smoothbore
AVClub Addicted Member
- 23 March 2007
- 2,615
Πως λεμε δηλαδη , μεγαλη αοιδος του Ελληνικου τραγουδιου με καριερα και στην τηλεοραση ............... = Μαρω Λυτραευκρίνεια!!!!!!LOL!!!

Πως λεμε δηλαδη , μεγαλη αοιδος του Ελληνικου τραγουδιου με καριερα και στην τηλεοραση ............... = Μαρω Λυτραευκρίνεια!!!!!!LOL!!!
Στην πραγματικότητα οι επιλογές μου είναι 3:
1. 40Μ86 από το ΠΛΑΙΣΙΟ στα 1.580(μετά από παζάρι) που έχει τα θετικά του (δηλαδή σίγουρη εγγύηση, μεταφορά στο σπίτι δωρεάν και γρήγορη παράδοση 24 ωρών).
2. 40F86 από ΜediaMarkt στα 1.800 αν όντως το κανονίσουν τα παιδιά που είχαν σήμερα ραντεβού στο MediaMarkt του Ρέντη (και αν όντως μπορέσουν και κανονίσουν και για μένα επειδή μένω Θεσσαλονίκη να την πάρω από το εδώ MediaMarkt).
3. 42XL2E στα 2.000 (+ 90 μεταφορικά μάλλον από Γαλλία) από το expansys.com.gr λόγω τιμής (γιατί στο ΠΛΑΙΣΙΟ έχει 2.379, άντε με παζάρι να την πάρω 2.300 που σημαίνει πολύ ακριβή για μένα (γιατί :BDBDG54:μαζί με ΤV θα πάρω και PS3, και ένα καλό καλώδιο 30-50 ευρώ και δεν θα πάρω και 2-3 ταινιούλες BD )?
Aυτές λοιπόν είναι οι επιλογές μου.
Πάντως την Sony δεν την έχω σε τόσο μεγάλη εκτίμηση όσο εσύ, (παρόλο που θα πάρω PS3 για τους ευννόητους λόγους και παρόλο που ήδη έχω πολλά προϊόντα Sony δηλαδή αυτή τη στιγμή στο σαλόνι μου έχω 32 FX-75 (δεν θυμάμαι ακριβώς τον κωδικό) στα 100Hz τα οποία δουλεύουν ψιλοχάλια, πάντως η εικόνα σε DVD μέσω RGB Scart είναι πάρα πολύ καλή. Ακόμη έχω ένα DVD 300recorder που το είχα πάρει ψιλοφθηνό - φαντάσου ότι ούτε resume δεν έχει αλλά νομίζω ότι παίζει αξιόλογα-έχει και component που δεν αξιοποιώ (θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το συνδέσω στην Samsung ή την Sharp που θα πάρω μέσω component). Πριν από αυτό είχα ένα DVD Player NS-905 το οποίο ήταν πολύ καλό (το έχω δώσει στην μητέρα μου τώρα και δεν το χρησιμοποιεί καν), έχω ακόμα Video στερεοφωνικό αγορασμένο το 1995 που δουλεύει ακόμα (μετά από 2-3 σέρβις) και μόλις πέταξα της μητέρας μου μια 29 πολύ ακριβή για τότε (αγοράσθηκε το 1995 μαζί με το video) με ενσωματομένο Prologic και 3 ηχεία εξτρά που είχε πολύ καλή εικόνα αλλά να που στην 10ετία τέλος-την πήγα σε δύο μάστορες και οι δύο είπαν ότι τέλος, δεν επανέρχεται.
Καταλήγω ότι έχω εμπειρία με προϊόντα Sony και δεν έχω και την καλύτερη άποψη. Βγάζουν ποιότητα αλλά υπό συνθήκες. Νομίζω ότι χαλάνε και σχετικά εύκολα.
Ασε που πήγα για καθάρισμα το DVD recorder μου στην αντιπροσωπεία και μου λένε "αν έχει βλάβη μέχρι 80 ευρώ την κάνουμε χωρίς να σας ρωτήσουμε", τότε ρωτάω εγώ "αν θέλει μόνο καθάρισμα?" και απαντάει ο υπάλληλος "εε τότε θα πληρώσετε μόνο το κόστος των τεχνικών δηλαδή 80 ευρώ!!!" Πως κρατήθηκα και δεν τους έβρισα.
Πάντως, για την X3500 που είπες αλλά και η W3000 νομίζω ότι είναι πολύ υπερτιμημένες γιαυτό που προσφέρουν (βλέπε ανταγωνισμό Samsung, Sharp, Toshiba)θαρρείς και οι άλλοι δεν ξέρουν να κατασκευάζουν τηλεοράσεις, μόνο η Sony ξέρει.
Σ'ευχαριστώ για την διευκρίνηση udt71.
Μήπως ξέρει κανένας αν υποστηρίζει και X.V.Color?
Είδε κανένας review πουθενά π.χ. avforums.com ?
Πάντως νομίζω ότι υπερβάλεις για την σύγκριση που κάνεις "Samsung-Sony-Pioneer είναι σαν να συγκρίνεις VW-Αudi-Porshe".
Να μου έλεγες για την Philips, θα σε πίστευα πολύ παραπάνω, την έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και σε τεχνολογία αλλά και σε ποιότητα κατασκευής. Η philips σχεδόν δικαιολογεί την διαφορά της στα χρήματα αλλά η Sony με τίποτα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.