Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

για το φιλο #theios#
τελικα τα λαμβανεις τωρα τα ψηφιακα της Digea με την 40w4000?

Δυστηχως ακομα οχι. Το scan εχει γινει πλεον καθημερινη συνηθεια..
Περιμενω μηπως αλλαξει κατι απο πλευρας digea οπως προαναφερθηκε.
Σε καθε περιπτωση θα σας ενημερωσω.

Αν είναι καθαρά θέμα ευαισθησίας (ή παρτίδας) tuner,δύσκολα θα γίνει κάτι,καθώς τα νεώτερα μοντέλα της εταιρίας φαίνεται δεν έχουν πρόβλημα...και θα είναι πρόβλημα να φτιάξουν στην Digea το ένα,και να χαλάσει λήψη στα νεώτερα μοντέλα ,δεν έχει νόημα...

Ο λόγος πάντως που επικαλείται η Sony δεν πρέπει να ισχύει,γιατί σε πρόσφατο test εξωτερικών δεκτών με λήψη ίδιων προδιαγραφών πληροφορίας σήματος (ΝΙΤ όπως το λαμβάνουν οι περσινές σειρές W και E Sony) αναφέρετε ότι ανοίγουν τα κανάλια κανονικά (εκτός αν λειτουργούν διαφορετικά οι εξωτερικοί δέκτες).

Ελπίζω να μπορεί να γίνει κάτι με αναβάθμιση λογισμικού.

Δηλαδη Λεωνιδα (ερωτω γιατι εχω w4000) κανει ο MPEG4 δεκτης (δηλαδη το σημα που εκπεμπεται ειναι MPEG4;) η να παρουμε αλλο δεκτη;
Γιατι βασει των οσων εχεις γραψεις ΔΕΝ θα γινουν εκπομπες σε mpeg4 ,τελικα ειχες κανει λαθος ;Ερωτω ετσι ,για να μην παρεξηγηθω
Γιατι αν δεν εκπεμπουν σε MPEG4 οπως εσυ υποστηριζες θα χρειαστω εξωτερικο δεκτη με το τυπο σηματος που εκπεμπει η Digea

σε επικοινωνια με τεχνικο της Digea σας ενημερωνω οτι
1.θα γινει εκπομπη με τα νεα μηχανηματα (της σισκο) την
ερχομενη δευτερα 9-11-09 με ολες της προδιαγραφες(ΝΙΤ)
2. ισως αυριο 2-11-09 να γινει δοκιμη με τον υπαρχοντα εξοπλισμο ,εκπομπης ΝΙΤ
3.καποιες σειρες της ΣΟΝΥ δεν χρειαζονται ΝΙΤ για να κατεβασουν τα ψηφιακα της Digea.(ενημερωση απο τη SONY)
4.για την W4000 θα δοθει μεσω internet αναβαθμιση firmware ειδικα για Ελλαδα(ενημερωση απο τη SONY) αν δεν
λυθει το προβλημα με την Digea.

Δηλαδη Λεωνιδα (ερωτω γιατι εχω w4000) κανει ο MPEG4 δεκτης (δηλαδη το σημα που εκπεμπεται ειναι MPEG4;) η να παρουμε αλλο δεκτη;
Γιατι βασει των οσων εχεις γραψεις ΔΕΝ θα γινουν εκπομπες σε mpeg4 ,τελικα ειχες κανει λαθος ;Ερωτω ετσι ,για να μην παρεξηγηθω
Γιατι αν δεν εκπεμπουν σε MPEG4 οπως εσυ υποστηριζες θα χρειαστω εξωτερικο δεκτη με το τυπο σηματος που εκπεμπει η Digea

Nα διαβάζεις καλύτερα τι γραφετε εδώ μέσα και να μην επανέρχεσαι στα ίδια .Εξάλλου έχεις πει κατά καιρούς ότι γνωριζεις καλύτερα τι θα γίνει στο μέλλον...-bye-

3.καποιες σειρες της ΣΟΝΥ δεν χρειαζονται ΝΙΤ για να κατεβασουν τα ψηφιακα της Digea.(ενημερωση απο τη SONY)
4.για την W4000 θα δοθει μεσω internet αναβαθμιση firmware ειδικα για Ελλαδα(ενημερωση απο τη SONY) αν δεν

Δεν ξέρω τι σου είπαν,αλλά και τώρα γίνεται εκπομπή με όλες τις προδιαγραφές ΝΙΤ όπως γράφουν τα περιοδικά,απλά ο κάθε δέκτης επιλέγει πληροφορίες ανάλογα προφανώς κάποια πράγματα,κάτι παρόμοιο που άλλες τηλεοράσεις γράφουν περισσότερες πληροφορίες και άλλες όχι,περί σήματος κλπ

Για περί Sony είχα προτρέψει ενημέρωση και από άλλους να τσεκάρουν και από εξουσιοδοτημένα τι όντως ισχύει ,γιατί δεν αφορά μόνο την περσινή σειρά W αλλά και την Ε γιατί οι πολυεθνικές εταιρίες επίσημα σπάνια παραδέχονται λάθη....

Φίλε anavati σήμερα όντως φαίνεται κάτι να συνέβει με το σήμα και πλέον δεν λαμβάνει κανείς εικόνα πουθενά ενώ το σήμα υπάρχει. Είδα το μήνυμά σου και το συνδύασα ....
Κάτι φαίνεται να κινείται , εκτός αν δεν πρόκειται για δοκιμές αλλά πραγματικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση απο τα κεντρικά.

Ελπίζω μην έφτιαξαν κάτι και χάλασαν για κάποιους άλλους κάτι άλλο.

Δεν καταλαβαίνω όμως τι λόγο έχει μια διακοπή,έστω και να δοκιμάζουν κάποια μηχανήματα ή οτιδήποτε τεχνικό θέμα υπάρχει.

Υποτίθεται σύμφωνα με την εταιρία οι εκπομπές έχουν αρχίσει κανονικά οπότε δεν υπάρχει backup για οποιοδήποτε πρόβλημα;

Γεια σας. Εχω κάνει την ερώτηση στο παρελθόν αλλά δεν υπήρχε... ειδική απάντηση, παρά μόνο γενική και αόριστη.
Η ερώτηση είναι: «Για εμάς που είμαστε συνδρομητές της ON TELECOMS και έχουμε τον αποκωδικοποιήτη της εταιρείας, ο οποίος πιάνει τα ψηφιακά της ΕΡΤ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ MPEG-2 ή MPEG-4 (δε φωνάζω, έμφαση δίνω); Θα πιάνουμε και τα κανάλια της DIGEA ή όχι και θα χρειαστεί να αγοράσουμε -ΚΑΙ ΑΛΛΟ- αποκωδικοποιητή;»

Την απάντηση θα πρέπει να σου δώσει κάποιος που έχει τον αποκωδικοποιητή και λαμβάνει σήμα σε MPEG-4.
Προφανώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ακόμα, ίσως γιατί η ΟΝ δεν δραστηριοποιείται στις περιοχές που εκπέμπεται τέτοιο σήμα.

Σας ειχα πει οτι η g10 μου δεν επιανε τα ψηφιακα καναλια ε?
Προχτες αγορασα μια panasonic lcd 32αρα για τη μανα μου η οποια επισης εχει mpeg4 ενσωματομενο.
Γιααα μαντεψτε..............................
Ακριβωωςς....ουτε αυτη πιανει τα ψηφιακα:twoguns:
Δεν αντεξα λοιπον και πηρα τηλ την επισημε αντιπροσωπεια
Η απαντηση τους?
Κανε reset στη τηλεοραση,και στα αρχικα σεταρισματα δηλωσε χωρα την γερμανια...........και θα τα πιασει:twoguns:
Η μεγαλη μου βλακεια ξερετε πια ηταν? Οτι το εκανα ενω ηξερα πως λεει μπαρουφες ο τυπος,και φυσικα τιποτα,και αντε παλι απο την αρχη το σεταρισμα ρυθμισεων στην τηλεοραση:twoguns::twoguns:

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα χθες για Monitor PC την Philips 221T1 από τον Κοτσώβολο στο mall ο οποίος την έχει προσφορά και δοκίμασα την λήψη των ψηφιακών της digea στο Μελίσσι Κορινθίας όπου διαμένω. Η λήψη είναι ΑΨΟΓΗ και ενώ η κεραία δεν είναι καν γυρισμένη προς το Ξυλόκαστρο (μοναστήρι) αλλά βλέπει προς Λουτράκι!!! Δοκίμασα επίσης σύγκριση από αντίστοιχα κανάλια μέσω Nova και μπορώ να σας πω ότι η ποιότητα από Digea είναι εμφανώς καλύτερη.....

MPEG4 αποκωδικοποίηση συμβατή με DIGEA λοιπόν...
Και ότι ενδιαφερόμουν να αγοράσω νέο PC monitor :a0210:
Πιάνει και τα MPEG2 μήπως?

Πιάνει και τα MPEG2 μήπως?

Υποθέτω θα τα πιάνει.... Δεν ξέρω αν στην περιοχή εκπέμπει η ΕΡΤ τα ψηφιακά......
Εγώ δεν τα πιάνω ούτε με την 37PX80E η οποία έχει ενσωματωμένο mpeg-2 αλλά δεν ξέρω μήπως πρέπει να γυρίσω την κεραία προς το Ξυλόκαστρο.... Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει λήψη των ψηφιακών της ΕΡΤ στην περιοχή?

Πάντως σου κόστισε πολύ φθηνά -(179 ???:award:)-από όσο έψαξα και είδα.
Πολύ καλή αγορά,μπράβο...
Ισχύει ακόμη η προσφορά?

Η προσφορά ισχύει μέχρι και σήμερα αλλά οι Philips 221Τ1 εξαντλήθηκαν από την Πέμπτη!! Εγώ πετάχτηκα από την δουλειά μου Πέμπτη πρωί κατά τις 10 και πρόλαβα αλλά τα κομμάτια έφευγαν δυο -δυο μέχρι και τρία μαζί είδα. Χαμός....

Κρίμα,αναμονή λοιπόν μέχρι να έχω πληροφορίες για τη συμβατότητα και άλλων HD TV-monitors,όπως αυτών της LG και Samsung.
Καλορίζικη!