Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Σας ειχα πει οτι η g10 μου δεν επιανε τα ψηφιακα καναλια ε?
Προχτες αγορασα μια panasonic lcd 32αρα για τη μανα μου η οποια επισης εχει mpeg4 ενσωματομενο.
Γιααα μαντεψτε..............................
Ακριβωωςς....ουτε αυτη πιανει τα ψηφιακα:twoguns:
Δεν αντεξα λοιπον και πηρα τηλ την επισημε αντιπροσωπεια
Η απαντηση τους?
Κανε reset στη τηλεοραση,και στα αρχικα σεταρισματα δηλωσε χωρα την γερμανια...........και θα τα πιασει:twoguns:
Η μεγαλη μου βλακεια ξερετε πια ηταν? Οτι το εκανα ενω ηξερα πως λεει μπαρουφες ο τυπος,και φυσικα τιποτα,και αντε παλι απο την αρχη το σεταρισμα ρυθμισεων στην τηλεοραση:twoguns::twoguns:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=793161&postcount=2

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ MPEG4 (DIGEA)
http://www.avclub.gr/forum/showpost....postcount=1473
http://www.avclub.gr/forum/showpost....postcount=1474
http://www.avclub.gr/forum/showpost....postcount=1475
http://www.avclub.gr/forum/showpost....postcount=1476

Σας ειχα πει οτι η g10 μου δεν επιανε τα ψηφιακα καναλια ε?
Προχτες αγορασα μια panasonic lcd 32αρα για τη μανα μου η οποια επισης εχει mpeg4 ενσωματομενο.
Γιααα μαντεψτε..............................
Ακριβωωςς....ουτε αυτη πιανει τα ψηφιακα:twoguns:
Δεν αντεξα λοιπον και πηρα τηλ την επισημε αντιπροσωπεια
Η απαντηση τους?
Κανε reset στη τηλεοραση,και στα αρχικα σεταρισματα δηλωσε χωρα την γερμανια...........και θα τα πιασει:twoguns:
Η μεγαλη μου βλακεια ξερετε πια ηταν? Οτι το εκανα ενω ηξερα πως λεει μπαρουφες ο τυπος,και φυσικα τιποτα,και αντε παλι απο την αρχη το σεταρισμα ρυθμισεων στην τηλεοραση:twoguns::twoguns:

στην G10 κανε εγκατάσταση με χώρα την Σουηδία-bye- και θα δεις ΕΙΚΟΝΑ

Σε λίγο ξεκινάνε οι εκπομπές στην Θεσσαλονίκη. Άραγε είναι καλύτερα να πάρω καρτουλα PCMCIA και να γλυτωσω το εξτρα κουτι, ή εξωτερικό δέκτη και να έχω και PVR;

Πάντοτε αποφασίζεις εσύ σύμφωνα με τις ανάγκες σου… Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και τα δυο, γιατί όταν ο PVR θα γράφει κάποιο πρόγραμμα, δεν θα μπορείς να κάνεις ζάπινγκ…

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις. Ασε πρώτα να ξεκινήσουν οι εκπομπές (δεν πρόκειται να δεις κάτι καινούριο άλλωστε) να διαπιστωθούν συμβατότητες και ασυμβατότητες των δεκτών και ότι αφορά τις μοντούλες, να δούμε τους χρόνους αποκωδικοποίησης-μετατροπής του mpeg-4, ώστε να διαπιστώσουμε στην πράξη την ταχύτητα εναλλαγής των καναλιών.

Καλησπέρα. Έχω την εντύπωση ότι κάποιες εταιρείες, έστω ελάχιστες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν αποδείξει στην πράξη κατά το παρελθόν ότι σέβονται τον καταναλωτή, θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε αναβάθλμιση των μοντέλων, που έχουν ενσωματωμένο δέκτη MPEG-2, ώστε να είναι συμβατές με τη μοντούλα MPEG-4, εφόσον βέβαια αυτό είναι τεχνικά δυνατό και αφορά κάποιους καταναλωτές, που δεν θέλουν να προχωρήσουν σε αγορά ψηφιακού δέκτη ή νέας τηλε'ορασης.

Με τη σημερινή οικονομική κρίση που θέλει τις εταιρίες απλά να πουλάνε οτιδήποτε,για οποιοδήποτε κέρδος για να μην κλείσουν τα εργοστάσια τους....χλωμό το βλέπω.:bigcry:

Όσον αφορά τη PHILIPS 9731D 37 ιντσών, που έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG-2, θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη μοντούλα; Γνωρίζει κάποιος φίλος;

H εταιρία διαφημίζει επίσημα ότι λειτουργεί με το 90% των τηλεοράσεων γνωστών και μή.

apisteuto simera epeze ta kanalia tis digeo i sony tileorasi m pou exei panw apokodikopoiiti mono gia MPEG2...Kanonika epeze mono SKAI MEGA STAR me mikrokolimara kati fores...Pos ginete auto??

Sorry gia ta greeklish alla to laptop m dn ipostirizei elliniko pliktrologio

Μήπως κάποιες φορές εκπέμπουν και σε MPEG-2; Φαίνεται λίγο παράξενο, πάντως, αν όντως συμβαίνει, γιατί μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί μετάδοση στο σύστημα αυτό από τη DIGEA, εκτός αν γίνεται παράλληλα. Είναι τεχνικά δυνατό αυτό;

H εταιρία διαφημίζει επίσημα ότι λειτουργεί με το 90% των τηλεοράσεων γνωστών και μή.
Ναι... σιγά...
Αν σκεφτούμε ότι τουλάχιστον οι μισές τηλεοράσεις είναι CRT (και λίγες λέω), δεν πιστεύω να παίζουν με τα MPEG4 πάνω από το 10-20% των τηλεοράσεων.

Ναι... σιγά...
Αν σκεφτούμε ότι τουλάχιστον οι μισές τηλεοράσεις είναι CRT (και λίγες λέω), δεν πιστεύω να παίζουν με τα MPEG4 πάνω από το 10-20% των τηλεοράσεων.

To 90% όσων έχουν CI.

simera pou piraksa ligo tin kerea eida oti pernei sima apo loutraki kai oxi apo ksilokastro??
Ti pezei?
Metadidoun kai apo loutraki piramatika se MPEG2??

.....Κατι πρεπει να παιζει με τις w4000 και E4000 και το mpeg4 tuner τους.....
αν δεν οφειλεται η μη ληψη στην w4000 στην χαμηλη σταθμη
του σηματος,βλεποντας τα χαρακτηριστικα της w4000 και της
w5500 βρηκα μια διαφορά ,αλλα δεν ξερω αν γιαυτο υπαρχει
προβλημα στη ληψη.λοιπον
W4000 [email protected],[email protected]
W5500 [email protected],[email protected]
καποιος φιλος ισως να δωσει τα φωτα του, αν τελικα ειναι
καποιο προφάϊλ παλιοτερο στην 4000([email protected]),ενω η digea χρησιμοποει το νεωτερο([email protected])

Sony X3500: MPEG-2 MP@ML/HL, MPEG-4 HP@L3/L4
Δεν ξέρω βέβαια άν θα τα δείχνει γιατί είμαι Αθήνα. Πάντως φαίνεται να έχει και δύο παραπάνω standards. (Την ΕΡΤ φυσικά τη δείχνει).