Συμβουλές για αγορά Ενισχυτή

To συστημα MCACC της pioneer (το είδα στον 531) που καλιμπραρει μόνο του τα ηχεία του home cinema λέει ή ειναι χαζομάρα;

Το "καλά" φαντάζομαι είναι ρητορικό έτσι; Εξαρτάται απ το τι θες, αν πας με τη φιλοσοφία ό,τι πληρώνω παίρνω, λογικά θα είσαι προετοιμασμένος για το τι θα ακούσεις, πάνω κάτω ό,τι και στο πρώτο σου σύστημα, ίσως και λίγο καλύτερα, μπορεί όμως και χειρότερα. Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό και εξαρτάται τις απαιτήσεις σου, κακά τα ψέμματα, σ αυτά τα μπάτζετ η ποιότητα είναι ανάλογη με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν μπορούσες να τα βρεις κάπου στημένα να τα ακούσεις θα ήταν μία βοήθεια, όχι όμως και ουσιαστική, στο χώρο σου θα παίξουν εντελώς διαφορετικά, αυτό είναι κανόνας.

Είδα τον 531 γραμμένο στο ιντερνετ και με κατάληξη ενα κάππα στο τέλος (vsx-531-K) και με ένα βήτα (vsx-531-B).
Γνωρίζει κανείς την διαφορά;

Πηγα στο μαγαζί (μικρή πόλη ήμαστε και τα μαγαζιά ειναι λιγα, μέχρι και το μαγαζι που πουλούσε μουσικα οργανα εκλεισε) και τον ρωτησα για τον vsx-330 (τωρα το μετανιωσα και παω για τον 531) και μου τον ειπε στα 320 αλλά μου είπε να περιμένω για να ρωτήσει τον προμηθευτη του αν εχει κάποιον ενισχυτή σετακι με ηχεία. Και τώρα περιμένω να δω τι θα μου προτείνει.

Συγχωρεστε με αλλα θα ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα.
Ποιος τυπος αρχείου παιζει πιο ανετα σε παλιο νετμπουκ 8ετίας(και βαλε), xvid ή x264;

Xvid είναι πιο παλιό codec και μάλλον θα είσαι οκ

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Είδα τον 531 γραμμένο στο ιντερνετ και με κατάληξη ενα κάππα στο τέλος (vsx-531-K) και με ένα βήτα (vsx-531-B).
Γνωρίζει κανείς την διαφορά;

Ξέρει κανείς τίποτα επι του θέματος;
Αναφέρεται στο χρώμα το -K και το -Β ή σημαίνουν κάτι αλλο;

Είναι ένα ηχείο all in one ας πούμε. Δες το σαν ηχομπάρα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιο τρόπο σε πολυκάναλο σύστημα. Αυτό χρήζει διευκρίνησης με την εταιρία.

Το παρακάτω σετακι ειναι απο την εταιρία και δεν έχουν βάλει SUB.
http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=698&itm=11677&la=1

Ποιά εταιρία κάνει κάτι τέτοιο και που μπορεί να αποσκοπεί αυτό (ανυπαρξία sub);
Εκτός απο τον οικονομικό λόγο θα μπορούσε να υπάρξει και καποιος άλλος λόγος;

Καθαρά οικονομικός είναι ο λόγος. Και φυσικά δε θέλουν όλοι sub στο σαλόνι τους. Αλλά μη νομίζεις σε καμία περίπτωση ότι οι εν λόγω κολωνίτσες κάνουν τη χρήση sub περιττή.

Εαν όλες οι συσκευές ειναι συνδεδεμένες με hdmi, δηλαδή απο πηγή σε ενισχυτή και απο ενισχυτή σε τηλεόραση, το σημα μπορει να περασει απο τον ενισχυτη ενω αυτός είναι κλειστός;

Το υποστηριζουν καποιοι ενισχυτες, αλλα οχι ολοι. Προσωπικα ποτε δεν βρηκα χρηση για αυτην τη λειτουργια.

Εγω εχω τον υπολογιστη μου μονιμα στο σαλονι συνδεδεμενο στην τηλεοραση. Αυτον τον υπολογιστη χρησιμοποιω ως πηγη για τις ταινίες αλλά και για όλα τα υπολοιπα, youtube, μουσική, σερφαρισμα, εκτυπωσεις, παιχνιδια.
Αν δεν βλέπω ταινια ή δεν παιζω παιχνιδι που να κανει χρηση 5,1 ηχειων δεν υπάρχει λογος να είναι ανοιχτός ο ενισχυτης. Ουτε ειναι λύση να βγαζω και να βαζω καλώδια.
Εκτός και υπάρχει αλλος τροπος που δεν τον ξερω.

Σωστο και αυτη ακριβως ειναι η χρηση του. Απλα η τηλεοραση (τουλαχιστον η δικια μου) εχει τοσο χαλια ηχο σε σχεση με το ηχοσυστημα, που ακομα και στερεο-τηλεοραση να παιζει, δεν αντεχω να ακουω ηχο απο τα ηχεια της :)