Γειά χαρά σε όλους τους ανθρώπους του φόρουμ!
Είμαι καινούριος χρήστης και σχετικά αρχάριος στον τομέα, αν και προσπαθώ να μαθαίνω και να ενημερώνομαι για την AV τεχνολογία.
Αυτή τη στιγμή είμαι χρήστης ενός έτοιμου συστήματος Home Cinema 5.1 Samsung HT-TP75, το οποίο αγόρασα προ τριετίας περίπου.
Αποφάσισα όμως να αναβαθμιστώ αγοράζοντας AVReceiver & ξεχωριστά Ηχεία, τα οποία μελλοντικά θα συνδυάσω είτε με κάποιον Media Player, είτε με κάποιον BD Player (...με πιό πιθανό το πρώτο φυσικά..)
Διαθέτω μέχρι 1000Ε για AVReceiver και άλλα 1000Ε για ηχεία, αλλά τα ηχεία σκέπτομαι να τα πάρω αργότερα, για να μην στριμωχτώ οικονομικά. Στην αρχή αναγκαστικά θα συνδυάσω τον ενισχυτή με τα ηχεία που έχω (του Samsung HT-TP75 δηλαδή).
Είμαι ανάμεσα σε Yamaha RX-863, Yamaha RX-663 , Denon 2308 & 2309.
Για ηχεία είμαι τελείως μπερδεμένος μιάς και υπάρχουν ένα σωρό μάρκες και δεν ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις......Θα προτιμούσα όμως κάτι σε England Made, μιάς και οι Άγγλοι στο θέμα του ήχου έχουν παράδοση!
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξείς:
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ μου...........
Είμαι καινούριος χρήστης και σχετικά αρχάριος στον τομέα, αν και προσπαθώ να μαθαίνω και να ενημερώνομαι για την AV τεχνολογία.
Αυτή τη στιγμή είμαι χρήστης ενός έτοιμου συστήματος Home Cinema 5.1 Samsung HT-TP75, το οποίο αγόρασα προ τριετίας περίπου.
Αποφάσισα όμως να αναβαθμιστώ αγοράζοντας AVReceiver & ξεχωριστά Ηχεία, τα οποία μελλοντικά θα συνδυάσω είτε με κάποιον Media Player, είτε με κάποιον BD Player (...με πιό πιθανό το πρώτο φυσικά..)
Διαθέτω μέχρι 1000Ε για AVReceiver και άλλα 1000Ε για ηχεία, αλλά τα ηχεία σκέπτομαι να τα πάρω αργότερα, για να μην στριμωχτώ οικονομικά. Στην αρχή αναγκαστικά θα συνδυάσω τον ενισχυτή με τα ηχεία που έχω (του Samsung HT-TP75 δηλαδή).
Είμαι ανάμεσα σε Yamaha RX-863, Yamaha RX-663 , Denon 2308 & 2309.
Για ηχεία είμαι τελείως μπερδεμένος μιάς και υπάρχουν ένα σωρό μάρκες και δεν ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις......Θα προτιμούσα όμως κάτι σε England Made, μιάς και οι Άγγλοι στο θέμα του ήχου έχουν παράδοση!
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξείς:
- Όσον αφορά τα Yamaha αξίζει να προχωρήσω στην αγορά τους ή να περιμένω την άφιξη της νέας σειράς X65 στην Ελλάδα?
- Τα 300 Ε, που είναι η διαφορά του 863 από το 663 αξίζουν την δαπάνη τους, με δεδομένο ότι το μηχάνημα το θέλω για σαλόνι 4Χ6 μέτρων και με ενδιαφέρουν κυρίως οι ταινίες και σε δεύτερο πλάνο η μουσική?
- Ποιά η διαφορά Denon 2308 & 2309, γιατί σε διάφορα περιοδικά βλέπω σημαντική απόκλιση στην βαθμολόγηση τους?
- Η Denonπρόκειται σύντομα να φέρει στην Ελλάδα νέα σειρά αυτής της κατηγορίας τιμής (έως 1000 Ευρώ)?
- Μεταξύ Denon και Yamahaποιές είναι οι διαφορές (τα συν και τα πλην τους)?
- Υπάρχει κάτι ανάλογο δυνατοτήτων σε αυτά τα λεφτά από Sony & Onkyo?
- Ποιά ηχεία (μέχρι 1000Ε) ταιριάζουν γάντι σε ένα τέτοιο μηχάνημα, ώστε να ξεδιπλώνει όλες του τις δυνατότητες?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ μου...........