιμολόγηση εκτός του μεταβλητού μέρους της τιμής που βασίζεται στη πληθυσμιακή κάλυψη υπάρχει και σταθερό μέρος ανεξαρτήτως αυτής. Σε αυτό που έχει πολύ δίκιο ο Αλεξ είναι στο θέμα του υπερτιμημένων δικαιωμάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά στη χώρα που ζούμε παίδες αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει το 90% του πληθυσμού. Εχω ξαναγράψει ότι είναι λάθος να κρίνουμε το σύνολο από αυτά που συζητούμε εδώ, εμείς.

Αναφορικά δε με τα κέρδη, δεν θυμάμαι να έχω δεί τίποτα υπερκέρδη από την νοβα τόσα χρόνια.

Re: Απάντηση: ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΕΑΡΟΥ "ΧΑΚΕΡ" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

να δεις που καποτε θα μας πουνε και μα*ακ*ς λεει ενα τραγουδι του γιαννη....
Δυστυχώς έτσι μας έχουν αποκαλέσει εδώ και καιρό. Η πλάκα είναι οτι πλέον τους λέμε και ευχαριστώ. Και μη χειρότερα...

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΕΑΡΟΥ "ΧΑΚΕΡ" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Σε αυτό που έχει πολύ δίκιο ο Αλεξ είναι στο θέμα του υπερτιμημένων δικαιωμάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά στη χώρα που ζούμε παίδες αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει το 90% του πληθυσμού.

Το 50% και αν...

Τηλεμετρήσεις για το διάστημα 30/3-5/4/2009
# Ημερομηνία Ώρα Τίτλος Κανάλι TML Μερίδιο
1 1/4/2009 22:32 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β'ΗΜΙΧ. MEGA 23,2 48,4
2 3/4/2009 22:23 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ MEGA 21,3 46,9
3 1/4/2009 21:22 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α'ΗΜΙΧ. MEGA 21,0 44,5
4 31/3/2009 21:17 ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ MEGA 19,5 43,1
5 30/3/2009 21:07 Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ MEGA 18,2 41,0

http://tv.pathfinder.gr/audit

Έχει σταματήσει το ελληνικό πρωτάθλημα να κάνει ψηλά νούμερα, οπότε τόσα εκατομμύρια που δίνουν τα διάφορα κανάλια είναι σίγουρα πολλά...
Αν ο αγώνας δεν είναι "ντέρμπι", ζήτημα να πιάσει το 20%...

Αγαπητε φιλε,
Δεν θα διορθωσω τη σκεψη σου απλα θα τη συπμληρωσω
Θα πω μοναχα δυο πραγματα.
Εχω ξαναγραψει οτι δεν ειναι μονο ο αριθμος συνδρομητων που συνηγορει στη τιμολογιακη πολιτικη. Ναι οι Αγγλοι εχουν 9000000 συνδρομητες, εχουν κατα μεσο ορο τουλαχιστο διπλασιο τουλαχιστο εισοδημα απο μας και η τιμη του full pack διαμορφωνεται στις 49 λιρες, περιπου 55 ευρα.
Οι Αλβανοι διπλα μας μηπως εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο απο το δικο μας? Εχουν υπηρεσιες υψηλης ευκρινειας και τιμη του full πακετου παρα μα παρα πολυ χαμηλη σε σχεση με τη δικη μας (Nova full pack). Εκει γιατι οι λιγοι συνδρομητες δεν πληρωνουν πολλα? Να σας πω γιατι . Γιατι τη μεγαλη συνδρομη απλα δεν μπορουν να την πληρωσουν.
Εδω λοιπον δεν φταιει ο μικρος αριθμος συνδρομητων που διαμορφωνει τα τιμολογια της Nova.
Λες φιλε μου παραπανω οτι οι περισσοτεροι συνδρομητες μοιραζονται το χ ποσο. Αυτο δεν ειναι καθολου μα καθολου αληθες.
Συμφωνα με τη Nova ο αριθμος των συνδρομητων της παρουσιαζει αυξηση αρα η τιμη της ανα μηνα θα επρεπε αναλογικα να μειωνεται. Βλεπετε εσεις καμμια μειωση? Γιατι εγω βλεπω μονο αυξησεις.
Και θα τελειωσω λεγοντας σας μια τελευταια σκεψη.
Μην περιμενετε σ αυτον τον τοπο ποτε μειωσεις. Οταν η αναπτυξη στην Ελλαδα χτυπουσε κοκκινο ειδατε πουθενα αυξηση μισθων? ΟΧΙ
Τωρα που εχουμε ομως αρνητικη αναπτυξη καλουμαστε εμεις να πληρωσουμε τα σπασμενα.
Αυτο ο απλος λαος το λεει τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας.
Σ αυτον λοιπον τον τοπο που ζουμε που επισης ζει και βασιλευει ο μοναδικος στον κοσμο νομος περι ευθυνης υπουργων δεν θα υπαρξει ποτε υγιης ανταγωνισμος γιατι απλα αν υπαρξει δευτερος στο παιχνιδι τοτε θα εχουμε παλι ΚΑΡΤΕΛ
Καλημερα σε ολα τα παιδια

Είναι πολύ απλό, ο κάθε ένας που πιθανών έχει πολιτικά γνωστούς τον αφήνουν να κάνει παιχνίδι μόνος του (μονοπώλιο βλεπε N@va) και όταν μεγαλώσει σαν επιχείρηση μετά την βλέπει ότι είναι κάποιος και σου λέει: "εγώ δεν χαμηλώνω τις τιμές γιατί δε με συμφέρει να δουλεύω να επενδύω (χαχαχα) και να βγάζω μόνο τόσο λίγα....αν είναι έτσι να το παρατήσω να ασχοληθώ με τίποτα άλλο που να μου αποδίδει περισσότερα"

Αυτή είναι η λογική των managers παίδες, πως απλά θα βγάζουν περισσότερα, το λεγόμενο "καλιο λίγα και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι" δεν τους αγγίζει.

Οπότε γιατί να μειώσει τη συνδρομή ? Καταρχάς δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτούν απλά να το κάνουν, όχι να το κάνουν !!!

Αυτή είναι η λογική των managers παίδες, πως απλά θα βγάζουν περισσότερα, το λεγόμενο "καλιο λίγα και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι" δεν τους αγγίζει.

:a0210:
συμφωνω

Καλησπέρα,

Θα ήθελα & πάλι να ρωτήσω για τα νούμερα. Τα έγραψα στο blog μου αλλά θέλω να τα κάνω re-post γιατί σύμφωνα με αυτά που διάβασα.. ισχύουν τα εξής:

Θα ήθελα όμως να εστιάσω λίγο στα νούμερα που παρουσιάζει το άρθρο. Τα νούμερα που παρουσιάζονται στα διάφορα άρθρα, φτάνουν στα 30.520.000,00 . Προσωπικά θεωρώ το νούμερο ασύλληπτο για 511 παράνομες συνδέσεις. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: (511 * 60) * 12 = 367.920,00 . Τόσα τα βγάζω εγώ με τα απλά μαθηματικά που έμαθα στο δημοτικό. Πως λοιπών οι δηλώσεις μιλούν για “ζημιές του δημοσίου” που φτάνουν τα 30+ εκ. ;
Να τα λεφτά που λέει κι ο Λαζόπουλος! Εδώ χάθηκαν, βρήκαμε την μαύρη τρύπα της Ελληνικής οικονομίας! χαχαχα! Αν η NOVA φορολογείται ας πούμε 25%, αφού όπως αναφέρεται, υπάρχει ειδική σύμβαση με το δημόσιο, η Forthnet, που έχει αγοράσει την NOVA χάνει, μπορεί να δηλώσει ότι χάνει ένα σύνολο τζίρου: 30.520.000,00 / 0,25 = 122.080.000,00 . Ο επίσημος τζίρος της Forhnet είναι 211.757.000,00 το 2008. Δηλαδή, η Forthnet χάνει το το 58% του τζίρου της από την παράνομη δορυφορική πειρατεία; Είμαστε σοβαροί;

Με αυτήν την λογική, πρέπει να υποθέσω ότι υπάρχουν: 211.757.000,00 / (60 * 12) ~ 294.107 παράνομοι συνδρομητές!

Έτσι υπολογίζουν το έξοδο, στα πόσα χάνει το δημόσιο;

Έχουν δίκιο αυτοί που γράφουν στο forum ότι το cardsharing under payment είναι απαράδεκτο. Αλλά ας μην δίνουμε στο πρόβλημα την διάσταση που θέλει η ΧΥ provider... Ας του δώσουμε την πραγματική του.

Επίσης, αυτό που δεν ξέρω είναι αν συμφέρει στην NOVA να κυνηγήσει π.χ. αυτούς που έχουν πιάτα σε πολυκατοικίες και μοιράζουν σε όλους, κλπ. Προσωπικά πιστεύω ότι θα βγει με πολύ μικρότερη βάση συνδρομητών αν συνεχίσει το κυνηγητό.

Αντί να πάρει η ακατανόμαστη λίγο απο τον χαρακτήρα της 4νετ, έγινε η 4νετ σαν τα μούτρα της ακατανόμαστης...